Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Augusts » 4 » Vīriešu slimības
00:20
Vīriešu slimības
 

Vīriešu slimības - tas ir vīrieša nepareizās attieksmes pret sevi un pret sievieti rezultāts. Citiem vārdiem sakot, vīrietis, kas noliedz savu vīrišķību vai šaubās par sevi, saslimst ar dzimumorgānu slimībām. Ja vīrietis izjūt negatīvas emocijas pret pretējo dzimumu (aizvainojumu, niknumu, pretenzijas un citas), tad dzimumsfēras saslimšana ir neizbēgama. $CUT$

Un vēl: vīrieša dzimumorgānu stāvoklis atspoguļo viņa seksuālās enerģijas kvantitāti un kvalitāti.

Sēklinieki, dzimumloceklis un priekšdziedzeri

Simbolizē vīrišķos principus un vīrišķību.

Šo orgānu saslimšana atspoguļo uzkrātos aizvainojumus un dusmas, pretenzijas un neapmierinātību ar seksuālo partneri, un tas burtiskā nozīmē "sit" pa dzimumorgāniem. Tāpēc miers un saskaņa vīra un sievas, vīrieša un sievietes attiecībās - ir abu veselības ķīla.

Vīrietis pie manis ārstēja hronisku prostatītu. Pirms vairākiem gadiem viņš bija saslimis ar gonoreju, pēc tam ar trihomoniāzi. Viņa "piedzīvojumu" cēlonis - attiecības ar sievu un sievietēm vispār. Un sākās viss ar vēlēšanos atriebties sievai par neuzticību. Un atriebība pavērsās pret viņu pašu.
Parasti prostatīts grūti padodas ārstēšanai ar mūsdienu medikamentozajiem līdzekļiem. Ārsti to izskaidro ar šā orgāna uzbūves īpatnību un ar to, ka infekcija iespiežas leikocītos un kļūst medikamentiem neaizsniedzama. Un pietiek tikai saaukstēties vai iedzert reibinošu dzērienu, kā sākas saasinājums. Taču man ir cits izskaidrojums. Vienkārši ar antibiotikām infekcija tiek apspiesta un iedzīta dziļāk organismā, bet patiesie, metafiziskie slimības cēloņi novērsti netiek. Un, lūk, infekcija "snauž" organismā un gaida īsto brīdi, lai par sevi atgādinātu. Un kad vīrietis, balstīdamies uz vecajiem uzvedības modeļiem, sāk domāt vai rīkoties negatīvi, infekcija "pamostas" un liek sevi manīt. Bet atmosfēras parādībām un alkoholam ir palaišanas mehānisma loma.
Šādā gadījumā ir ļoti svarīgi novērst pašus slimības cēloņus - mainīt savu pasaules uzskatu. Bez tā nav iespējams slimību izārstēt, lai cik spēcīgas antibiotikas arī netiktu lietotas.

Pie manis bieži griežas pēc palīdzības padzīvojuši vīrieši, kuri slimo ar prostatas adenomu. Slimība sākas ar to, ka audzējs palielinādamies saspiež urīnizvadkanālu un rodas problēmas ar urinēšanu: urīns noplūst tievā strūkliņā, ir bieža vajadzība urinēt naktīs, sāpes starpenē, graizes urinējot u.c. Oficiālā medicīna piedāvā vienīgi operāciju. Es tomēr esmu praksē pārliecinājusies, ka homeopātisko zāļu lietošana un zemapziņas uzvedības programmas izmaiņas dod lieliskus rezultātus.

Lūk, viens šāds piemērs. Pie manis pieņemšanā padzīvojis vīrietis ar prostatas adenomu. Pirmie slimības simptomi parādījušies pirms septiņiem gadiem. Bet pirms nedēļas viņam pārstāja plūst urīns. Audzējs kļuvis tik liels, ka pilnībā aizsedzis urīnizvadkanālu. Viņu ar "ātro palīdzību" nogādājuši slimnīcā un jau veikuši pirmo operācijas etapu - no urīnpūšļa caur vēdera priekšējo sienu uz āru izvadīta caurulīte, pie kuras piestiprināta pudelīte, kur satecēt urīnam. Otrais operācijas etaps ir ļoti sarežģīts. Bet vīrietis ir tuvu septiņdesmit gadiem.
Slimnīcā viņš uzzināja par mani un kopā ar meitu atbrauca uz pieņemšanu. Mēs stundu strādājām, noskaidrodami slimības cēloņus. Meitas klātbūtne ļoti palīdzēja.
Pie slimības viņu bija novedis uzkrātais aizvainojums pret nu jau mirušo sievu un sievietēm vispār. Viņš ģimenes dzīvē bija radījis tādas situācijas, kurās viņa vīrišķā patmīlība pastāvīgi saņēma triecienus. Es sagatavoju viņam homeopātiskas zāles un uzdevu mājas darbu - pārskatīt visu savu dzīvi un mainīt attieksmi pret daudziem pagātnes notikumiem.
Pēc divām nedēļām viņš laimīgs ieradās pie manis. Urīns bija sācis plūst dabiskā ceļā. Vēl pēc nedēļas viņam tika noņemta caurulīte. Bet pēc diviem mēnešiem urīns vispār sāka tecēt brīvi.
Es priecājos līdz ar viņu. Tādi brīži, kad redzi sava darba rezultātus, ir īpaši patīkami. Tomēr mani pārsteidza izveseļošanās ātrums. Slimība taču bija ilgusi septiņus gadus, bet izveseļošanās notika nepilnu trīs mēnešu laikā. Es to pateicu vīrietim.
"Parasti adenomas ārstēšana - tas ir ļoti ilgstošs process. Bet jums pirmie rezultāti parādījās tik ātri."
"Ziniet, dakter, kad es no jums aizgāju, tad jau jutos ievērojami labāk. Es sāku katru dienu lūgt Dievu un pateicos Viņam par šo, nē, jau par to slimību. Un es visu darīju, kā jūs man likāt. Pirmajā nedēļā es lūdzos tiešām vairākas stundas dienā. Un kad sāka tecēt urīns, sapratu, ka es visu daru pareizi. Tad es sāku vēl vairāk strādāt ar sevi. Es nospriedu, ka nedrīkst apstāties."
"Kā sacījis Jēzus Kristus: "Un visu, ko jūs ticībā lūgsit, to jūs dabūsit."
"Jā, dakter, es domāju, ka mana ticība pašam sev, jums un tam, ka izveseļošos, un jūsu saldie graudiņi ir savu paveikuši."

P.S. Pēc vairākiem gadiem es lasīju lekciju kinoteātrī. Pēc lekcijas pie manis pienāca kāda sieviete.
"Dakter, vai jūs mani atceraties?" viņa vaicāja.
"Protams, atceros," uzreiz pazinu viņu, "jūs pirms pieciem gadiem bijāt pie manis atnākusi kopā ar tēvu. Kā viņam klājas?"
"Es speciāli pie jums pienācu, lai nopirktu jūsu grāmatu un izteiktu jums savu atzinību. Tēvs ir dzīvs un jūtas ļoti labi. Vienmēr atceras jūs ar pateicību.

Ja jūs raizējaties par savu vīrišķību, tad dabūsiet problēmas ar dzimumorgāniem. Iekšējās bailes novājina vīrišķību. Nedrīkst ne tikai noliegt savu vīrišķību un spēku, bet ir bīstami pat vienkārši šaubīties par sevi, par savu lēmumu pareizību.

Kādam manam pacientam, pavisam jaunam puisim, dzīvē bija gadījušies tādi notikumi, kuru dēļ viņš bija sācis stipri šaubīties par sevi. Šo negatīvo pārdzīvojumu rezultātā viņam izveidojās sēklinieka tūska.

Seksuālais sasprindzinājums un ar seksualitāti saistīta vainas izjūta arī var būt slimību cēloņi, tā kā prasa sodu.

Vīrietis vairākas reizes bija piekrāpis sievu un katru reizi par to "saņēmis" aizvien jaunas un jaunas dzimumorgānu slimības.

Ar gadiem vīriešu problēmas padziļinās. Tas notiek tāpēc, ka vīrieši sāk padoties. Pārliecība par novecošanos veic savu "netīro" darbu.

Impotence

Seksuāls spiediens, bailes, sasprindzinājums un ar seksualitāti saistīta vainas izjūta noved pie potences pavājināšanās vai galīga izsīkuma.

Lūk, pie manis pieņemšanā sēž vīrietis un apmulsis stāsta:
"Ziniet, dakter, ar sievu man viss iznāk lieliski. Bet, lūk, nesen iepazinos ar kādu sievieti. Viņa uzaicināja mani pie sevis mājās. Pasēdējām, mazliet iedzērām, bet kad tikām līdz gultai, loceklis negribēja celties. Ko tikai es nedarīju, nekas nesanāca. Es, protams, aizbildinājos ar nogurumu, lai nekristu kaunā. Pēc tam aizgāju pie vienas vecenītes. Viņa sacīja, ka man ir "nodarīts". Un ka visticamāk sieva mani piebūrusi."
"Ar sievu tam nav sakara," es teicu. "Sakiet, vai tad, kad gājāt pie šīs sievietes, jums bija vainas izjūta?"
"Protams, un vēl kāda," viņš atbildēja. "Es jutos ne vien vainīgs, bet vēl arī baidījos, ka tikai sieva par to neuzzinātu. Tā sieviete taču dzīvo blakus kāpnēs."
"Lūk, jūsu bailes un vainas izjūta noveda pie tā, ka loceklis negribēja celties. Tas jums nepakļāvās, tādējādi jūs glābdams. Tas izrādījās daudz gudrāks par jums."
"Kā tad iznāk," vīrieša acis iedzirkstījās, "ja es spēšu atbrīvoties no vainas izjūtas un bailēm, man ar to sievieti viss sanāks?"
"Vai tad jūs esat nolēmis šķirties?" es apvaicājos.
"Nē, nebūt nē. Man ir lieliska ģimene. Divi bērni. Ar sievu vienmēr bijušas brīnišķīgas attiecības. Vienkārši pēdējā laikā mēs ar viņu bieži ķildojamies. Tad nu sagribējās, kā saka, "palaist pa kreisi"."
"Bet jūsu zemapziņa, izraisīdama impotenci, rūpējas par ģimenes saglabāšanu un gribēja, lai jūs mainītu attiecības ar sievu. Jūs taču pats teicāt, ka ar sievu jums viss iznāk lieliski. Varbūt, pirms skriet pie citas sievietes, iedvest viņai cerības un censties saņemt no viņas to, ko pēdējā laikā nevarat gūt no sievas, tomēr labāk tikt skaidrībā ar sevi un savām attiecībām ar sievu. Varbūt labāk paklausīt savam loceklim, pareizāk sakot, sev pašam, izdarīt pareizo izvēli? Nevajag kāpt pāri sev pašam. Citādi neglābsies no nelaimēm. Es nevaru jums neko aizliegt vai ieteikt. Nav tiesību. Tagad jūs zināt cēloņus, un izvēle ir jūsu rokās."
"Es domāju, jums ir taisnība," vīrietis piekrīt. "Sākumā jātiek skaidrībā pašam ar sevi."

Niknums uz seksuālo partneri, kā arī senas dusmas, naids un aizvainojums uz sievietēm stipri pavājina potenci.

Pie manis uz pieņemšanu atnāca 56 gadus vecs vīrietis un stomīdamies sāka stāstīt:
"Dakter, man ir kāda problēma."
"Kāda problēma?" jautāju.
"Man pēdējā laikā ar sievietēm nesanāk."
"Kas nesanāk?" es vaicāju. "Jums ir vāja erekcija vai arī pārāk ātri noplūst sēkla, vai vēl kas cits?"
"Tas, ko jūs minējāt pirmo, - vāja erekcija. Saprotiet, pirms gada izšķīros ar sievu. Un nu es iepazinos ar vienu sievieti. Viņa pret mani til labi izturas, viņa ir labsirdīga, uzmanīga, maiga. Bet tiklīdz nonākam līdz gultai - nekas nesanāk. Viņa, protams, mani mierina, ka, lūk, viņai tāpat esot labi ar mani, bet es jūtos nepilnvērtīgs. Biju aizgājis pie seksopatologa. Viņš man tur kaut ko stimulēja ar kaut kādu aparātu, bet nekas nelīdzēja. Es viņam teicu, ka ne jau loceklis jāārstē, ka vaina ir kaut kur galvā vai dvēselē. Bet viņš smējās un teica, ka tas pāriešot. Tad sāku dzert "johimbinu", ir tādas tabletes. Tak pēc tam man vispār pārstāja "mosties".
"Tātad jūs jūtat, ka dzimumnespējas cēlonis slēpjas dziļi jūsos, jūsu dvēselē?" es jautāju.
"Nu, dvēselē vai galvā, es nezinu. Bet kaut kur iekšā - tas ir skaidrs."
"Tad arī vērsīsimies sevī, sevī iekšā un noskaidrosim cēloņus. Vai esat gatavs?"
"Jā, protams, dakter. Es taču gribu sev tikai to labāko."
Pēc tam mēs nodibinājām kontaktu ar zemapziņu un noskaidrojām cēloņus. Pirms desmit gadiem viņš bija otrreiz apprecējies ar sievieti, kurai bija bērns. No pirmās laulības viņam bija jau pieaudzis dēls. Īpašas mīlestības un siltuma viņam pret šo sievieti nav bijis. Viņš bija turīgs un, kā pats teica, visticamāk, ka šī sieviete ar viņu precējusies aiz aprēķina. Toreiz viņš sācis būvēt jaunu lielu māju. Pirms gada viņš pabeidzis mājas celšanu un pārrakstījis to uz sievas vārda. Pēc tam sieva viņu no šīs mājas padzina un pieprasīja šķiršanos. Un, lūk, dzimumnespējas cēlonis ir viņa negatīvā attieksme pret šo situāciju un bijušo sievu."
"Tajā laikā es vai prātā juku aiz dusmām un aizvainojuma," vīrietis atzinās. "Es pat gribēju nosvilināt ir to māju, ir viņu līdz ar māju. Es toreiz nolādēju ne tikai to sievieti, bet visas sievietes pasaulē."
"Vai jums līdz šim brīdim ir negatīvas domas par savu bijušo sievu?"
"Es viņu ienīstu."
"Nu lūk, ja jums dziļi dvēselē šāda attieksme pret sievietēm, kā varat gribēt, lai jums loceklis "stāvētu"?"
"Bet tā sieviete, ar ko es iepazinos, ir taču pavisam citāda. Viņai pašai ir māja un no manis nekā nevajag."
"Jā, bet jūsu dvēselē ir uzkrājies aizvainojums, dusmas, naids un pat lāsti. Un tas viss attiecas ne tikai uz bijušo sievu, bet uz visām sievietēm jūsu pasaulē."
"Ko tad man darīt?" vīrietis vaicā.
"Vispirms ir jāpiedod!"
"Grūti būs, bet pamēģināšu."
"Tikai pamēģināsiet?"
"Nē, es to izdarīšu."
"Jums jāpiedod bijušajai sievai, jālūdz piedošana Dievam, Visumam par tām agresīvajām domām un lāstiem, kurus jūs viņai sūtījāt. Pēc tam jūs viņai pateicieties, svētījiet viņu un novēliet visu to labāko. Un jo ātrāk jūs to izdarīsiet, jo ātrāk viss nokārtosies."
Pēc nedēļas viņš atnāca pie manis un paziņoja, ka viņa spējas uzlabojušās par astoņdesmit procentiem.
"Es izdarīju visu, kā jūs teicāt."
"Turpiniet atbrīvoties no negatīvajām domām un uzkrāt savā sirdī mīlestību. Atsauciet atmiņā visas savas dzīves situācijas, kad izjutāt kaut mazākās negatīvās emocijas pret sievietēm, un pārskatiet šos notikumus ar jaunām izjūtām. Tad būs visi simts procenti."

Bailes no sievietēm un dziļas zemapziņas bailes no mātes var būt impotences cēlonis jauniešiem.

Vienam puisim nekādi neveidojās seksuālas attiecības ar meitenēm. Tam traucēja liels kauns un pat bailes no pretējā dzimuma. Kontaktējoties ar zemapziņas saprātu, noskaidrojās, ka māte viņa ģimenē vienmēr ieņēmusi vadošo pozīciju. Viņa bija ļoti stingra un vienmēr apspieda tēvu.
Es palīdzēju jauneklim atbrīvoties no zemapziņas bailēm. Viņš veica speciālus vingrinājumus, lai iegūtu vīrišķību. Pēc kāda laika viņš man piezvanīja un sacīja, ka uz nākamo seansu vairs nenāks.
"Dakter, es pirms nedēļas iepazinos ar meiteni. Man ar viņu vis lieliski izdevās."

Šaubas par sevi kā vīrieti, šaubas par savas rīcības pareizību vājina potenci.

Pie manis pieņemšanā sēž vīrietis. Pirms diviem mēnešiem viņam radies dzimumvājums. Mēs nodibinājām kontaktu ar zemapziņu un noskaidrojām, ka dzimumvājums radies pēc tam, kad viņš bija zaudējis darbu.
"Kā tad darba zaudēšana saistīta ar dzimumspējas zudumu?" es viņam jautāju.
"Es sapratu, kas par lietu," vīrietis iesaucās. "Es vienmēr esmu uzskatījis, un arī tagad uzskatu, ka vīrietim jāuztur ģimene. Kad es ilgu laiku nevarēju atrast darbu, tad sāku sevi lamāt un pārmest sev: "Nu, kas es par vīrieti, ja nevaru uzturēt ģimeni?" Un, lūk, uz šā fona mans loceklis pārstāja "stāvēt"."
"Un ko tad jūs tagad taisāties darīt?" es jautāju. "Joprojām pārmetīsiet sev?"
"Nē. Agrāk es mēdzu ēsties uz sevi. Tagad esmu sapratis, ka nav ko sevi lamāt. Vienkārši jāatrod darbs. Un tagad es nez kāpēc esmu pārliecināts, ka tuvākajā laikā darbu atradīšu."
Pēc mēneša viņš bez pierakstīšanās vēlreiz atnāca pie manis.
"Vai gribat pierakstīties uz atkārtotu pieņemšanu?" es viņam jautāju.
"Nē, dakter. Gribēju jums pastāstīt, ka ar mani tagad viss ir kārtībā. Arī sieva lūdza izteikt jums īpašu pateicību un nodot šo dāvanu." To sacījis, vīrietis nolika uz galda sainīti. "Jā, starp citu," viņš piebilda, "darbu es atradu jau nākamajā nedēļā pēc seansa. Labs darbs, man patīk."

Sociālā pārliecība un ticība novecošanai arī var būt dzimumfunkciju pavājināšanās cēlonis. Personiski es esmu dziļi pārliecināts, ka potences problēmu cēlonis nav vis vecums, bet ticība funkciju apsīkšanai. Starp dzimumspēju un vecumu nav pilnīgi nekāda sakara, ja vien jūs pats neapvienojat šos abus jēdzienus. Es pazinu kādu vectētiņu, kas savos astoņdesmit gados apprecējās ar sešdesmitgadīgu. Un tā sieviete pēc divām nedēļām aizmuka no viņa. Kad pazīstamās pensionāres sāka interesēties, kas par lietu, tad šī atbildēja: "Gandrīz līdz nāvei nodrātēja, sasodītais." Bet tak ar īpašu fizisko spēku vecais neizcēlās. Tāpat rāmi sēdēja caurām dienām uz soliņa mājas priekšā un saulespuķu sēkliņas knikšķināja.

Ātra sēklas noplūde

Dažkārt vienkārši zināšanu trūkums par seksu, kā arī šaubas, bailes un neticība sev var būt par ātras sēklas noplūdes cēloni. Tā parasti gadās jauniešiem, kuri tikai uzsāk savu seksuālo dzīvi.

Pie manis uz pieņemšanu atnāca 26 gadus vecs puisis.
"Ziniet," viņš apjucis iesāk, "pirms vairākiem mēnešiem es iepazinos ar meiteni. Visu šo laiku es viņu aplidoju. Meitene man ļoti patīk, un es pat domāju, ka bildināšu viņu. Bet, lūk, kas man traucē. Pirms nedēļas mums bija seksuāla tuvība, un es ļoti ātri beidzu. Pirms pāris dienām mēs pamēģinājām vēlreiz, bet es atkal ātri beidzu. Un, lūk, tagad man bail, ka tikai tas nekļūst par sliktu paradumu."
"Bet vai pirms iepazīšanās ar šo meiteni jums bija dzimumsakari?" es viņam vaicāju.
"Nē. Kaut kā negadījās sastapt mīļoto meiteni, un kautrējos arī ļoti," viņš atbildēja.
"Kādu literatūru par seksu jūs esat lasījis?"
"Gandrīz nekādu," puisis atbildēja.
Es uzreiz sapratu, ka šim jaunietim radušās problēmas vienkārši atbilstošu zināšanu un pieredzes trūkuma dēļ.
"Sakiet," es viņam jautāju, "bet vai jūs pusaudža gados nodarbojāties ar onānismu?"
"Tikai dažas reizes," viņš atbildēja. "No kāda dzirdēju, ka tas ir kaitīgi un var nelabvēlīgi ietekmēt dzimumspēju un psihi."
"Tās visas ir blēņas. Tā runā tikai tie, kas par to neko nezina. No šīs dienas jūs sāksiet nodarboties ar onānismu."
Puisis pārsteigts skatās uz mani.
"Un nevis vienkārši nodarboties," es turpināju, "bet ļoti uzmanīgi un apzinīgi, pievēršot uzmanību katrai savai sajūtai dzimumloceklī, sēkliniekā, visā ķermenī. Jūs mācīsieties sajust, izjust pats sevi. Jūs mācīsieties sākt un beigt jebkurā uzbudinājuma brīdī. Tā jūs iemācīsieties sevi kontrolēt. Pirmās nedēļas laikā es jums aizliedzu seksuālu tuvību ar līgavu. Var satikties, būt kopā, skūpstīties, bet ne vairāk. Un te būs atbilstoša literatūra."
Iedevu viņam grāmatiņas un liku ierasties pēc divām nedēļām.
Viņš atnāca noteiktajā laikā.
"Dakter, man viss ir lieliski," viņš priecīgi paziņoja. "Mēs esam nolēmuši pēc mēneša sarakstīties."

Tādas rakstura īpašības kā iekarsīgums un nesavaldība arī var būt par ātras sēklas noplūdes cēloni. Tāpat arī vēlēšanās visu darīt ātri, neatliekot uz vēlāku laiku. Tiekšanās pagūt dzīvē izdarīt pēc iespējas vairāk, pagūt dzīvot.

Pie manis uz pieņemšanu no citas pilsētas atbrauca vīrietis vidējos gados. Viņš jau vairākus gadus cieta no ātras sēklas noplūdes, bet palīdzību nebija meklējis - kautrējās. Nodibinājuši kontaktus ar viņa zemapziņas saprātu, mēs noskaidrojām, ka ātrā sēklas noplūde atspoguļo tādas viņa rakstura īpašības kā nesavaldība un iekarsīgums.
"Jā, dakter, droši vien tā arī ir. Pat sapulcēs es vienmēr iejaucos ar savām piezīmēm. Nevaru noturēties. Bet pēc tam ciešu no tā. Ēdu es ļoti ātri, noriju kumosu nesakošļājis. Smēķējot arī steidzos."
Mēs radījām jaunus uzvedības veidus, un es viņam uzdevu "mājas darbu".
"Tagad, ja jūs gribat izveseļoties un kontrolēt savu sēklas noplūdi, jums jārīkojas šādi. Kad ēdīsiet, tad košļājiet ēdienu lēnām. Lai barības kumoss mutē kļūst viendabīgs, pilnībā sajaukts ar siekalām. Tikai pēc tam norijiet. Saskaitiet, cik košļāšanas kustību ar žokļiem jums jāizdara, lai pilnībā sasmalcinātu barību. Pievērsiet uzmanību tam, ka rupjākai barībai vajag vairāk košļāšanas kustību nekā mīkstai. Dariet tā ar katru ēdiena porciju. Vai jūs daudz smēķējat?" es vaicāju.
"Puspaciņu dienā, dažreiz mazāk," pacients atbild.
"Kad smēķējat, tad vispirms izvelciet no kārbiņas sērkociņu. Novietojiet to uz viena ceļa. Tad paņemiet cigareti un nolieciet uz otra ceļa. Pēc tam aiztaisiet sērkociņu kārbiņu un nolieciet vietā cigarešu paciņu. Tad aizdedziniet cigareti un smēķējiet ļoti lēnām. Saskaitiet, cik dūmu jāievelk, lai izsmēķētu visu cigareti. Tad sāciet eksperimentēt. Ievelciet vienu divus dūmus un aizmetiet cigareti. Bet otro cigareti nosmēķējiet līdz galam lēnām. Dažas smēķējiet ātri. Pie tam sekojiet savām izjūtām. Pēc kāda laika jūs jutīsiet, ka jūs varat sevi kontrolēt, un jūs spēsiet beigt tad, kad apzināti gribēsiet."

Kategorija: Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" | Skatījumu skaits: 4067 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Augusts 2011  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz