Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 2 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - menstruācijas, cistīts, urīnpūslis
00:38
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - menstruācijas, cistīts, urīnpūslis
 

Menstruācijas (problēmas).  Fiziskā bloķēšana. Menstruācijas – tās ir saistītas ar bērnu dzimšanas funkcijas ciklisku asiņu izdalīšanos no dzemdes meitenēm un sievietēm. Pie grūtniecības menstruāciju nav. Vidējais menstruālais cikls ir 28 dienas, bet tas ir ideāls gadījums Tiek uzskatīts par normālu, ja menstruālais cikls ilgst no 25 līdz 32 dienām.

Emocionālā bloķēšana

             Problēmas ar menstruācijām liecina par to, ka sievietei grūti pieņemt savu sievietes sākumu.  Sākot no pusaudžu vecuma, viņa ļoti asi ( pat līdz aizkaitinājumam) reaģē uz māti, kura bija viņas pirmais sievietes ideāls. Tas nenozīmē, ka viņa nav sievišķīga, vienkārši viņai ne īpaši patīk sievietes loma, par cik šī loma paredz pārāk daudz noteikumu ievērošanu. Viņa, parasti neapzinīgi, grib būt par vīrieti, pie tam vēl var dusmoties uz vīriešiem par to, ka viņiem ir kaut kādas iespējas, kuras nav un nekad nebūs viņai. Viņa bieži piespiež sevi spēlēt vīrieša lomu, bet tas viņā modina vainas sajūtu, kuru viņa neapzinās.


Mentālā bloķēšana

            Rūpīgi izanalizē, kas slikts var notikt, ja tu atļausi sev dzemdēt bērnu. Pēc tam uzprasi sev, kas ir izsaucis tavas bailes – reālus iemeslus, tava pārāk bagātā iztēle vai kāda cilvēka ietekme. Ja tu  kaut kāda nopietna iemesla dēļ nevari atļaut sev dzemdēt bērnu tagad, dod sev tiesības pārcelt šo notikumu uz vēlāku laiku, neizjūtot tādēļ vainas apziņu.

 

Garīgā bloķēšana
Grāmatas nobeigumā


Cistīts

 

Fiziskais bloķējums

Cistīts – tas ir urīnpūšļa iekaisums, tas var būt kopā ar paaugstinātu temperatūru, dedzināšanas sajūtu, biežām un spēcīgām vēlmēm urinēt, pat ja urīna daudzums ir neliels.

 

Emocionālā bloķēšana

             Cistīta slimnieks izjūt kādu lielu vilšanos. Viņu dedzina tas, ka citi pat neievēro, kādus lielus pārdzīvojumus tie viņam rada. Viņš slikti saprot to, kas viņam apkārt notiek un rīkojās "nesekojot”. Viņš pārāk daudz gaida no citiem. Viņu sadedzina arī iekšējais niknums.

 

Mentālā bloķēšana

 Tavs ķermenis saka tev, ka tev jāuzņemas atbildība par savu dzīvi. Tikai tu pats sevi vari darīt laimīgu. Ja tu ceri, ka kāds atnāks un darīs tevi laimīgu, tu vari gaidīt to pārāk daudzus gadus. Tu pats labāk sapratīsi savas vēlmes un jūtas, izskaidrodams to cilvēkiem, uz kuriem tās attiecās. Atceries: tu izjūti kaut kādas emocijas, tieši tad, kad vaino citus cilvēkus. Iemācies mīlēt bez nosacījuma un prasībām, un tev nāksies pārdzīvot daudz mazāk emociju.

Lasīt arī tekstu Urīnpūslis (problēmas)


Urīnpūslis

 

             Urīnpūslis – tas ir orgāns, kur uzkrājās urīns starp urīna izvadīšanu, ieplūstot pa urīnvadiem. Visbiežākās problēmas, kas saistītas ar urīnpūsli ir: urīna nesaturēšana, infekcija, vēzis. Skatīties attiecīgo tekstu, kā arī tekstu Nieres (problēmas) un zemāk doto aprakstu.

 Par cik jebkurš šķidrums ir saistīts ar emocionālo ķermeni vai vēlmju ķermeni, tad arī urīnpūšļa saslimšana saistīta ar cilvēka spēju realizēt savas vēlmes. Ja kāda urīnpūšļa slimība apgrūtina urīna izvadīšanu, tas liecina par to, ka cilvēks pārāk spēcīgi nomāc savas vēlmes un savas bailes. Ja ir otrādi, novēro urīna nesaturēšanu, tas nozīmē, ka cilvēks vairs nevar sevi kontrolēt; viņš grib, lai visas viņa vēlmes realizējās nekavējoties. Viņam trūkst veselā saprāta.


Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 3206 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 5.0/2
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz