Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2013 » Marts » 17 » Nobeigums
02:38
Nobeigums

Nobeigums

 

Es gribu zināt Dieva domas... viss pārējais ir sīkumi.

(Alberts Einšteins)


Visuma prāts ar milzīgu precizitāti un nelokāmu gudrību vada visu, kas notiek uz miljardiem galaktiku. Tā ir augstākā un absolūtā gudrība, un tā ir ikvienā dzīvības pavedienā: no vismazākā līdz vislielākajam, no atoma līdz kosmosam. Viss, kas pastāv, ir šīs gudrības izpausme. Šī gudrība darbojas, balstoties uz septiņiem garīgajiem veiksmes likumiem.
Katra cilvēka šūna darbojas saskaņā ar šiem likumiem. Katra šūna neatkarīgi no tā, kurā ķermeņa daļā tā atrodas, ir dzimusi visu iespēju valstībā. DNS ir ļoti labs visu iespēju piemērs: tā ir visu iespēju materiālā izpausme. Katrā šūnā DNS darbojas savādāk, lai izpildītu konkrētās šūnas īpašās vajadzības.


Katra šūna pilda arī došanas likumu. Šūna var dzīvot un būt vesela tikai tad, ja tā ir līdzsvarā. Līdzsvars izpaužas kā piepildījums un harmonija, un to var panākt ar nemitīgu došanu un ņemšanu. Katra šūna dodot atbalsta citu šūnu un kaut ko saņem no tās pretī. Šī plūsma starp šūnām nekad neapstājas. Bez šīs riņķošanas šūnas nevarētu pastāvēt.
Katra šūna darbojas arī saskaņā ar karmas likumu, jo tā ir spējīga pareizi reaģēt uz jebkuru situāciju.
Šūnas īsteno arī minimālas piepūles likumu. Tās klusi un produktīvi dara savu darāmo, pašas būdamas mierīgas un tomēr gatavas uz visu.
Runājot par nodoma un vēlmes likumu, katras šūnas nodoms paļaujas uz neierobežoto organizējošo dabas gudrības spēku. Pat visvienkāršākais nodoms, piemēram, cukura molekulas metabolizācija, aizsāk veselu virkni organisma darbību- pareizajā brīdī jāsaražo noteikts skaits hormonu, lai cukura molekulu pārvērstu par enerģiju.
Un katra šūna darbojas arī saskaņā ar nepieķeršanās likumu. Tās nekad nav pieķērušās savu darbību rezultātam. Tās neminstinās un nekavējas, jo katra darbība balstīta uz dzīves un tagadnes apziņu.
Katra šūna īsteno arī dharmas likumu. Katrai jāapzinās sava būtība, sava izcelsme, tai jākalpo citām šūnām un jāīsteno tikai viņām vien dotie talanti. Visas šūnas ir dzimušas visu iespēju valstībā. Un, tā kā tās ir saslēgtas ar šo kosmisko datoru, tām ir iespējams izmantot savu talantu bez pūlēm un aizmirstot par laiku. Tikai izmantojot savus talantus, tās var saglabāt pašas savu un visa organisma līdzsvaru. Ikviena ķermeņa šūna uzdod jautājumu "kā es varu palīdzēt?" Sirds šūnas vēlas palīdzēt imūnsistēmas šūnām, kuras savukārt grib palīdzēt kuņģa un plaušu šūnām, bet smadzeņu šūnas palīdz un ieklausās pilnīgi visās šūnās.
Mūsu organisma šūnu piemērs ļauj mums saskatīt visneparastāko un reizē visiedarbīgāko septiņu garīgo veiksmes likumu izpausmi. Tā ir dabas gudrības izpausme. Tās jau arī ir Dieva domas, un viss pārējais ir sīkumi.
Septiņi garīgie veiksmes likumi ļaus tev iepazīt pašam sevi. Ja tu rīkosies saskaņā ar grāmatā sniegtajiem ieteikumiem, tu sapratīsi, ka vari gūt visu, ko vēlies- bagātību, naudu un veiksmi, visu, ko vēlies. Tavā dzīvē vairosies prieks un labklājība, jo šie likumi ir arī garīgie dzīves likumi, kas dzīvošanu padara tā vērtu.
Likumus vēlams piemērot šādā secībā, kas ļaus jums tos arī labāk atcerēties: visu iespēju likumu var izprast ar klusuma, meditācijas, nevērtēšanas, saskarsmes ar dabu palīdzību, taču to īsteno ar došanas likumu. Tev jāiemācās dot to, ko tu pats meklē. Ja tu tiecies pēc bagātības, sniedz to citiem, ja pēc naudas- dod naudu, ja meklē mīlestību, atzinību un sirsnību- dod arī tu pats mīlestību.
Pildot došanas likumu, tu sāc pildīt arī karmas likumu. Tu radi labu karmu, un laba karma dzīvi padara vieglāku. Tu pamanīsi, ka vēlmu piepildīšana vairs neprasīs no tevis tik daudz pūļu, un tu automātiski izpratīsi minimālas piepūles likumu. Kad viss notiek viegli un neprasa piepūli, tu sāc izprast arī nodoma un vēlmes likumu. Minimāla piepūle vēlmju īstenošanā atvieglo nepieķeršanās likuma īstenošanu.
Visbeidzot, kad esi sācis izprast visus šos likumus, tu vari sākt domāt par savas dzīves uzdevumu, kas ved tevi arī pie dharmas likuma. Ar šī likuma palīdzību, izmantojot savus unikālos talantus un palīdzot piepildīt līdzcilvēku vajadzības, tu pats sāc radīt visu, ko vēlies. Tu kļūsti bezrūpīgs, priecīgs, un tava dzīve kļūst par patiesas mīlestības izpausmi.

 

Mēs esam ceļotāji, kas devušies kosmiskā ceļojumā- zvaigžņu putekļi, kas griežas un dejo bezgalības virpuļos un mutuļos. Dzīvība ir mūžīga, bet tās izpausmes- nīcīgas, īslaicīgas un pārejošas. Budisma pamatlicējs Gautama Buda reiz teicis:

"Mūsu esība ir tikpat īsa cik rudenīgie mākoņi.
Es raugos, kā dzimst un mirst būtnes, un man liekas, ka es skatos deju.
Dzīve ir kā zibens atspulgs debesīs, tā aizplūst kā straume no stāva kalna."


Uz brīdi mēs esam apstājušies, lai satiktu cits citu, lai iepazītos, lai mīlētu, lai dalītos cits ar citu. Šis mirklis ir dārgs, bet tas nav bezgalīgs. Tas ir mirklis mūžībā. Rūpējoties cits par citu, daloties sirdsmierā un mīlestībā, mēs cits citam dāvāsim prieku un nodrošināsim pārticību. Un tad mēs varēsim teikt, ka ir bijis vērts piedzīvot šo mirkli.

Kategorija: Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" | Skatījumu skaits: 1839 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Marts 2013  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz