Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2010 » Decembris » 31 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - mugura
12:54
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - mugura
 
Fiziskā bloķēšana. Mugura sastāv no liela daudzuma muskuļu, bet , kad mēs runājam par muguras sāpēm, tad, pirmkārt, iedomājamies par mugurkaulu – garu, lokanu skeleta stumbru, ejošu no galvas līdz iegurnim, kurš balsta ķermeni.

Mugurkaula stumbrs (ass ), sastāv no 33 skriemeļiem, kuri veido 5 nodalījumus – kakla, krūšu, jostas, krustu un astes.

Zemāk veidotie apraksti attiecās uz krustu, jostas un krūšu daļām.

Viss, kas attiecās uz astes daļu, aprakstīts tekstā "Astes kauls”.

 

Emocionālā bloķēšana

Sāpes krustu daļā, viszemākajā muguras daļā, liecina par to, ka cilvēks visaugstāk vērtē savu neatkarību un baidās zaudēt kustību brīvību, tajā momentā, kad citiem būs nepieciešama viņa palīdzība. Kā likums, tāds cilvēks, baidās no nāves un pēcnāves dzīves.

 

Sāpes, kas lokalizējās starp 5. jostas un 11. krūšu skriemeļiem, tas ir starp krustiem un vidukli, saistās ar bailēm no nabadzības, materiālajām grūtībām. Tā kā mugura balsta visu cilvēka ķermeni, jebkuras sāpes liecina par pārliecības trūkumu, par atbalsta trūkumu.

Muguras lejasdaļa saistīta ar sfēru piederēt – materiālie labumi, nauda, partneri, māja, bērni, darbs, diploms u.c.

Sāpes šajā daļā liecina par to, ka cilvēks grib iegūt kaut ko, lai justos pārliecināts , bet nespēj atzīties ne sev, ne citiem. Rezultātā, viņam jādara viss vienam pašam, viss jāuzveļ uz savas muguras.

Tāds cilvēks ir ļoti aktīvs fiziskā sfērā, par cik baidās no nabadzības un uzskata, ka labklājības sajūta atkarīga, pirmāmkārtām, no materiālajiem labumiem.

Viņš nemīl vērsties pēc palīdzības pie citiem. Kad viņš tomēr to izdara un saņem atteikumu, viņam kļūst pavisam neērti, sāpes mugurā pastiprinās.

 

Sāpes muguras augšējā daļā, starp 10. krūšu un kakla skriemeļiem, tas ir – starp vidukli un kaklu, liecina par pārliecības trūkumu, emocionālo nestabilitāti.

Šādam cilvēkam vissvarīgākā sfēra ir – darīt, par cik tieši darbošanās viņam dod pārliecību.

Viņš jūt, ka viņu mīl . Viņš, savukārt, savu mīlestību pret citiem izrāda ,darot kaut ko viņu labā.

Vēl – sāpes mugurā var norādīt uz to, ka cilvēks grib atrast iemeslu nepildīt kādu darbu, par cik baidās, ka pārējie pārstās viņam palīdzēt, ja redzēs, ka viņš pats tiek ar visu lieliski galā.

Tādā veidā, viņš pārāk daudz gaida no citiem, un kad viņa cerības neattaisnojās, viņam  rodas sajūta, ka viss ir uzvelts uz viņa muguras.

Viņam grūti izrādīt savas vēlmes un vajadzības, bet, kad ,galu galā, to izdara un saņem atteikumu, viņam kļūst vēl sliktāk, sāpes mugurā pastiprinās.

Sāpes mugurā var rasties arī tad, kad cilvēkam liekās, ka kāds rīkojas viņam aiz muguras.

 

Mentālā bloķēšana

Ja tu jūti sāpes muguras lejasdaļā – krustos, tev liekās, ka tu pazaudēsi savu brīvību, ja palīdzēsi kādam; bet tu vari arī kļūdīties.

Pacenties sākumā objektīvi izvērtēt savas iespējas; izskaidro tās  otram cilvēkam, kurš lūdz tavu palīdzību un rīkojies apzinīgi. Neaizmirsti – ko sēsi, to pļausi !

Ja tu visiem atteiksi palīdzību, tad arī tev nepalīdzēs grūtā brīdī.

 

 

Iespējams, ka tu nolēmi kādam palīdzēt, bet beigās izrādās, ka esi vienkārši  izmantots un tagad tu negribi nevienam iet pretī, par cik baidies atkal palikt muļķa lomā. Bet, ja neko nedodi, tad arī neko nesaņemsi.

Ja tavas bailes saistītas ar izdzīvošanu, saproti – tikai viena daļa tevis tic, ka nevarēsi izdzīvot vienatnē. Patiesībā tev ir viss nepieciešamais, lai izdzīvotu.

 

Kas attiecās uz sāpēm starp muguras lejasdaļu un vidukli, tad tev jāapzinās, ka tev ir tiesības, lai tev pieder, saņemt prieku par materiālajiem labumiem un visu pārējo, kas tevī stiprina ticību sev. Ja tu sevi par to pārliecināsi, tava dzīve kļūs daudzkārt patīkamāka.

Pat, ja sirds dziļumos tu uzskati, ka nav labi tik ļoti mīlēt materiālo, sākumā dod iespēju to iegūt.

Ar laiku, tava ticība sev nostiprināsies un pārstās balstīties tikai uz "labumiem”.

Tev liekās, ka nevienam nav daļas gar tevi, bet patiesībā, tu nekādā veidā neizrādi savas vajadzības un vēlmes, tāpēc cilvēki par tām nezina.

Esi mazliet aktīvāks, nekautrējies.

Tajā pašā laikā, pacenties saprast, ka pat tad, ja izpaudīsi savas vēlmes un noformulēsi savas vajadzības, diez vai, visi , tajā pašā brīdī, metīsies tev palīdzēt. Dažiem cilvēkiem ir daudz mazāka nepieciešamība kaut ko iegūt savā īpašumā, tāpēc var nesaprast tavas vajadzības. Ja tu dosi sev tiesības uz šīm vajadzībām, tev būs daudz vieglāk tās paskaidrot citiem.

 

Sāpes muguras augšdaļā starp vidukli un kaklu, liecina par to, ka tu kļūdies, kad domā, ka citu cilvēku laime ir atkarīga tikai no tevis. Neviens tev neliedz darīt kaut ko noderīgu un patīkamu priekš citiem, bet tev jāizmaina motivācija.

Ja tu kaut ko gribi izdarīt cilvēka labā, kuru tu mīli, tad arī ar mīlestību to izdari – paša prieka pēc- sniegt šim cilvēkam prieku.

Necenties būt par atbalstu visai cilvēcei.

Savukārt, tev jāapzinās, ka citiem cilvēkiem ir tiesības domāt savādāk, nekā tu domā un nedarīt to, ko tu no viņiem gaidi !

Viņi, iespējams , mīl tevi, bet viņu mīlestība var tikt izrādīta ne tā, kā tu to gribi. Šajā gadījumā  tev jāpauž savas vēlmes, jāpasaka cilvēkiem, kas viņiem būtu jādara, lai tu justos mīlēts utt.

Agri vai vēlu, tu jutīsies pietiekami droši, lai  nejustu pēc tā  vajadzību.

 

Garīgā bloķēšana
Grāmatas nobeigumā

Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©


Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 3930 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Decembris 2010  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2403
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz