Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 2 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - sirds problēmas, aritmija, artērijas problēmas
01:20
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - sirds problēmas, aritmija, artērijas problēmas
 

Paātrināta sirdsdarbība. Reizēm cilvēks sāk skaidri sajust savus sirdspukstus, ka sirds lec ārā no krūtīm. Šis stāvoklis rodas pie īslaicīgiem sirdsdarbības traucējumiem. Skatīties tekstu Sirds (problēmas), ar papildinājumu, ka šie traucējumi, parasti pavada cilvēka spēcīgo emocionālo reakciju uz kādu viņam svarīgu notikumu. Viņš grib lekt no prieka vai bailēm, bet neļauj sev to darīt.

 

Sirds (problēmas)

 

Fiziskais bloķējums

Sirds nodrošina asinsriti cilvēka organismā, funkcionējot līdzīgi spēcīgam sūknim. No sirdsslimībām mūsu dienās mirst daudz vairāk cilvēku, nekā no citām slimībām, kariem, katastrofām utt. Šis dzīvībai svarīgais orgāns atrodas cilvēka ķermeņa pašā centrā.

 

Emocionālais bloķējums

Kad mēs sakām, ka cilvēks koncentrējās, tas nozīmē, ka viņš ļauj savai sirdij pieņemt lēmumu, tas ir – rīkojās harmonijā ar sevi, ar prieku un mīlestību. Jebkuras problēmas ar sirdi ir pretēja stāvokļa pazīme, proti, stāvoklis, kurā cilvēks visu ņem "pārāk pie sirds”

Viņa centieni un pārdzīvojumi pārsniedz viņa emocionālās iespējas, kas viņu mudina uz pārāk lielu fizisko aktivitāti.

Pati svarīgākā vēsts, ko nes sevī sirds slimības ir - "MĪLI SEVI !”.

Ja cilvēks cieš no kādas sirdsslimības, tas nozīmē, ka viņš ir aizmirsis par savām personiskajām vajadzībām un ar visiem spēkiem cenšas iegūt apkārtējo mīlestību. Viņš nepietiekami mīl sevi.

 

Mentālā bloķēšana

Problēmas ar sirdi liecina par to, ka tev nekavējoties jāmaina sava attieksme pašam pret sevi. Tev liekās, ka mīlestība var nākt tikai no citiem cilvēkiem, bet daudz gudrāk būtu saņemt mīlestību pašam no sevis. Ja esi atkarīgs no kāda mīlestības, tā pastāvīgi jānopelna.      

   Kad tu apzināsies, ka esi neatkārtojams un iemācīsies sevi cienīt, mīlestība – tava mīlestība pret sevi - vienmēr būs ar tevi, un tev nenāksies atkal un atkal no jauna censties, lai to iegūtu. Lai atjaunotu kontaktu ar savu sirdi, pacenties sev teikt vismaz desmit komplimentus dienā.

   Ja tu veiksi šīs iekšējās pārmaiņas, tava fiziskā sirds noreaģēs uz tām. Vesela sirds iztur melus un vilšanos jebkurā sfērā, par cik nekad nepaliek bez mīlestības. Tas nenozīmē, ka tu nedrīksti neko darīt citu labā, tev jāturpina darīt visu to pašu, ko iepriekš, bet jau ar citu motivāciju.

Tev tas jādara personiskai labsajūtai, nevis tāpēc, lai izpelnītos kāda cita mīlestību.

 

Garīgā bloķēšana
Grāmatas nobeigumā

 

Aritmija

 

 

Aritmija ir sirds saraušanās biežuma vai secības traucējumi, tāpēc skatīties tekstu Sirds (problēmas), ar papildinājumu, ka cilvēka dzīvē, kurš cieš no aritmijas,  klātesoša ir kaut kāda neregularitāte, pacēlumi bieži mainās ar kritumiem, bet prieki ar bēdām. Viņam ir jānoskaidro ar ko tas ir saistīts, bet sākumā viņam jāatļauj sev būt par to, kas viņš patiesībā šajā brīdī ir.

 

 

Artērijas (problēmas)

 

 

Fiziskais bloķējums

Artērijas – tie ir asinsvadi, pa kuriem asinis virzās no sirds uz dažādiem orgāniem un organisma audiem.(Vēnas – tie ir asinsvadi, pa kuriem asinis virzās no orgāniem un audiem atpakaļ uz sirdi)  

Ir vesela rinda faktoru, kas traucē artēriju normālai darbībai.

 

Emocionālā bloķēšana

Artērijas – tas ir ceļš, pa kuru virzās dzīvības spēks, gan fiziskā, gan simboliskā nozīmē. Ja cilvēkam rodas problēmas ar artērijām, tas nozīmē, ka viņš neļauj sev dzīvot pilnvērtīgu un prieka pilnu dzīvi. Viņam pietrūkst virzības un saskarsmes vienā vai vairākās viņa dzīves sfērās. Iespējams, ka viss slēpjas nepietiekamās sociālajās aktivitātēs. Iespējams arī, ka šis cilvēks nomāc sevī priecīgās domas. Viņš nemāk ieklausīties savā sirdī un neiedrošinās radīt situācijas, kas saistītas ar prieku un jautrību.

 

 

Mentālā bloķēšana

Pienācis laiks nesatraukties par sīkumiem un neierobežot sevi. Apstājies un pajautā sev, kas tev sniedz vislielāko apmierinājumu. Tev nav visu laiku jāsvārstās starp fiziskiem un garīgiem apmierinājumiem(priekiem), tas ir – starp vēlmēm un garīgām vērtībām. Pacenties sagādāt sev visus šos priekus, lai arī  tie sākumā tev liekas nenozīmīgi. Tev jāiemācās sajust prieku vairāk vai mazāk regulāri, nevis tikai īsu mirkli.

Dzīve ir pārāk svarīga, lai pret to attiektos pārlieku nopietni.

 

Garīgā bloķēšana
Grāmatas nobeigumā


Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 2585 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz