Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 2 » Liza Burdo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - kakls no priekšpuses, laringīts, mandeļu iekaisums
00:25
Liza Burdo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - kakls no priekšpuses, laringīts, mandeļu iekaisums
 
Kakls no priekšpuses ( sāpes ).  Fiziskais bloķējums. Kakla priekšpuse sevī ietver barības vada un elpceļu sākumu. Kakls savieno deguna dobumus ar rīkli un muti ar barības vadu. Tas spēlē svarīgu lomu ar tādiem procesiem, kā – elpošanu, runu un rīšanu.

 

 

Emocionālā bloķēšana

Kā jau sapratāt – kakls ir diezgan atbildīgs par cilvēka dzīvības procesiem. Kakla saslimšanai ir trīs pamata metafiziskās nozīmes.

 

Ja sāpes kaklā pavada apgrūtināta elpošana, tas liecina par to, ka cilvēka dzīvē ir maz mērķu. Skatīties arī tekstu Plaušas (problēmas).

 

Ja sāpes kaklā traucē runāt, skatīties tekstu Laringīts.

 

Ja runa iet par žņaudzošu sajūtu, ja cilvēks jūt, ka ir "sagrābts aiz rīkles”, tātad, kāds viņu spiež kaut ko darīt vai pateikt. Viņš jūt, ka uz viņu tiek izdarīts spiediens.

 

Ja cilvēks jūt sāpes kaklā pie rīšanas, viņam sev ir jāuzdod sekojošs jautājums: "Kādu situāciju man  dotajā momentā ir grūti norīt ? Kāds kumoss man nelien rīklē ?” Iespējams tā ir kāda spēcīga emocija vai nevēlēšanās pieņemt kādu cilvēku vai jaunu ideju. Tāds apgrūtinājums cilvēkam izsauc niknumu un agresiju vērstu pašam pret sevi vai uz citu cilvēku. Bieži, kad kāds kumoss nelien rīklē, cilvēks sevi sajūt kā upuri un ieņem pozīciju "ak es nabadziņš, nelaimīgais”

 

 

Mentālā bloķēšana

Tieši kaklā atrodas centrs, kas atbild par radošo; tāpēc, ja tev sāp kakls, tev jādod sev tiesības radīt un darīt visu, ko tev gribās, nekāpjot sev uz kala, nevainojot sevi un nebaidoties patraucēt citus. Tajā vietā, lai dusmotos uz sevi par nepareizi pieņemtu lēmumu vai neapdomīgu rīcību, iemācies ar mīlestību pieņemt to, ko radi. Tikai tā tu vari atklāt(atvērt) savu individualitāti.

        Sniegšu kādu piemēru no savas personīgās dzīves. Vairākas reizes man sāka stipri sāpēt kakls pirms publiskas uzstāšanās; man bija grūti norīt šo "kumosu” - nepieciešamību piecus vakarus pēc kārtas uzstāties konferencēs vai ārpuskārtas lekcijās. Man likās, ka mans ķermenis man saka, ka tā ir pārāk liela slodze un es sāku sevi žēlot. Tiešām, tas man teica, ka es pati, bez kaut kādas piespiešanas, sastādīju sev tādu sarakstu. Sāpes pazuda, tiklīdz es pieņēmu lēmumu novadīt visas konferences un lekcijas ar mīlestību, lai cik grūti tas nebūtu.

          Interesanti atzīmēt, ka kakls savieno sirdi un galvu, vai, metafiziskajā līmenī, mīlestību pret sevi un ES esmu. Veidojot savu dzīvi atbilstoši savām patiesajām vēlmēm, tu realizē savu individualitāti, savu ES esmu, atveries pārpilnībai. Tāpēc, ja tu ļausi sev veidot savu dzīvi pēc saviem ieskatiem, tas ļaus tev attīstīt tavas radošās spējas. Rīkojies tā, kā tev liekās nepieciešams, pat tad, ja zini, ka kādam no tev apkārt stāvošiem cilvēkiem, tas var nepatikt

 Ja tu jūti, ka tevi "sagrābuši aiz rīkles”, zini, ka tas ir tikai tavs situācijas uztveršanas veids. Neviens tevi nevar "sagrābt aiz rīkles”, ja tu pats to neļausi. Nebaidies, ja daži cilvēki tev var kļūt par "kumosiem”, kuri nelien rīklē, ka tu nespēsi viņus kontrolēt . Tiem, kuri cenšas kontrolēt apkārtējos, neatliek ne spēka, ne laika, lai veidotu savu personīgo dzīvi.

 

Garīgā bloķēšana
grāmatas nobeigumā


Laringīts

 

 

Fiziskais bloķējums

Laringīts – tas ir rīkles gļotādas iekaisums, orgāna, ar kura palīdzību mēs izdodam skaņas.

Laringīts raksturīgs ar aizsmakumu, klepu un reizēm ar apgrūtinātu elpošanu.

 

Emocionālā bloķēšana

 Daļējs vai pilnīgs balss zudums, liecina par to, ka cilvēks neļauj sev runāt, par cik viņš no kaut kā baidās. Viņš grib kaut ko teikt, bet baidās, ka viņu nesadzirdēs vai ka viņa vārdi kādam var nepatikt.

Viņš cenšas "norīt” savus vārdus, bet tie iesprūst viņam rīklē(tieši tāpēc kaklā bieži rodas sāpes).

Tie pūlas izrauties uz ārpusi – un, kā likums, tas tiem arī izdodas.

 Laringīts, tāpat, var rasties no bailēm nebūt uzdevuma augstumos, neattaisnot kāda cerības, kas attiecās uz vārdiem, runām, uzstāšanos utt. Slimības iemesls var būt arī bailes no autoritātes kādā sfērā. Iespējams, ka cilvēks kādam ir kaut ko pateicis un dusmojas, ka ir pateicis kaut ko lieku, izpļāpājies, viņš apsola sev nākotnē "turēt muti aizslēgtu”. Viņš zaudē balsi, par cik baidās vēlreiz izpļāpāties.

          Mēdz gadīties, ka cilvēks grib izteikt kādu, priekš viņa svarīgu lūgumu, bet dod priekšroku klusēšanai, par cik baidās no atteikuma. Viņš var pat izmantot dažnedažādas viltībiņas un izgrozīties, lai varētu izvairīties no kādas svarīgas sarunas.

           

 

Mentālā bloķēšana

 Lai kādas bailes tu nejustu, tās tev tikai kaitē, par cik liedz tev būt nepiespiestam un pašapliecināties. Ja tu turpināsi sevi ierobežot, tas galu galā tev stipri kaitēs, turklāt ciest var ne tikai kakls. Izsaki to, ko jūti, un tu atvērsi sevī enerģētisko centru, kas atrodas kaklā un ir saistīts ar radošo procesu.

 Tev jāsaprot, ka tev nekad neizdosies atrast tādu pašizpausmes veidu, lai tas patiktu pilnīgi visiem, bez izņēmuma. Dod sev tiesības izpausties pēc tava prāta, arī citi atzīs šīs tavas tiesības. Tāpat tev jāzina, ka tavas domas, nav mazāk svarīgas, par apkārtējo domām un ka tev ir tādas pašas tiesības uz pašizpausmi, kā visiem citiem cilvēkiem.

Ja tu kādam kaut ko lūdzi, pats sliktākais, kas var būt – tu saņemsi atteikumu. Bet, ja cilvēks tev atsaka, tas nenozīmē, ka viņš tevi nemīl vai noliedz tavu būtību. Viņš vienkārši atsaka tavam lūgumam.

 

Garīgais bloķējums
Grāmatas nobeigumā


Mandeļu iekaisums

 

Fiziskais bloķējums

           Mandeles –  tās ir aizsargorgāns un barjera mikrobiem. Tās, tik pat kā sargi, sargā elpceļu un gremošanas sistēmas ieejas. Mandeles iekaist, kad uz tām nokļūst infekcija. Pie mandeļu iekaisuma, slimniekam ir grūti norīt.

Emocionālais bloķējums

           Šī slimība liecina par to, ka tu jūti niknumu, par cik tev kaut kas neizdodas: tu kaut ko nevari norīt. Kas tev neizdodas ? Kāds kumoss tev izrādījās pārāk liels?

Mentālais bloķējums

            Ja tu nevari kaut ko norīt, kāda tava daļa ir noskaņota pārāk kritiski . Tu nēsā "buntošanās” ideju – pats pret sevi vai pret kādu citu. Tu esi absolūti pārliecināts par savu taisnību. Tavās interesēs ir pārdzīvot šo situāciju ar lielāku mīlestību un sapratni. Tāpat skatīties tekstu Kakls(sāpes).

 

Garīgais bloķējums
Grāmatas nobeigumā
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 3967 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz