Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2012 » Jūnijs » 23 » Priekšvārds
22:34
Priekšvārds
"Atzīstiet savas dvēseles spēku reālo eksistenci — un jūsu dzīvē tūlīt sāk­sies pārmaiņas. Zemapziņas dzīlēs mītošā gudrība jums vienmēr atklās visu, kas ir zināšanas vērts, ja vien spēsiet uztvert šādu mācību formu. Zemapziņa ir jaunu domu un ideju avots — varbūt jūsos snauž atklājējs vai izgudrotājs, varbūt savu radošo piepildījumu gaida rakstnieks. Zemapziņa sniegs informāciju par jūsu rakstura īstajām un būtiskāka­jām iezīmēm, par talantiem, kā tos vislabāk pilnveidot un izmantot, lai dzīvē ieņemtu to vietu, kas jums pienākas."
Džozefs Mērfijs
JUMAVA
Mākslinieks Andris Bergmanis
ISBN 9984-05-305-9 © Izdevums latviešu valodā,
apgāds «Jumava», 2000 © Sarmīte Liniņa, tulkojums
Noskannējis grāmatu un FB2 failu izveidojis Imants Ločmelis
latviešu valodā, 2000 ©Andris Bergmanis, mākslinieciskais noformējums, 2000
Tam, kurš prot lasīt, paveras lieli darbi, fantastiskas iespējas, brīnumskaista, saturīga un laimīga dzīve.
Oldoss Hakslijs

Priekšvārds
KĀ ŠI GRĀMATA VAR RADĪT BRĪNUMUS JŪSU DZĪVE

Es pats savām acīm esmu redzējis, kā ar visdažādākā sabied­riskā stāvokļa, rasu un tautību cilvēkiem notiek brīnumi. Ari jūsu dzīve — tiklīdz jūs sāksiet izmantot savas zemapziņas maģisko spēku — apbrīnojami pārvērtīsies. Šī grāmata izskaidros, kā jūsu domāšanas ieradumi un iztēles ainas veido un nosaka jūsu likteni, jo cilvēka būtība ir identiska viņa zemapziņas saturam.

 

Vai jūs zināt — kāpēc?

Kāpēc viena cilvēka dzīvi apvij skumjas, bet kādam citam tā ir laimes pārpilna? Kāpēc kāds bauda bagātību un cieņu, kamēr tā kaimiņš cieš trūkumu un postu? Kāpēc vienu moka nedrošība un bailes, kamēr kāds cits raugās nākotnē ar pašpaļāvību un ticību sev? Kāpēc vienam pieder grezna villa, bet kāds cits savu dzīvību velk nabadzīgo ļaužu kvartālā? Kāpēc dažs gūst panākumus vienu pēc otra, kamēr cits krīt arvien zemāk un zemāk? Kāpēc viens runātājs iedvesmo simtiem un tūkstošiem cilvēku, kamēr kāda cita balss izskan kā tuksnesī? Kāpēc vienam ir ģeniāli sasniegumi, kamēr cits strādā vienmuļu darbu? Kāpēc viens pār­var tā saukto nedziedināmo slimību, bet kādu citu tā iedzen kapā? Kāpēc tik daudz labu un dievbijīgu cilvēku piemeklē neizsakāmas fiziskās un dvēseles ciešanas, kamēr dažiem negodīgiem ļaudīm ir laba veselība un spoži panākumi? Kāpēc vienai sievietei ir laimīga laulības dzīve, bet viņas māsai vīrs sagādā vienīgi ciešanas un vilšanos? Kāpēc? Atbilde uz šiem un daudziem citiem jautājumiem meklējama apziņas un zemapziņas būtībā un darbībā.

 

Kāpēc es uzrakstīju šo grāmatu?

Strādājot pie šī darba, mani vadīja vēlme ne tikai sniegt at­bildi uz šiem un daudziem līdzīgiem jautājumiem, bet arī atklāt sakarības. Es centos garīgās dzīves būtību un dziļākos noslēpumus izskaidrot vienkāršiem vārdiem, jo allaž esmu bijis pārliecināts, ka cilvēka gara dzīves visdziļākās sakarības iespējams attēlot viegli saprotamā veidā. Tāpēc jūs šajā grāmatā saskarsieties ar vienkāršo ikdienas valodu, ko lieto darbavietās un ģimenē. Es jums iesaku nopietni pievērsties šo lappušu studēšanai un šeit aprakstīto metožu izmantošanai, jo absolūti droši zinu, ka tā jums atklāsies brīnumdarītājs spēks, kas izraus jūs no visiem jucekļiem un grūtībām, atbrīvos no visām depresijām un pasargās no jebkurām neveiksmēm. Šī grāmata piešķirs jums spēku sasniegt to stāvokli, ko esat pelnījuši, tā dos jums spēku uzveikt visas grūtības, atbrīvos no visām dvēseles un fiziskajām ciešanām un parādīs taisnu ceļu uz brīvību, laimi un dvēseles mieru. Zemapziņas brīnumdarītājs spēks sniegs jums izveseļošanos un pamodinās jūsos jaunus spēkus. Pārvaldot savas dvēseles spēkus, jūs atbrīvosieties no tūkstoš bailēm un raizēm, kas tagad tur jūs savā varā, un jums atvērsies vārti uz dzīvi, kur valda dvēseles brīvība, uz kuru Dieva bērniem ir devis cerības Sv. Pāvils.

 

Atslēga uz brīnumdarītājspēku

Vispārliecinošākais pierādījums mūsu zemapziņas brīnumainajiem spēkiem laikam gan ir paša izveseļošanās. Pirms vairāk nekā četrdesmit diviem gadiem es izdziedinājos no ļaundabīga audzēja, ko medicīnā sauc par sarkomu, un tas pats spēks, kas mani radīja, vada — es to zinu — arī šodien mana organisma dzīvības straumes. Precīzs tās metodes apraksts, ko toreiz izmantoju, ikvienu lasītāju noteikti pamudinās paļāvīgi uzticēties neizmērojamajam dziedinošajam spēkam, kas mīt katra cilvēka dvēseles visdziļākajās dzīlēs. Pateicoties mana drauga un ārsta konsultanta labvēlīgajai inspirācijai, es pēkšņi nonācu pie atziņas, ka tā pati radošā gudrība, kas radījusi manu ķermeni, veidojusi visus manus orgānus un likusi darboties manai sirdij, pati savu radījumu, protams, var izdziedināt vislabāk. Kāds sens sakāmvārds taču saka: "Ārsts pārsien brūces, un Dievs tās dziedē."

 

Brīnumi — atbildes uz "iedarbīgām" lūgšanām

Ar jēdzienu "zinātniska lūgšana" jāsaprot apzināto un zemapzināto gara spēku harmoniska darbība, kad tie ar zinātniski pamatotu metožu palīdzību tiek izmantoti noteikta mērķa sasniegšanai. Šī grāmata atklās metodi, kas jums ļaus piekļūt savas dvēseles spēku rezervēm, un, tās izmantojot, realizēt visas jūsu sirds vēlmes. Jūs ilgojaties pēc laimīgākas, piepildītākas un bagātākas dzīves? Tad nu lieciet lietā šo jauno brīnumdarītāju spēku un nolīdziniet sev ceļu dzīvē, atrisiniet savas personiskās un biznesa problēmas un radiet harmoniju savā ģimenē. Noteikti izlasiet grāmatu vairākas reizes! Tā jums atklās šī brīnumainā spēka darbības veidus un arī to, kā apskaidrību un gudrību, kas snauž jūsu dvēseles dziļumos, var izmantot jūsu mērķu sasniegšanai. Iemācīsieties ietekmēt savu zemapziņu — tas ir pavisam vienkārši. Izmantojiet šo jauno, zinātniski pamatoto metodi, un tā atklās jūsu dvēseles neizsmeļamos spēkus. Lasiet šo grāmatu uzmanīgi un atveriet savu sirdi un prātu tās brīnumdarītājiem padomiem. Pārliecinieties par šīs metodes pārsteidzošajiem rezultātiem. Mana ticība ir nesatricināma — šī lasāmviela var kļūt un arī kļūs par pagrieziena punktu jūsu dzīvē.

 

Katrs cilvēks skaita lūgšanas

Vai jūs protat lūgt tā, lai lūgšana būtu "iedarbīga"? Kopš kura laika lūgšana jūsu ikdienas dzīvē ir ieņēmusi stabilu vietu? Nelaimes, briesmu, slimību un nāves baiļu brīžos lūgšana vienmēr pati no sevis laužas pār lūpām. Ieskatieties kaut vai kādā dienas avīzē! Atkal un atkal tajā var lasīt, ka kāda valsts ir vienojusies lūgšanā par kāda tā sauktā nedziedināmi slimā bērna izveseļošanos, par zemes dzīlēs apbērtu kalnraču grupas izglābšanu vai miera saglabāšanu pasaulē. No nāves briesmām laimīgi izkļuvušie kalnrači pēc tam stāsta, ka viņi tās mokpilnās stundas līdz brīdim, kad ieradusies glābēju komanda, ir pavadījuši, skaitot lūgšanas. Un reaktīvās satiksmes lidmašīnas pilots apgalvo, ka arī viņš ir skaitījis lūgšanu, kamēr aizvadījis lidmašīnu līdz rezerves lidlaukam. Nav nekādu šaubu — lūgšanas spēks nelaimes brīžos vienmēr ir mūsu rīcībā. Kāpēc mēs šo efektīvo palīdzību negribam izmantot katru dienu, tādējādi padarot to par stabilu un svētīgu savas ikdienas dzīves sastāvdaļu? Presē lieliem burtiem tiek ziņots par dramatiskiem notikumiem, kad lūgšanas tikušas uzklausītas, un ar zvērestu apliecināti paskaidrojumi galvo par lūgšanu efektivitāti. Un ko lai saka par visām tām daudzajām pazemīgajām lūgšanām, ko skaita bērni, ar kurām mēs pateicamies Dievam par bagātīgi klātu galdu un kurās ikviens dievbijīgā padevībā vēršas pie sava Radītāja? Darbs cilvēku labā man radīja nepieciešamību izpētīt visdažādākos lūgšanu veidus un motīvus. Esmu pats piedzīvojis lūgšanas spēku, runājis un strādājis kopā ar daudziem cilvēkiem, kuru lūgšanas arī ir tikušas uzklausītas. Visgrūtākais — iemācīt cilvēkiem lūgt "iedarbīgi". Nelaimes brīdī cilvēks ne vienmēr spēj domāt un rīkoties saprātīgi, tādēļ ir nepieciešama vienkārša, nekļūdīgi iedarbīga formula.

 

Jūsu priekšā ir vienīgā šāda veida grāmata

Šīs grāmatas priekšrocība ir tās praktiskums. Tā lasītāju iepazīstina ar vienkāršiem, viegli izmantojamiem paņēmieniem un formulām, kas jebkurā vietā un brīdī ir viņa rīcībā. Šos viegli saprotamos noteikumus esmu mācījis vīriešiem un sievietēm visā pasaulē un pavisam nesen dažas svarīgākās no šajā grāmatā aprakstītajām atziņām izklāstīju vairāk nekā tūkstoš cilvēku lielai auditorijai Losandželosā. Lai noklausītos manus priekšlasījumus, daudzi nebaidījās pat trīssimt, četrsimt kilometru tāla ceļa grūtību. Viens no iemesliem, kāpēc grāmata jums liksies sevišķi interesanta, ir tas, ka tā izskaidro, kāpēc bieži vien lūgšanu rezultāts ir tieši pretējs tam, ko esat lūguši. Simtiem cilvēku visā pasaulē man ir uzdevuši vienu un to pašu jautājumu: "Kāpēc gan es lūdzos un lūdzos, bet ne reizes neesmu ticis uzklausīts?" Šajā grāmatā jūs atradīsiet atbildi. Šeit aprakstītas vairākas metodes, ar kuru palīdzību var ietekmēt zemapziņu, kā arī atrast pareizo atbildi šaubu gadījumos, tāpēc šī grāmata kļūs par vienmēr jūsu rīcībā esošu un jebkurā dzīves situācijā absolūti uzticamu padomdevēju.

 

Kam jūs ticat?

Ne jau cilvēka ticības objekts vai saturs ir tas, kas viņa lūgšanas padara efektīvas. Daudz biežāk tās tiek uzklausītas, ja attiecīgā cilvēka zemapziņa reaģē uz viņa domām vai iztēli. Šis ticības likums izpaužas visās pasaules reliģijās un piešķir tām psiholoģisku patiesīgumu. Kristieši, budisti, muhamedāņi un ortodoksālie jūdi tiek uzklausīti vienādi — un ne jau tāpēc, ka viņi pieder pie kādas noteiktas reliģijas un konfesijas, izpilda un ievēro zināmus rituālus, ceremonijas, liturģijas, priekšrakstus, lūgšanas un upurēšanu, bet vienīgi tāpēc, ka viņi garā un dvēselē ir pārliecināti par to, ka viņu lūgšanas tiks uzklausītas. Dzīves likums ir identisks ticības likumam, un jēdzienu "ticība" var definēt tikpat īsi un trāpīgi kā jēdzienu "doma" vai "gara būtība". Cilvēka gars, ķermenis un liktenis ir tieši atkarīgs no tā, kā viņš domā, jūt un kam tic. Sistemātiski praktizēti paņēmieni, kuru pamatā ir dziļa jūsu rīcības veida un motīvu izpratne, iekustinot jūsu zemapziņas spēkus, ļaus jums baudīt kādu daļu šīs zemes labumu. Galu galā uzklausīt lūgšanas taču nav nekas cits kā noteiktu sirdsvēlmju piepildīšanās.

 

Vēlēšanas un lūgšana ir viens un tas pats

Ikviens ilgojas pēc labas veselības, laimes, drošības, dvēseles miera un patiesas pašizpausmes, taču tikai nedaudziem ir lemts gūt neapšaubāmus panākumus. Nesen kādas universitātes profesors man sacīja: "Es zinu, ka, izmainot savas domāšanas stereotipus un pārorientējot savu jūtu dzīvi, es uz visiem laikiem varētu atbrīvoties no kuņģa čūlas. Diemžēl manā rīcībā nav tādu metožu, lai šo atziņu realizētu. Mans gars satraukts maldās problēmu jūklī, un es jūtos vīlies, nomākts un nelaimīgs." Tātad šis profesors ilgojās pēc pilnīgas veselības, taču, lai piepildītu savas sirds vēlmes, viņam bija nepieciešams skaidri izprast gara dzīves norises. Izmantojot šajā grāmatā aprakstīto dziedniecības metodi, profesors īsā laikā pilnīgi atguva veselību.

 

"Katrs cilvēks ir visu cilvēci aptveroša pasaules gara daļa"

Jūsu zemapziņas brīnumdarītājspēki eksistēja jau pirms jūsu un manas piedzimšanas, pirms baznīcas un pat pirms mūsu pasaules rašanās. Dzīves lielās, mūžīgās patiesības un principi ir vecāki nekā visas reliģijas. Būdams par to dziļi pārliecināts, es no visas sirds iesaku izstudēt nākamās nodaļas, paturot prātā virsrakstā citēto R.V.Emersona tēzi, un tās jūsu rokās ieliks maģisku, visu pārveidojošu brīnumdarītāju spēku, kas izdziedēs dzīves cirstās gara un ķermeņa brūces, kas mierinās baiļu nomocīto dvēseli un uz visiem laikiem atbrīvos jūs no nabadzības, neveiksmju, ciešanu un vilšanās sloga. Lai tā notiktu, jums vienīgi jāidentificē sevi ar to labo, ko jūs gribat īstenot, un jūsu zemapziņas radošie spēki attiecīgi reaģēs. Sāciet jau šodien, šajā brīdī — un jūsu dzīvē ienāks brīnums! Nezaudējiet drosmi, nepagurdami ejiet tālāk, līdz dienas starojošā gaisma izkliedēs visas ēnas.

Kategorija: Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs | Skatījumu skaits: 2159 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Jūnijs 2012  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz