Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Augusts » 4 » Sieviešu slimības
23:50
Sieviešu slimības
 

Sieviešu slimības rodas tad, kad sieviete kaut ko sevī nepieņem (izskatu, kaut kādu uzvedību). Viņa negrib vai nevar justies kā īsta sieviete, mīlētā un ilgotā. Šādas sievietes visādi apspiež sevī savu sievišķību, atsakās no paša sievišķības principa.

Dažas sievietes pie saslimšanas noved pārliecība, ka viss, kas saistīts ar ģenitālijām, ir grēcīgs vai netīrs.

Feminisma kustība, kas aizsākās XIX gadsimta beigās, turpinās arī šodien. Tā sievietēm atnesusi daudz ieguvumu, bet radījusi arī milzums "sieviešu problēmu". Jo ir bezgala svarīgi sevi izpaust šajā pasaulē kā sievieti, un tajā pašā laikā pieņemt vīrieša sparu. Vīrišķais un sievišķais- tie ir divi poli, divas veselā pusītes. Ne velti tos velk vienu pie otra. Dievs, radīdams mūsu pasauli, uzreiz to sadalīja vīrišķajā un sievišķajā pirmsākumā, vīrišķajā enerģijā- "jan" un sievišķajā enerģijā- "iņ". Tiklīdz kā dzīvē tiek izjaukts šo divu enerģiju līdzsvars, tas tūlīt atspoguļojas dzimumorgānu stāvoklī.

Sievietēm dzimumorgānu slimības- tas ir arī vīriešu noliegšanas un izvairīšanās no viņiem rezultāts vai neapmierinošu attiecību ar pretējo dzimumu sekas. Ja sieviete tuvībā ar vīrieti neprot dāvāt un saņemt fizisko un garīgo baudījumu, tad viņai noteikti ir tādas vai citādas problēmas ar dzimumorgāniem.

Mazā iegurņa orgānu stāvoklis atspoguļo arī seksuālās enerģijas kvantitāti un kvalitāti.

Dzemde

Dzemde simbolizē sievietes jaunrades templi. Dzemdes stāvoklis atspoguļo to, cik lielā mērā jūs esat spējusi sevi izpaust šajā pasaulē kā sievieti, māti, sievu.

Endometrioze

Jūs jūtaties neaizsargāta kā sieviete. Jums pastāvīgi ir sajūta, ka jums uzbrūk, jūs gaidāt no vīrieša slikto.

Jūs nevarat un nezināt, kā realizēt sevi kā sievieti. Turklāt visu laiku adresējat pārmetumus sev. Tāpat arī pārmetumus, pretenzijas un aizvainojumus vīriešiem.

Kāda mana paciente, kas slimoja ar endometriozi, atzinās:
"Ziniet, man ir brīnišķīgs vīrs. Viņš ir labs cilvēks un lielisks tēvs mūsu bērniem. Bet es viņu nemīlu. Kaut arī zinu, ka mīlestībai vajadzētu būt pirmajā vietā.

Kāda mana paciente, kurai bija endometrioze un pastāvīgas dzemdes asiņošanas, paziņoja īsi un vienkārši: "Es vīriešus nemīlu."

Vēl kāda sieviete ar šo pašu slimību, stāstīdama par sevi, sacīja: "Mans vīrs ir ļoti kārtīgs cilvēks, bet es mīlu citu!"

Dzemdes fibromioma

Ja jūs atceraties un burtiski "iznēsājat" sevī aizvainojumu par vīra vai vīrieša nodarījumu un nevarat to piedot, tad uzmanieties! Dzemdes audzējs- tās ir uzkrātās pretenzijas un aizvainojumi pret vīriešiem, nemitīga seno aizvainojumu "atgremošana".

Ja uzskatāt, ka pastāvīgi tikusi aizskarta jūsu sievišķā patmīlība. Jūs bieži pārmetat sev kā sievietei un pastāvīgi vainojat vīriešus.

Pie manis kā pie ārsta homeopāta ļoti bieži nāk sievietes, kurām ir dzemdes audzēji. Mūsdienu medicīnas arsenālā nav līdzekļu šīs slimības ārstēšanai, un visām sievietēm, kurām ir mioma, tiek piedāvāta operācija. Bet ne katra sieviete vēlas šķirties no šā svarīgā orgāna. Turklāt operācija- tā nav ārstēšana. Slimības cēloņi ar ķirurģisku iejaukšanos netiek novērsti.
Vairāku gadu garumā es ārstēšanā esmu izmantojis tikai homeopātiskos līdzekļus. Ar rezultātiem esmu apmierināts. Dažos gadījumos izdevās panākt pilnīgu audzēja uzsūkšanos. Citos- tas ievērojami samazinājās. Bet kad es iekļāvu ārstēšanā arī darbu ar zemapziņas saprātu, pa taisno novēršot saslimšanas cēloņus, tad visi procesi sāka norisināties ievērojami ātrāk un efektīvāk.
Lūk, arī patlaban pie manis sēž četrdesmitgadīga sieviete. Pirms gada viņai noteica diagnozi. Operācija jau piedāvāta vairākkārt. Viņa no kādas paziņas, kas agrāk pie manis veiksmīgi ārstējusies, bija dzirdējusi par mani un nolēmusi izmēģināt homeopātisko ārstēšanās metodi. Es sagatavoju viņai zāles. Paskaidroju, kā tās lietot. Sieviete jau sataisījusies doties prom, bet es viņu apturu.
"Pagaidiet. Mēs taču neparunājām par pašu galveno."
"Par ko tad?" viņa neizpratnē vaicā.
"Kā, par ko? Lai izārstētu jebkuru slimību, vajag taču novērst tās cēloņus. Jūs man piekrītat, vai ne?"
"Jā," viņa piekrīt, bet pēc sejas izteiksmes redzu, ka viņa īsti neaptver, ko es no viņas gribu.
"Un ko jūs parasti domājat par savas slimības cēloņiem?"
"Es īsti nezinu," viņa saka. "Nekad neesmu par to domājusi."
"Bet ko jūs vispār domājat par savu slimību un kāda ir jūsu attieksme?"
"Nu tā man traucē, un es gribu pēc iespējas ātrāk no tās atbrīvoties."
"Ziniet," es saku, "esmu pārliecinājies par to, ka cilvēki paši dzīves procesā rada sev slimības."
"Es pilnībā jums piekrītu," paciente apgalvo.
"Bet, lūk, kas iznāk," es turpinu, "apzināti jūs diez vai gribējāt, lai jums būtu dzemdes mioma, un tā jums tagad traucē. Bet jūsu zemapziņa ir citās domās. Tā izaudzēja jums miomu. Un es esmu pārliecināts, ka ne jau tā dēļ, lai ātrāk iedzītu jūs kapā."
"Bet kādēļ tad?" viņa bailīgi vaicā.
"Laikam tā dēļ, lai jūs pievērstu sev uzmanību kā sievietei. Un nomainītu sevī zināmas domas un jūtas. Kāpēc gan mums to neuzzināt no pašas zemapziņas? Vērsīsimies tūlīt pat pie tās jūsu zemapziņas saprāta daļas, kura izaudzēja dzemdes miomu, un uzzināsim, kādas domas un jūtas lika to darīt."
"Nav vajadzīgs," sieviete saka, "es to tāpat zinu. Kamēr jūs runājāt, es jau saņēmu atbildi pati no sevis."
"Pastāstiet arī man," es viņai lūdzu.
"Cēlonis ir manā vīrā."
"Jūsu vīrā vai jūsu reakcijā uz viņa uzvedību?" es jautāju.
"Drīzāk jau manā reakcijā. Bet sakiet," viņa man jautā, asarām acīs, "kā lai normāla sieviete reaģē uz to, ka vīrs dzer, rīko skandālus, apvaino?"
"Normālai sievietei, kā jūs izteicāties, ir normāls vīrs," es atbildu. "Un ja vīrs nav normāls, tad sievietei, kura sevi uzskata par normālu, tā vietā, lai gadiem ilgi ciestu dzērāja izlēcienus, krātu aizvainojumus un izteiktu pretenzijas, vajag vērsties sevī un uzdot loģisku jautājumu: "Bet kā dēļ vispār es to visu paciešu? Un kas ir manī pašā, kādas domas un kāda uzvedība ir pievilkusi manai dzīvei šādu vīrieti?"
"Bet es viņu taču mīlēju," sieviete saka, "un viņš manī nogalināja šo mīlestību."
"Viņu jūs varbūt arī mīlējāt, bet vai jūs mīlējāt pati sevi? Atcerieties, kas teikts Bībelē: "Tev būs savu tuvāku mīlēt kā sevi pašu." Kā sevi pašu! Starp citu, kāda ir jūsu attieksme pret savu tēvu?" es pacientei jautāju.
"Ziniet, arī viņam patika iedzert un viņš slikti izturējās pret māti."
"Tagad, es domāju, jūs saprotat, ka tās domas un jūtas, kas jūsu sirdī mīt attiecībā pret sevi kā sievieti un attiecībā pret vīriešiem, ir izveidojušās bērnībā un pievilkušas jūsu dzīvei šādu vīrieti."
"Ko lai es tagad daru?" sieviete jautā.
Pēc tam mēs kādu stundu strādājām ar slimības cēloņiem. Es uzdodu sievietei "mājas uzdevumu", un mēs šķiramies uz mēnesi.
Pēc mēneša viņa atnāk uz pieņemšanu. Viņas garastāvoklis, tērps un frizūra liecina par to, ka viņā ir notikušas izmaiņas.
"Ziniet," viņa priecīga pavēsta, "sāpes vēdera lejasdaļā pavisam pārgājušas. Es strādāju ar sevi vienu stundu no rītiem un tikpat ilgi vakaros. Esmu ievērojusi, ka arī vīrs sāk mainīties uz labo pusi. Mēneša laikā reibinošos dzērienus nav mutē ņēmis. Turpināsim ārstēšanos."
Vēl pēc mēneša viņa man pa telefonu paziņoja:
"Dakter, zvanu jums, lai dalītos savā priekā. Vakar biju pie ginekologa un onkologa - mani noņēma no uzskaites. Ultraskaņas izmeklēšana uzrādīja, ka dzemde ir pilnīgi vesela."
"Apsveicu jūs," es viņai saku. "Bet varbūt atgriezīsieties pie vecā, varbūt jūs tur esat atstājusi kaut ko sev svarīgu?"
"Nē, nu ko jūs," sieviete atbild, "man tagad patīk mans stāvoklis. Arī attiecības ar vīru ir pavisam citādas."

Dzemdes kakla erozija

Dzemdes kakla erozija simbolizē aizvainotu sievietes patmīlību. Jūs esat pārliecināta, ka tiekat aizskarta kā sieviete. Jūs nevarat un nezināt, kā realizēt sevi kā sievieti.

Mūsdienu medicīna ārstēšanas vietā piedāvā erozijas piededzināšanu, iedzenot slimību dziļāk iekšā. Esmu atklājis, ka 90% sieviešu ar dzemdes audzējiem agrāk bijusi dzemdes kakla erozija un viņām to piededzināja. Tas ir, cīnījās ar slimības sekām. Bet nepieciešams novērst cēloni- mainīt uzvedību un domas attiecībā uz sevi un uz vīriešiem.

"Nu kā lai es nejūtos aizskarta?" sūdzas sieviete, kurai nesen parādījušies izdalījumi no maksts sakarā ar dzemdes kakla eroziju. "Vīrs pastāvīgi atrodas komandējumos vai dežūrās. Sēžu mājās ar diviem bērniem. Kā saka, dienas gaismu neredzu. Kā lai es šādā situācijā jūtos kā sieviete, turklāt ilgotā, kārotā?"
"Tātad jūs apgalvojat," es saku, "ka neviena sieviete, kurai ir divi bērni un vīrs strādā, nevar justies kā ilgotā sieviete?"
"Nē, kāpēc tad tā? Man ir draudzene, un viņai ir trīs bērni, vīrs daudz strādā, bet viņa, kā saka, zeļ un plaukst. Bet savā situācijā es neredzu izeju."
"Tad meklēsim šo izeju kopā," es piedāvāju.
"Meklēsim," viņa piekrīt.

Ārējo dzimumorgānu iekaisums, vaginīts, baltie ziedi

Ģenitālijas simbolizē sievišķos principus. Ārējo dzimumorgānu problēmas atspoguļo bailes nebūt savos augstumos, šaubas un bailes par savu sievišķību. Jums ir zemapziņas agresija pret vīriešiem: aizvainojumi, pretenzijas, dusmas, nicinājums. Vulvas un maksts iekaisums atspoguļo to, ka jūs jūtaties aizskarta kā sieviete. Jūs uzskatāt, ka sievietes vispār nav spējīgas ietekmēt pretējo dzimumu.

Ir kāda likumsakarība: vīrieši ar aizskartu patmīlību visbiežāk slimo ar divpadsmitpirkstu zarnas čūlu, bet sievietes- ar ārējo dzimumorgānu iekaisumiem.

Pie manis uz pieņemšanu bieži nāk sievietes ar dzimumorgānu iekaisumu. Šādos gadījumos sievietes zemapziņā ir stiprs aizkaitinājums un pretenzijas pret vīriešiem.
Pašlaik pieņemšanā sēž jauna sieviete. Viņai ir hroniska piena sēnīte. Bieži un bagātīgi izdalījumi ar nepatīkamu smaku. Tabletes palīdz tikai uz neilgu laiku.
Zemapziņas cēloni mēs jau esam noskaidrojuši - tas ir "hronisks" naidīgums, antipātijas pret vīriešiem.
"Ziniet, man vienmēr patrāpās ne tādi vīrieši," viņa saka.
"Ko nozīmē "ne tādi"?" es palūdzu precizēt.
"Nezinu. Man šķiet, ka kārtīgu vīriešu vispār nav."
"Nemaz?" es brīnos.
"Nu, ne jau tā, ka nemaz, dakter. Iespējams, ka ir. Vienkārši es vēl neesmu satikusi. No pirmā vīra šķīros - nevarēju izturēt viņa neuzticību. Otrais pats aizgāja. Un tagad man gadās tikai kaut kādas "pabiras"."

Dismenoreja (menstruālā cikla traucējumi)

Jūs neieredzat savu sievietes ķermeni, noliedzat vai noraidāt savu sievišķību. Vai izjūtat šaubas par savu sievišķību.

Kādai jaunai meitenei bija menstruālā cikla traucējumi. Menstruācijas bija neregulāras un sāpīgas. Vēršoties pie zemapziņas saprāta, mēs noskaidrojām traucējumu cēloņus. Hipnotiskā transa stāvoklī meitene atcerējās bērnību. Kad viņa bija maziņa, māte bieži atkārtoja, ka gribējusi puisēnu, nevis meiteni. Turklāt viņai šķita, ka brālim ģimenē tikusi pievērsta daudz lielāka uzmanība.
Ar laiku tas aizmirsās, bet šī negatīvā zemapziņas orientācija nelabvēlīgi ietekmēja viņas sievišķību.

Šaubas par savu sievišķību noteikti saistās ar zemapziņas agresiju pret vīriešiem. Meitene to pārņem no savas mātes, un tas atsaucas uz viņas dzimumattīstību.

Vēl kāds iespējams cēlonis var novest pie menstruāciju traucējumiem- vainas un baiļu izjūta sakarā ar seksu. Jums ir stingra pārliecība, ka viss, kas saistīts ar ģenitālijām, ir grēcīgs vai netīrs.

Manā praksē nesen bija ļoti neparasts gadījums. Uz pieņemšanu atnāca sieviete ar dzemdes miomu. Turklāt viņai bija ļoti sāpīgas mēnešreizes. Kādas 3-4 dienas viņa burtiski nespēja pakustēties, bet tabletes maz līdzēja.
Mēs vērsāmies pie viņas zemapziņas, lai noskaidrotu cēloņus. Saņēmām šādu informāciju: "Iepriekšējā dzīvē tu biji vīrietis un nogalināji sievietes," zemapziņas saprāts atbildēja. "Tāpēc šajā dzīvē tev būs jāmokās."
Sieviete vispirms pārbijās, bet, kad atguvās, sacīja: "Tagad es saprotu, kāpēc man patīk skatīties uz sieviešu kājām. Ziniet, dakter, visus īsos svārciņus pamanu. Un kad televīzijā rāda meitenes bikini, vienmēr skrienu skatīties. Bet ko lai es daru?" viņa noraizējusies vaicāja. "Vai tā arī līdz mūža galam būs jāmokās?"
Mēs norunājām ar zemapziņas saprātu, ka tas pārtrauks izraisīt sāpes, ja viņa mainīs attieksmi pret sevi, pret visām sievietēm un vīriešiem. Jau pēc mēneša nākamās menstruācijas bija nesāpīgas.

Amenoreja (menstruāciju trūkums)

Menstruāciju trūkums atspoguļo nevēlēšanos būt sievietei, antipātiju, naidīgumu pašai pret sevi, pret savu sievišķību.

Uz to laiku, kad meitenei iestājas dzimumbriedums, viņa parasti jau zina, ka jāsākas menstruācijām. Un bieži identificē sevi ar savu māti. Un ja mātei ir menstruālā cikla traucējumi vai sāpīgas mēnešreizes, tad, visticamāk, meitai viss būs tāpat. Esmu atklājis, ka dažas sievietes pat nezina, ka normālām mēnešreizēm jānoris bez bez kādām sāpēm, bez sāpīga piena dziedzeru pietūkuma, bez sabiezējumiem. Ja jums ir kaut viena no šīm pazīmēm, tad padomājiet, kas nostājies starp jums un jūsu labo pašsajūtu mēnešreižu laikā?

Pagājušajā gadā pie manis uz pieņemšanu atnāca meitene, kurai nebija manstruāciju. Viņai jau bija 20 gadi, bet mēnešreizes vēl nebija sākušās. Vecāki jau sen par to sākuši raizēties. Meitene vesta praktiski pie visiem speciālistiem, pat pie "starptautiskas klases" ekstrasensa; izmēģinātas visas zāles, ieskaitot hormonālās. Veltīgi.
Kad pirmo reizi ieraudzīju šo meiteni, man radās iespaids, ka viņas dzimumattīstība apstājusies kaut kur starp 12 un 14 gadiem: krūšu tikpat kā nav, gurni šauri, balss bērnišķīga. Arī citas pazīmes apstiprināja manu pieņēmumu. Man tūlīt radās aizdomas, ka te slēpjas zināmi zemapziņas motīvi. Tā arī bija.
Hipnotiskā transa stāvoklī meitene atcerējās, kas ar viņu noticis 12 gadu vecumā. Pirms tam māte meitai bija skaidrojusi, ka drīz viņai sāksies menstruācijas. Meitene to ļoti pārdzīvoja. Mātei taču bija ļoti sāpīgas menstruācijas, viņa bija spiesta vairākas dienas pavadīt gultā, turklāt nekādas pretsāju zāles nelīdzēja. Māte veselu nedēļu slepus raudāja un lūdzās Dievu to Kungu izdarīt visu iespējamo, lai viņa nekļūtu par sievieti, bet uz visiem lakiem paliktu meitene. Eļļu ugunij pielēja vēl tas apstāklis, ka māte vienmēr stāstīja, cik grūtas bijušas dzemdības; pie tam arī tēvs pret māti izturējās ļoti rupji. Un, lūk, vai nu Dievs tas Kungs bija uzklausījis meitenes lūgšanas, vai arī viņas vēlēšanās bija pārāk stipra, bet viņas attīstība apstājās.
Meitene vēl atradās hipnotiskā transa stāvoklī, bet es viņai nolasīju divu stundu garu lekciju par normālu dzimumattīstību, par to, kā jānorit menstruācijām, par normālu grūtniecību, par mātes laimi un daudz ko citu. Vispār par visu to, par ko savulaik bija vajadzējis izstāstīt viņas mātei.
Tajā dienā viņām nācās izsaukt taksometru, jo meitenei menstruācijas sākās jau izejot uz ielas. Bet pēc nedēļas uz pieņemšanu atnāca viņas māte. Viņa atzinās, ka pati mēģinājusi tikt galā ar savām sāpēm, taču neveiksmīgi. Viņas problēma izrādījās daudz sarežģītāka, jo tur bija pašsodīšanas un vainas izjūtas motīvi. Izrādījās, ka jaunībā viņa bija izdarījusi kaut ko tādu, par ko zemapziņa divdesmit divu gadu garumā viņu sodīja ar stiprām menstruāciju sāpēm!
Pēc pusgada meitene atkal atnāca pie manis, bet nu ar nedaudz neparastu lūgumu - apturēt krūšu augšanu. Pusgada laikā viņa bija stipri izmainījusies: kļuvusi sievišķīga, ārkārtīgi pievilcīga. Viņas krūtis tiešām bija kļuvušas pietiekami lielas, un man nācās apmierināt viņas lūgumu (lai gan līdz tam es, gluži otrādi, biju palīdzējis sievietēm krūtis palielināt). Pēc tam viņa palūdza ievadīt viņu hipnotiskajā transā un pastāstīt par normālu un veselīgu seksu (pa to laiku, kamēr nebijām tikušies, viņai bija uzradies draugs un viņi gatavojās precēties, bet uz māti un draudzenēm meitene vairs nepaļāvās).

Dzemdes asiņošana

Asiņu iztecēšana no dzemdes simbolizē aizejošu prieku. Izjūtiet sevi kā īstu sievieti un atgrieziet prieku savā pasaulē. To izdarīt jums traucē seni aizvainojumi un dusmas- tieciet vaļā no tā visa.

Uz pieņemšanu atnāca sieviete, kura jau ilgu laiku cieta no dzemdes asiņošanas. Bet nesen ārsti bija atklājuši arī dzemdes miomu.
Cēloņi izrādījās šādi. Pirms vairākiem mēnešiem viņai radās aizdomas par vīra neuzticību. Viņa sarīkoja skandālu, gribēja to padzīt no mājām, bet bērni atturēja.
"Visu savu dzīvi esmu viņam atdevusi," viņa satraukta stāsta. "Viņš mani paņēma nevainīgu. Bez viņa man citu vīriešu nav bijis. Bet viņš tik nekrietni izrīkojās. Es viņam toreiz sacīju," sieviete turpina, "vai tev ir zināms, ka vīrišķi darbā man mieru neliek? Bet viens zālīšu ārsts man pat roku un sirdi piedāvāja. Viņam ir liela māja un ārzemju vāģis. Bet es - nē un nē: "Man ir vīrs un bērni." Un kā vīrs uzzināja, ka es varu aiziet pie cita," viņa turpina, "tā nedēļu krita man pie kājām un piedošanu lūdza. Bet es viņam līdz šim brīdim piedevusi neesmu un diez vai varēšu piedot."

Cista un olnīcu iekaisums

Olnīcas simbolizē sievietes radošos centrus.

Problēmas ar olnīcām- tās ir grūtības realizēt savu sievišķo pirmsākumu šajā pasaulē. Tam traucē negatīvās bloķējošās domas par sevi kā par sievieti un par vīriešiem.

Pie manis uz pieņemšanu atnāca meitene, kurai bija adneksīts un menstruālā cikla traucējumi. "Izlēcieni" bija parādījušies līdz ar menstruāciju sākšanos. Es uzreiz pievērsu uzmanību tam, ka viņa bija kaut kā puiciski ģērbusies.
Viņa man burtiski pieprasīja:
"Dakter, dodiet man tādas tabletes, lai manas olnīcas sāktu darboties."
"Vai tad jūs neesat dzērusi tabletes?" es viņai jautāju.
"Dzēru. Hormonālās. Kamēr dzeru, mēnešreizes norit normāli. Tikko kā pārtraucu dzert - menstruācijas izpaliek. Es taču nesēdēšu visu mūžu uz hormoniem. Man jau uz kājām mati sāk intensīvi augt, bet uz galvas, gluži otrādi, krīt laukā. Bet jums, es dzirdēju, esot speciāli graudiņi no zālītēm."
"Ir gan."
"Tad jūs arī dodiet man tos."
"Es esmu gatavs. Bet vai jūs esat gatava izpildīt visus ārstēšanās noteikumus?" es jautāju.
"Protams!" viņa atbild. "Bet kas tie par noteikumiem?"
"Vispirms jums jākļūst sievietei."
"Bet es jau esmu sieviete," meitene neizpratnē atbild. "Man pat viens aborts bijis."
"Ar abortu lielīties nav vērts. Es domāju - kļūt sievietei nevis seksuālā ziņā, bet sirdī. Tāpēc ka sirdī jūs esat puisis. Jums kopš bērnības patika rotaļāties nevis ar draudzenēm, bet ar zēniem, valkāt vīriešu apģērbu."
Meitene neizpratnē raugās uz mani.
"Dakter, kā jūs to visu zināt?"
"Es pat nojaušu, ka jūs apgūstat "vīriešu profesiju."
"Jā, tā ir. Es mācos tehnikumā un savu nākamo profesiju gribu saistīt ar mašīnu remontu. Es dievinu rakņāties mašīnās un labot visādus mehānismus. Ziniet, es visu savu dzīvi atdotu par to, lai desmit gadus varētu padzīvot kā vīrietis."

Frigiditāte, orgasma trūkums

Ļoti bieži frigiditātes cēlonis ir bailes. Dažāda veida bailes no dzīves, no vīriešiem, no tēva.

Stingrs tēvs, kurš ieciklējies uz tikumību un godīgumu, kurš baida meitu ar izvarotājiem un izjūt nicinājumu pret prostitūtām (darīdams to visu, protams, labu nodomu vadīts), neviļus izveido meitai negatīvu zemapziņas attieksmi pret seksu.

"Man ir stingrs tēvs," saka jauna sieviete, kas nespēja izjust orgasmu. "Viņš vienmēr uzmanīja manu tiklību. Dažkārt tas aizgāja līdz absurdam. Uzreiz pēc skolas beigšanas es sāku satikties ar puisi, un ja es aizkavējos un atnācu mājās pēc noteiktā laka, viņš sarīkoja skandālu, visādi apsaukāja mani un biedēja ar to, ka sūtīs uz apskati pie ginekologa."

Frigīdas sievietes neielaiž savā dzīvē fizisku baudu vai neprot gūt baudījumu no dzīves caur seksuālu tuvību. Viņās nav līdzsvara starp fizisko un garīgo. Prioritāte tiek dota garīgajai attīstībai, un tiek noliegta fiziskā. To var veicināt ne tikai bailes, bet arī, piemēram, pārliecība par to, ka Sekss- tas ir slikti un grēcīgi. Šādas sievietes bieži pievelk savai dzīvei neprasmīgus partnerus, lai attaisnotu personisko nejūtīgumu. Viņas tiecas aizstāt seksuālās baudas trūkumu ar kaut ko citu.

Kada mana paciente, kas cieta no orgasma trūkuma, hipnotiskā transa stāvoklī atcerējās kādu bērnības ainu. Reiz viņa izdzirdēja mātes vaidus, kas nāca no guļamistabas. Viņa nodomāja, ka mātei ir ļoti slikti, ja reiz viņa tā vaid, un nolēma paskatīties, kas atgadījies. Viņa pavēra guļamistabas durvis un ieraudzījusi, ka tēvs piespiedis māti pie gultas, satvēris viņas rokas un "darīja viņai sāpes, no kurām viņa vaidēja, bet nevarēja izrauties."
"Tagad es saprotu, kā radusies mana negatīvā attieksme pret seksu," sieviete sacīja, kad bija izgājusi no transa. "Tagad es zinu arī to, kā radies neizprotamais naids pret tēvu un vīriešiem vispār. Es vienmēr uzskatīju, ka viņi sievietēm dara sāpes un liek viņām ciest. Un vēl es tagad atminos," paciente turpina, "kad māte sacīja tēvam: "Nebendē man nervus!", es nezin kāpēc saistīju frāzi "bendēt nervus" ar nodarbošanos ar seksu."

Normālu un pilnvērtīgu seksuālu pārdzīvojumu trūkums var pārsviesties uz citām dzīves jomām. Tā, piemēram, dažas manas frigīdās pacientes izrādījās veģetārietes. Tas nekādā gadījumā nenozīmē, ka visas veģetārietes ir frigīdas. Iespējams, tā bija tikai sakritība. Bet vienā gadījumā es nolēmu šo apstākli izmantot. Es pārliecināju pacienti, ka cilvēkam nav jākļūst par veģetārieti "idejisku" apsvērumu dēļ. Tas ir, nevajag vadīties no tā, ka, lūk, ēst dzīvnieku līķus ir slikti. Citi taču gaļu redz kā ļoti garšīgu un veselīgu bifšteku. Un pamazām, iekļāvusi savā ēdienkartē gaļu, viņa sāka izjust seksuālu apmierinājumu.

Neuzticēšanās vīriešiem un vispār visam šajā pasaulē noved pie seksuālām problēmām. Sievietei rodas sasprindzinājums, ko izraisa šī neuzticēšanās, un nespēja atslābināties un gūt apmierinājumu.

Sieviete mana seansa laikā vērsās pie savas zemapziņas un jautāja: "Kāda mana uzvedība un domas izraisīja nespēju izjust orgasmu?"
Zemapziņa atbildēja īsi un skaidri: "Tava neuzticēšanās vīriešiem un cilvēkiem vispār."

Parasti no frigiditātes cieš tās sievietes, kuras augušas ģimenēs, kur tēva un mātes starpā ir trūcis mīlestības un abpusējas sapratnes. Šādās ģimenēs vīrieti un sievieti saista nevis mīlestība, bet tādi jēdzieni kā godprātība un pienākuma izjūta.

Pēdējā laikā televīziju pārpludinājušas mākslas filmas (visbiežāk- amerikāņu), kur tiek kultivēts sekss, primitīvas attiecības starp vīrieti un sievieti, balstītas uz dzīvnieciskiem instinktiem. Tādējādi seksuālā uzvedība tiek atdalīta no cilvēka personības. Sievietes un vīrieši parādās seksuālu robotu lomās. Tādu jēdzienu kā mīlestība, dvēsele, nodomu skaidrība vienkārši nav.

Un, lūk, jaunās meitenes un puiši, saskatījušies tādas filmas, mēģina laimes un baudas meklējumos ienest šo uzspiesto uzvedības modeli savā dzīvē. Šie eksperimenti bieži vien beidzas ar vilšanos dzīvē, frigiditāti vai neauglību.

Jaunībā retais zina, ka fiziskā tīksme iet roku rokā ar garīgo tuvību. Dvēseļu saplūšana modina ķermeņu alkas. Tikai mīlestība dāvās jums patiesu baudījumu.

Kategorija: Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" | Skatījumu skaits: 5604 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Saulite  
0
Izmanto matu kopšanā dabiskus produktus
Izmanto vērtīgos olu baltumus, kas palīdz matiem atjaunoties, kļūt mīkstiem un spīdīgiem. Tavi mati pēc olbaltuma maskām izskatīsies desmit reizes veselīgāki. Ja ir iespēja- izmanto šim mērķim olas, kuras nākušas no naturālās saimniecības. Neticēsi, bet kartupeļi ir lieli matu draugi! Ar ūdeni, kurā varīti kartupeļi, vari mazgāt un skalot matus – tādā veidā tos pabarosi ar dažādiem vitamīniem. Vēl no kartupeļiem vari pagatavot mitrinošu masku. Ņem 3 svaigu kartupeļu sulu, sajauc ar olas dzeltenumu un nedaudz medus. Mati būs pateicīgi par šādu mitrināšanas kūri. Arī ūdens, kurā novārīti sīpoli, padara matus neticami spīdīgus. Un nav jāuztraucas, ka mati pēc šāda sīpolūdens peldes varētu savādi smakot. Pēc tam mazgā matus kā parasti, kārtīgi izskalo un redzēsi rezultātus. Ja baidies no krasiem eksperimentu rezultātiem- dari to brīvdienās. Ja tev mājā aug alveja, sajauc tās sulu ar olu un brendiju un pagatavoto masku atstāj matos uz stundu. Pēc tam kārtīgi izskalo. Īsts matu skalošanas brīnums ir ābolu etiķis. Nedaudz atšķaidīts ar ūdeni tas stimulē matu folikulu augšanu. Ābolu etiķa smaržu vari atsvaidzināt ar savu iecienītāko dabīgo ēteriskās eļļas pili.

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Augusts 2011  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz