Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 2 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - tēmas vīriešiem
00:47
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - tēmas vīriešiem
 

Impotence. Fiziskais bloķējums. Impotence – tas ir izplatīts vīriešu dzimumfunkciju traucējums, sakarā ar ko, erekcija ir tik vāja, ka dzimumakts kļūst neiespējams.


Emocionālais bloķējums

 Katrs vīrietis kaut reizi savā dzīvē ir jutis, kas ir impotence; erekcijas mehānisms ir ļoti sarežģīts un smalks, tāpēc nav nekāds brīnums, ka laiku pa laikam tas "nojūk”. Impotence nav nekas traģisks, tāpat kā, arī nekas smieklīgs. Viss, kas ir jāizdara, - jānoskaidro, kādā konkrētā situācijā tā parādās. Atkārtotas neveiksmes ar kādu vienu sievieti var izskaidrot ar to, ka vīrietis zemapziņā sāk uztvert šo sievieti kā māti vai arī viņa mīlestība pret šo sievieti kļuvusi augstākā līmeņa un viņš negrib aptraipīt to ar miesīgām vēlmēm. Iespējams, ka vīrietis grib par kaut ko sodīt savu partneri un neapzināti izvēlās šādu paņēmienu.

 

Mentālā bloķēšana

 Bezspēcība seksuālajā sfērā liecina par to, ka tu jūties bezspēcīgs kādā situācijā, citā savā dzīves sfērā, un šī sajūta tev kaitē. Cilvēki bieži jūtās bezspēcīgi, par cik pārāk stipri pārdzīvo par kādu citu. Līdzīgā situācijā, jāļauj cilvēkam pašam tikt galā ar savu problēmu.

 Ja impotenci izsauc kāda neveiksmīga seksuāla pieredze, tev nav vairāk jātic, ka šī neveiksme atkārtosies vēl un vēl. Kā tu pārtrauksi tam ticēt, problēma pazudīs.

 Ja tu izmanto impotenci, lai par kaut ko sodītu savu partneri, zini, ka tu sodi pats sevi, par cik bloķējot savas fiziskās vajadzības, tu bloķē arī savu radošo enerģiju. Tā rīkojoties, tu "baro” tikai savu EGO, nevis attiecības ar savu partneri.

 Augstāk dotie izskaidrojumi, attiecās arī uz nespēju ejakulēt. Skatīties arī tekstu PENIS(problēmas).

 

Garīgais bloķējums un slēdziens

Grāmatas nobeigumā.

 

Penis (problēmas)


Fiziskā bloķēšana

            Penis vīriešiem izpilda tās pašas funkcijas, ko sievietēm dzemde. Tas ir orgāns, kas ļauj vīrietim savienoties ar sievieti un sasniegt orgasmu. Pie izplatītākajām problēmām, kas saistītas ar peni, tiek pieskaitītas: nieze, erekcijas problēmas vai impotence, pirmslaicīga ejakulācija, iedzimtas kaites, audzējs un cista.

 

Emocionālā bloķēšana

 Problēmas, kas traucē vīrietim nodarboties ar seksu, liecina par to, ka viņš vēlās ar to nodarboties, bet bloķē sevī šo vēlēšanos, bieži neapzinīgi. Viņam traucē vai nu bailes, vai nu vainas apziņa. Iespējams arī, ka viņam liekas, ka viņš nav pelnījis baudījumu, un ne tikai seksuālo. Par cik seksuālā enerģija ir nepieciešama, lai radītu bērnu, tā simbolizē cilvēka spēju veidot savu dzīvi. Tāpēc problēmas ar peni var liecināt arī par to, ka vīrietis jūt bailes vai jūtās vainīgs sakarā ar tiekšanos veidot savu dzīvi patstāvīgi.

 

Mentālā bloķēšana

 Ja tev ir līdzīga problēma, tavs ķermenis tev saka, ka tev jādod sev tiesības nodarboties ar seksu un gūt no tā baudu. Beidz ciest no melīgām bailēm un vainas sajūtas. Iespējams, ka ne visi tavi priekšstati par seksualitāti ir pareizi. Dzimumakts – ir brīnišķīgs veids, kā izrādīt mīlestību pret otru cilvēku. Iemācies izmantot savu peni ar mīlestību un tu atkal gūsi baudu no tā dabiskajām funkcijām.

 Tev jāiemācās sevi cienīt un ļaut sev gūt baudu, un ne tikai seksā, bet arī citās tavas dzīves sfērās. Tev ir viss nepieciešamais priekš tā, lai radītu; tev jāpieņem lēmums un jāatļauj sev izmantot savas radošās spējas.

 

Garīgais bloķējums un slēdziens
Grāmatas beigās

Prostata (problēmas)

 

Fiziskā bloķēšana

             Prostata, jeb prostatas dziedzeris, - tas ir vīrieša dzimuma sistēmas dziedzeris, kas atrodas apkārt uretrai zem urīnpūšļa..Prostata izstrādā sekrētu, kas ir spermas pamatsastāvā. Šis sekrēts padara šķidrāku, parasti ļoti biezo, sēklas šķidrumu, baro un aizsargā spermatozoīdus, kā arī nodrošina to aktivitāti. Prostatu var bojāt iekaisums, audzējs un vēzis.

 

Emocionālā bloķēšana

 Šis dziedzeris savieno cilvēka ķermeni ar viņa svēto čakru(enerģētisko centru), kas atbild par cilvēka radīšanas spējām. Prostatas saslimšanas biežāk novēro vīriešiem , kuri vecāki par 50 gadiem un liecina par to, ka vīrietis pārdzīvo situāciju, kura izsauc viņam bezpalīdzību un bezspēcības sajūtu. Viņš ir noguris no dzīves. Prostatas problēmas ziņo viņam, ka viņš nevar absolūti visu savā dzīvē kontrolēt un ka pasaule reizēm katram no mums sūta noteiktas situācijas, kuras jēga ir tajā, lai palīdzētu mums atbrīvoties no vecā un radīt kaut ko jaunu. Kad vīrietim rodas bezpalīdzības un bezspēcības sajūta , viņa dzimumtieksme arī pavājinās. Šajā gadījumā impotence ir tikai iekšējo, emocionālo procesu atspulgs.

 

 Mentālā bloķēšana

 Prostatas problēmai ir tev jāpalīdz atjaunot kontaktu ar savu spēju radīt personīgo dzīvi. Tas, ka tu noveco, nenozīmē, ka sāk zust tavas spējas radīt, veidot kaut ko jaunu. Fiziskais ķermenis ar laiku nolietojās, tas ir pilnīgi dabiski . Tagad tev tiek dota iespēja izmantot visas savas emocionālās un mentālās spējas, kas uzkrājušās daudzajos gados, un radīt kaut ko jaunu, izmantojot jauno cilvēku fizisko palīdzību. Ja tu nodod dažas savas funkcijas citiem, tas nenozīmē, ka tu kļūsti nevērtīgāks, nenozīmīgāks; tieši otrādi, tas liecina par tavu gudrību.

 

Garīgā bloķēšana un slēdziens
Grāmatas nobeigumā
 

Sēklinieki (problēmas)

 

Sēklinieki – tie ir vīrieša pāra dzimumdziedzeri, kuri izstrādā dzimumhormonus un spermatozoīdus. Kā likums, sēklinieki atrodas zem dzimumlocekļa, maisiņā, un kreisais parasti nokarājās zemāk par labo. Sēklinieki vīrieša organismā izpilda tādu pašu funkciju, kā olnīcas sieviešu organismā. Ar sēkliniekiem saistās daudz problēmu, no sāpēm līdz vēzim. Skatieties tekstu Olnīcas(problēmas); viss aprakstītais par sievieti ir patiesība arī par vīrieti.

 

Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 2203 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz