Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 2 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - locītavas, cīpslas iekaisums, gūža
01:38
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - locītavas, cīpslas iekaisums, gūža
 

Locītavas (problēmas).  Locītavas sastāv no vairākiem elementiem, kuri ir kā šķērslis tiešajam kontaktam un kaulu saaugšanai. Locītavu slimības var tikt pavadītas ar sāpēm vai locītavas kustību zudumu. Sīkāk par metafiziskiem iemesliem un izpausmēm skat. tekstu ARTRĪTS. Tāpat problēmas ar locītavām norāda uz neizlēmību vai neticību sev(nav par sevi pārliecināts), par nogurumu un nevēlēšanos rīkoties. Slimnieks bloķē savas locītavas un kustās arvien mazāk un mazāk.

 

Gūžas locītavas (sāpes)

 

Fiziskā bloķēšana

           Gūžas locītavas, no kurām lielā mērā atkarīga cilvēka spēja stāvēt un iet, savieno apakšējās ekstremitātes ar rumpi(ķermeni). Ja problēmu izsauc LŪZUMS vai ARTRĪTS, izlasi attiecīgo tekstu un zemāk doto aprakstu.

 

Emocionālā bloķēšana

 Par cik tieši no gūžas locītavas sākās kājas kustība pie iešanas, sāpes gūžas locītavā liecina par to, ka cilvēks nekādi nevar izlemt rīkoties, lai piepildītu savas vēlmes.

Viņš prāto apmēram tā: "Un ko tas dos ? Nekas labs nesanāks” vai " Būs tikai sliktāk, ja es to izdarīšu”.

 

 Viņš nevar izlemt uzsākt kādu darbu vai attiecības ar kādu cilvēku, par cik baidās, ka no tā nekas nesanāks.

 Viņš vēl var domāt vai runāt tā: "Šis darbs man vairāk neko nedos” vai "Es jau vairāk neko dzīvē nesasniegšu”. Ja sāpes gūžas locītavā pastiprinās stāvot, tas nozīmē, cilvēks grib parādīt izlēmību, bet ir paralizēts dēļ savām bailēm. Ja sāpes pastiprinās sēžot, tas liecina par to, ka viņš nedod sev atelpu, kura viņam jau ir ļoti nepieciešama.

 
 

Mentālā bloķēšana

 Jo spēcīgākas sāpes, jo pesimistiskāk esi noskaņots. Notici sev, notici citiem un rīkojies, piepildi savus lēmumus. Tikai sākot kaut ko darīt, tu varēsi izvērtēt sava lēmuma pareizību un koriģēt to , ja būs vajadzīgs. Tev jāvirzās uz priekšu, lai pārbaudītu, cik ļoti tavas patreizējās vēlmes atbilst tavas personības būtības dziļumiem, vispārējai tavas dzīves virzībai. Sēžot uz vietas un nepārtraukti atkārtojot: "Nekas no tā visa nesanāks”, tu ne pie kā nenonāksi.

 Tev liekās, ka esi nonācis strupceļā, bet padomā par saviem panākumiem, par to, ko jau esi izdarījis un izveidojis. Ja tas nepalīdz, uzprasi saviem draugiem, vai viņi uzskata, ka tu jau esi sasniedzis savu iespēju robežu. Esi vairāk lokans(elastīgs), nevilcinoties maini savu domāšanas veidu, ja tas ir nepieciešams. Atceries, ka dzīvē nav kļūdu, ir tikai pieredze !

 

Garīgā bloķēšana un slēdziens

Grāmatas beigās

 

Cīpslas iekaisums

 

Fiziskais bloķējums

 Cīpsla – tie ir blīvi audi, ar kuru palīdzību muskulis ir piestiprināts pie kauliem. Cīpslas iekaisums var rasties pirms tās pārrāvuma, kuru pavada plīsums un asas sāpes.(Воспаление сухожилия может привести к его перерождению и омертвению.)

 

 

Emocionālais bloķējums

 Cilvēks, kurš cieš no cīpslas iekaisuma, ir nomācis vai nomāc sevī niknumu un neļauj sev kaut ko izdarīt, baidoties izprovocēt saraušanu. Cietušās ķermeņa daļas nozīme norāda dzīves sfēru, kurā ir jāmeklē šīs bailes. Piemērs: ja ir iekaisusi rokas cīpsla, cilvēkam ir jāizanalizē, kāda traucētā rokas funkcija var būt par iemeslu pārrāvumam, kas spēj izsaukt viņam vainas sajūtu.

 

Mentālais bloķējums

 Tev nav vairāk jāuzskata, ka darīt to, ko tev gribās, var vienīgi pie nosacījuma, ka tas patiks citiem vai kādam vienam konkrētam cilvēkam. Iespējams, ka bailes no pārrāvuma – ir tikai tavs iedomu auglis. Pacenties noskaidrot to, parunāt ar cilvēku, ar kuru tu tik ļoti baidies saraut attiecības. Tev ir nepieciešams izstāstīt šim cilvēkam par savām vēlmēm un vajadzībām.

 Neaizmirsti arī par to, ka, ja tu dusmojies pats uz sevi, tas nozīmē, ka tu nepietiekoši uzmanīgi ieklausies savās vajadzībās. Tev ļoti bieži liekās, ka tavu niknumu izsauc kādi ārēji iemesli, bet, ja tu labi padomāsi, tu sapratīsi, ka iemesls ir jāmeklē sevī.

 

Garīgā bloķēšana un slēdziens
Grāmatas beigās
 

Gūža

 

 

Fiziskais bloķējums

Kā likums, ja cilvēks jūt sāpes gūžā, ļoti grūti noteikt diagnozi. Ja tie ir krampji, skatīties tekstu Krampji.

 

Emocionālais bloķējums

Gūža – ir kājas daļa (bet kājas mūs virza uz priekšu) starp ceļgalu un gūžas locītavu; metafiziskā nozīme gūžai ir saistīta ar vēlmēm un sajūtām. Gūžām iet cauri svarīgas artērijas un vēnas, kuras nodrošina asinsriti kājām. Par cik asinsvadi saistīti ar māku priecāties par dzīvi, sāpes gūžā liecina par to, ka pārāk nopietnā pieaugušā cilvēka personības daļa neļaus viņam gūt prieku no ieplānotajiem darbiem. Cilvēks, kuram sāp gūža, slēpj (aiztur) savas jūtas un bieži cenšas pierādīt savu svarīgumu citiem cilvēkiem.

 

Mentālā bloķēšana

Sāpes gūžā mudina tevi pievērst uzmanību tava iekšējā bērna vēlmēm, kurš grib spēlēties un izklaidēties. Tas nenozīmē, ka tev jāaizmirst par savu nopietno pusi – vienkārši pacenties radīt harmoniju starp iekšējā bērna vajadzībām un pieaugušā, kuri sadzīvo tavā personībā. Tev vairs nav jāpakļaujas tava pieaugušā ES balsij( kas ir atbalss tavas mātes vai tēva balsij). No šī brīža tev pašam jāizlemj sava dzīve.

 

Garīgā bloķēšana un slēdziens

Lai noskaidrotu garīgo bloķējumu, kas traucē tava patiesā ES svarīgām vajadzībām, izmanto jautājumus, kas doti grāmatas beigās . Atbildes uz šiem jautājumiem palīdzēs precīzāk noskaidrot tavas fiziskās problēmas iemeslus.

 

Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 4857 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 4.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz