Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 21 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - Slikta dūša, tievums
01:50
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - Slikta dūša, tievums

 

Slikta dūša.   Fiziskais bloķējums. Slikta dūša – tā ir smaguma sajūta pakrūtē un rīklē. Slikta dūša nereti ir priekšvēstnesis vemšanai. Cilvēks, kuram ir slikta dūša, parasti izjūt pretīguma sajūtu pret jebkuru ēdienu.

 

Emocionālais bloķējums

 Slikta dūša rodas, kad cilvēks jūt draudus no kāda cilvēka puses vai notikuma. Notiekošais izsauc viņam riebumu, par cik nesakrīt ar viņa plāniem. Riebumu var izsaukt arī kāds konkrēts cilvēks vai priekšmets.

 Interesanti atzīmēt, ka daudzas grūtnieces cieš no sliktas dūšas, par cik ar grūtībām pieņem pārmaiņas savā dzīvē, kas saistītas ar grūtniecību. Viņām rodas riebums vai nu pret savu izmainīto ķermeni, vai nu bailes zaudēt brīvību, izsaukt tēva nepiekrišanu utt.

 

Mentālais bloķējums

 Slikta dūša liecina par to, ka tev jāmaina sava attieksme pret to, kas šobrīd notiek tavā dzīvē. Tā vietā, lai noliegtu sevi, citu cilvēku vai kādu lietu, izanalizē, kāpēc tev rodas riebums un bailes. Varbūt tu dramatizē situāciju vai nesaskati notiekošo pietiekoši objektīvi, lai normāli spriestu. Pacenties iemīlēt sevi.

 

Garīgā bloķēšana un slēdziens
Grāmatas beigās

 

 

Tievums

 

 Fiziskā bloķēšana

Atšķirībā no novājēšanas, tievums nav kāda traucējuma vai slimības pazīmē un tā ir vairāk estētiska, nekā medicīniska problēma. Kā likums – pārlieku tievumam, tāpat kā pārlieku resnumam, iemesls ir mentālais un emocionālais bloķējums.

 

Emocionālā bloķēšana

Tievi cilvēki – kā likums, tie ir cilvēki, kuri nepatīk paši sev, jūtas nenozīmīgi salīdzinājumā ar citiem cilvēkiem un baidās būt atstumti. Šāda tipa cilvēks bieži vēlās izgaist, ielīst zemē. Viņš cenšas būt neuzkrītošs un ļoti laipns. Bailes kļūt atstumtam spiež viņu rīkoties pretēji savām interesēm un pat var traucēt pāriet pie rīcības.

 Tāpat iespējams, ka šis cilvēks ir ļoti atkarīgs no citiem, par cik uzskata, ka viņam vienmēr trūkusi uzmanība un rūpes.

 

Mentālā bloķēšana

Ja tu ciet no tievuma visu mūžu, tas liecina par to, ka tev jau agrā bērnībā parādījusies atstumtā vai pamestā sajūta. Iespējams, ka šī sajūta radusies vēl pirms tavas nākšanas pasaulē, ja viens no taviem vecākiem nevēlējās bērnu vai vēlējās cita dzimuma bērnu. Tev jāuzprasa saviem vecākiem kā viņi pret tevi attiecas un ko viņi juta pirms tavas dzimšanas un dzimšanas brīdī.

             Pat, ja tavi vecāki ir tevi atstūmuši vai nav pievērsuši pienācīgo uzmanību, padomā par to, ja viens cilvēks atstumj otru, viņš, iespējams, ir sasniedzis savu iespēju robežu un tāda veidā atzīst savu bezspēcību. Viņš nevar, vienkārši nav spējīgs rīkoties citādi. Tikai tu pats sevi vari pārliecināt par to, ka tev ir viss nepieciešamais, lai patstāvīgi rīkotos ar savu dzīvi, un ka maz uzmanības vai tās trūkums, attiecībā pret tevi, no citu cilvēku puses, ir nepieciešamā pieredze tavā dzīvē. Tu vari pieņemt šo pieredzi pacietīgi un ar sapratni, bet vari arī sašust, dusmoties un bojāt savu veselību. Atbildība par šo lēmumu un tā sekas gulst tikai uz tevi.

 

Garīgā bloķēšana un slēdziens
Grāmatas beigās

Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©

 

Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 2836 | Pievienoja: Neroli | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz