Es vēlu visiem Laimi! 


Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Meklēšana


[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Saulite, Neroli  
Forums » Dziedniecības forums » Dziedniecības forums » Svara korekcija
Svara korekcija
SauliteDatums: Sestdiena, 06.03.2010, 23:51 | Ziņojums # 1
Vietnes veidotāja
Grupa: Administratore
Ziņojumu skaits: 702
Reputācija: 1
Statuss: Oflain
atradu interesantu tējau, tādā sastāvā nebiju dzirdējusi, bet ja godīgi katram ir sava tēja, kas palīdz vienam otram atkal nederēs

Veselības tēja SVARA SAMAZINĀŠANAI

Daudzi cilvēki jūtas neērti par to, ka ir resni, bet nekādi nevar atbrīvoties no liekā svara. Tā tiešām ir ne tikai psiholoģiska bet arī fiziska rakstura problēma, jo aptaukošanās izsauc dažādus veselības traucējumus, sākot ar paaugstinātu asinsspiedienu un beidzot ar vēnu varikozi. No otras puses, arī dažādi organisma funkciju traucējumi bieži izraisa aptaukošanos. Piemēram, novājināta vairogdziedzera darbība izraisa nepārvaramu slinkumu kustēties, vielu maiņas palēnināšanos, apātiju un aptaukošanos. Tādi gadījumi nav reti, taču šie cilvēki par savu izskatu un veselību neuztraucas un pie ārsta neiet.
Citiem ir pastiprināta apetīte stresa apstākļos, kad pastiprināti izdalās kuņģa skābe, ar ēdienu tā tiek neitralizēta. Kuņģa iekaisums un čūla neveidojas, bet liekie kilogrami krājas. Šie cilvēki ir bieži viesi pie ārsta, taču, neizmainot dzīves un darba apstākļus, neizdzenot no kuņģa sliktās baktērijas, neko nevar panākt, bet tam visam šim cilvēkam nav laika un viss paliek nodomu līmenī. Vēl, citai daļai cilvēku nenoārdās un nepārveidojas enerģijā ogļhidrāti (cukurs, maize, putraimi, kartupeļi), jo nedarbojas insulīns, tad glikoze tiek pārvērsta taukos; cukura asinīs ir daudz, bet enerģijas maz. Šinī variantā, ja ari cilvēks neko daudz neēd, tas tik un tā paliek resnāks.
Taču vairākums resnu cilvēku tādi ir vienkārši tāpēc, ka ir iesākuši un pieraduši daudz un nepareizi ēst, aiz slinkuma maz kustēties un daudz gulēt.
Pirms nopietni ķerties pie svara samazināšanas pasākumiem, vajadzētu aiziet pie ārsta un noskaidrot vai nav kāds no minētajiem variantiem; ja ir, tad jāārstējas ar speciālām zālēm, ja nav, tad jānopērk franču dietologa Montenjaka grāmata, jāatrod tajā savs konstitucionālais tips un mērķtiecīgi jārīkojas — jāsāk pareizi ēst.

Veselības tēja SVARA SAMAZINĀŠANAI palīdzēs to veikt.

* Augi, kuri aktivizē vielmaiņu — tie ir zvērene, trejkrāsu vijolīte un vārpatas sakne.
Gandrene, trejkrāsu vijolīte un vīnogu lapas samazina apetīti.
Maura sūrenes darbības iespaidā pastiprinās nieru darbība.
Ugunspuķe uzlabo tējas garšu un veicina vēdera izeju.

Kopumā Veselības tēja SVARA SAMAZINĀŠANAI vājina apetīti, pastiprina vielu maiņu un uzlabo vispārējo veselības stāvokli, tā palīdz jūtami samazināt svaru.

autors tējas Artūrs Tereško, fitoterapeits, prakses ārsts Cēsīs.


Mīlu šo brīnumjauko pasauli!!!

e-pasta adrese - sandra.zukovska@gmail.com

 
Forums » Dziedniecības forums » Dziedniecības forums » Svara korekcija
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

        
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz