Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 2 » Liza Burdo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - aborts
00:41
Liza Burdo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - aborts
 

Fiziskais bloķējums. Aborts – tā ir grūtniecības pārtraukšana līdz sestajam mēnesim, tas ir līdz tam momentam, ar kuru sākot bērns var izdzīvot un attīstīties patstāvīgi.  Pēc sešiem mēnešiem jau vairs nerunā par abortu, bet par dzemdībām pirms laika. Izšķir sekojošus aborta veidus (formas):

Spontānais aborts. Notiek negaidīti un beidzās ar augļa, bieži jau nedzīva, un placentas izsviešanu.

Mākslīgais aborts. Par cik mākslīgais aborts tiek veikts slimnīcas apstākļos, tad sarežģījumu iespēja ir daudz zemāka, nekā nelegālajos abortos.

Mākslīgais terapeitiskais aborts. Tiek veikts ārstu uzraudzībā gadījumos, kad sievietes veselības stāvoklis neļauj iznēsāt augli pilnu grūtniecības laiku.

 

Emocionālais bloķējums

Vairums gadījumu spontānais aborts ir neapzināta mātes vai bērna dvēseles izvēle, kuru viņa nēsā savā ķermenī. Vai nu bērna dvēsele pieņem citu lēmumu, vai nu māte nejutās gatava bērna piedzimšanai. Grūtniecības laikā māte un bērns kontaktē savā starpā dvēseles līmenī. Iespējams, ka tieši šī dvēsele atgriezīsies tieši pie šīs mātes, kad viņa atkal paliks stāvoklī, tad aborts vai spontānais aborts ir nekas cits, kā termiņa pagarināšana.

 Kad sieviete labprātīgi izlemj veikt abortu, tas nozīmē, ka viņa ļoti baidās. Ja aborta laikā vēl rodas sarežģījumi, tas nozīmē, ka vēl pastiprinās vainas sajūta. Ļoti svarīgi, lai viņa paskaidrotu bērna dvēselei, ka viņa baidās un dot sev tiesības uz šo vājuma brīdi. Pretējā gadījumā vainas apziņa var radīt papildus sarežģījumus, ja viņa vēl kaut kad, no jauna, paliks stāvoklī. Viņa patstāvīgi domās par bērnu, kuru atteicās nēsāt.

      Terapeitiskā aborta laikā sieviete pārdzīvo to pašu, ko spontānā aborta laikā, ar to atšķirību, ka viņa nevar pieņemt lēmumu patstāvīgi, bet dod priekšroku, lai to izlemj ārsti. Iespējams, ka viņa justos daudz vainīgāka, ja šo lēmumu par abortu pieņemtu patstāvīgi.

       Aborts vai spontānais aborts parasti sakrīt ar laiku, kad neizdodas kaut kāds projekts vai nepiepildās cerības. Domājot par slikto, sieviete nespēj vai negrib turpināt nēsāt bērnu.

 

Mentālais bloķējums

Es vairākkārtīgi esmu novērojusi jaunas sievietes, kuras pēc aborta pastāvīgi cieta no dažādām dzimumorgānu saslimšanām. Jūtot vainu par cilvēka dzīvības pārtraukšanu, viņas sāka sevi sodīt. Dažas sievietes pēc aborta turpina nēsāt, tā saucamo, "psiholoģisko bērnu” - viņām palielinās vēders, it kā viņas patiešām būtu stāvoklī. Dažām dzemdē veidojas fibroma – pazīme , ka viņas nav līdz galam pieņēmušas savu izvēli.

 Ja tu veici abortu, tad tev jāpasaka sev, ka dotajā momentā bērna dzimšana pārsniedz tavu iespēju robežu.

 Ja tu tikai grasies veikt abortu, es tev uzstājīgi rekomendēju vēlreiz visu nopietni apdomāt. Manā skatījumā, ja sieviete palika stāvoklī, tad tā ir pieredzes daļa, kuru viņai jāsaņem patreizējā dzīvē un ja viņa neļausies savām bailēm un tic savam Dievišķumam, viss būs labi. Vairums cilvēkiem ir daudz vairāk spēka – gan psihiskā, gan arī fiziskā, - nekā viņi domā, tāpēc, ja tev liekās, ka esi sasniegusi savu spēju robežu, tas visdrīzāk nav ne tuvu tam.

           Tāpat ir ļoti svarīgi nenonākt kāda ietekmē. Pacenties nodibināt kontaktu ar mazās radības, kas atrodas tevī, dvēseli un pieņem lēmumu patstāvīgi. Ja tu izlēmi veikt abortu, tad zini, ka tavai rīcībai attiecībā uz bērnu noteikti nāks līdzi kādas sekas, kuru raksturs būs atkarīgs no iemesla, kura dēļ tu izlēmi veikt abortu. Ja tu esi samierinājusies ar sevi, tad tev būs vieglāk pieņemt sava lēmuma sekas.

 

              Tā vietā lai pētītu vai tas ir slikti vai labi, kādā rīcībā, gudrs cilvēks saprot, ka visām viņa rīcībām un lēmumiem ir noteiktas sekas. Tāpēc tev – garīgajā un emocionālajā līmenī – ir jāpieņem neizbēgamība, ka kādreiz tev arī būs jāsaņem nopietns atteikums vai tiksi atstumta. Bez tam, pasaki sev, ka tev nav vienmēr jāgūst panākumi un jātiek galā ar visām problēmām. Atzīsti, ka tavas iespējas ir ierobežotas.

 

Garīga bloķēšana un slēdziens

Lai noskaidrotu garīgo bloķēšanu, kas traucē apmierināt tava patiesā ES svarīgas vajadzības, uzdod sev jautājumus, kas ir grāmatas beigās . Atbildes uz šiem jautājumiem ļaus tev precīzāk atklāt patiesos fiziskās problēmas iemeslus.



Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 2046 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz