Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 8 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - kuņģis, žūltspūslis, vēders, dzeltenā kaite
22:25
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - kuņģis, žūltspūslis, vēders, dzeltenā kaite
 

Kuņģis (problēmas).  Fiziskais bloķējums. Kuņģis ir ļoti svarīgs orgāns gremošanas sistēmā, kas atrodas starp barības vadu un tievo zarnu. Sula, kas rodas kuņģī, pārvērš cieto barību šķidrā. Visbiežākās kuņģa slimības ir čūla, gastrīts, kuņģa asiņošana, vēzis, tāpat gremošanas traucējumi (vemšana, nesagremošana utt.). Sākumā izlasiet tekstu par attiecīgo saslimšanu, tad zemāk doto aprakstu.


Emocionālā bloķēšana

              Visas kuņģa slimības ir cieši saistītas ar to, ka nevar pieņemt kādu konkrētu cilvēku vai situāciju. Cilvēks izjūt nepatiku vai pat bailes attiecībā pret to, kas nav viņa gaumē (negaršo). Viņš pretojās jaunām idejām, īpaši tām, kuras nav viņa paša. Viņš nevar pielāgoties cilvēkam vai situācijai, kas nav saskaņā ar viņa plāniem, pieradumiem vai dzīves veidu. Viņā ir spēcīgi attīstīts iekšējais kritiķis, kas traucē viņam ieklausīties savas sirds balsī.


Mentālā bloķēšana

            Tavs kuņģis tev saka, ka tev jāatbrīvojas no tendences visu kontrolēt. Sāc ieklausīties citu cilvēku viedoklī. Tu jūties bezpalīdzīgs, jo nevari izmainīt cilvēku vai situāciju, bet tas nav pareizi. Atrodi sevī spēku izmainīt savu dzīvi. Sāc uzticēties cilvēkiem, tāpat, kā uztici savam kuņģim sagremot visu, ko tu ēd.

             Tev nav jānorāda savam ķermenim, kā tam funkcionēt un sagremot barību. Tieši tāpat, tev nav jānorāda apkārtējiem cilvēkiem, par cik katram no viņiem ir savs personiskais viedoklis. Kuņģa atrašanās vieta blakus sirdij, nav nejauša. Mums viss jāpieņem ar mīlestību, tajā skaitā arī fakts, ka  cilvēki ir dažādi. Domas, kuras līdzinās ”Tas ir netaisnīgi”, "Tas nav pareizi”, "Kādas muļķības” bloķē tavu attīstību, tieši tāpat, kā tavs kuņģis bloķē apēstās barības sagremošanu. Ja tu iemācīsies būt iecietīgāks pret citiem, tad arī tavs kuņģis izrādīs lielāku iecietību pret visu, ko tu tajā ieliec.

 

Garīgā bloķēšana un slēdziens
Grāmatas nobeigumā
 

Žultspūslis (problēmas)

 

             Žultspūslis – tas ir orgāns, kas satur no aknām nonākušo žulti un neļauj tai iztecēt zarnu traktā barības sagremošanas starplaikos. Barības sagremošanas laikā, žultspūslis atvērās un izsviež žulti pa žultsvadu divpadsmitpirkstu zarnā. Žults ir nepieciešama, lai zarnu trakts varētu uzsūkt(absorbēt) no barības taukus. Visvairāk izplatītās problēmas, saistītas ar žultspūsli, ir mazu akmentiņu(smilšu)  vai viena liela akmens veidošanās tajā, kas nosprosto žults plūsmu. Skatieties tekstu AKMEŅI un AKNAS(PROBLĒMAS), ar to papildinājumu, ka cilvēks baidās, ka viņam kaut ko atņems. Viņš jūt, ka kāds cenšas ielauzties viņa teritorijā.

 

Vēders (sāpes)

 

Fiziskais bloķējums

            Zemāk dotais skaidrojums attiecās uz sāpēm vēderā, kuras rodas bez redzama iemesla un nav saistītas ar kādu slimību.

 

Emocionālais bloķējums

             Ja sāpes rodas vēdera augšējā daļā, tas ir – saules pinuma rajonā, tās liecina par to, ka cilvēks pārāk satraucās par citiem. Viņš izjūt bailes par kādu.

             Ja sāpes ir vēdera lejasdaļā(zem nabas), tās liecina par to, ka cilvēks pārāk satraucās par to, kas dotajā brīdī notiek viņa dzīvē. Viņš baidās par sevi. Viņam var rasties iespaids, ka kāds cenšas viņu samīt, cenšoties sasniegt savu mērķi. Iespējams, ka viņš lien uz vēdera kāda priekšā, tas ir – pazemojās, lai sasniegtu kādu mērķi.

 

Mentālā bloķēšana

             Sāpes vēdera augšdaļā atgādina tev par to, ka tu nonāci uz šīs planētas ne tāpēc, lai visu laiku rūpētos par cilvēku laimi, kurus mīli. Tu vari izrādīt līdzjūtību attiecībā pret viņiem, bet neviens tev nespiež zaudēt savu veselību. Ļauj viņiem dzīvot savu dzīvi un palīdzi viņiem tikai tad, kad viņi paši to lūdz un tikai tajā gadījumā, ja tev patiešām ir tāda iespēja.

              Kas attiecās uz sāpēm vēdera lejasdaļā, tev jāpārtrauc domāt, ka raizes un uztraukumi tev palīdzēs kaut kādā veidā atbrīvoties no cilvēka vai situācijas, kas izraisa tev bailes. Pacenties nomierināties, tad tev būs vairāk iespēju atrast pareizo izeju. Uztraukums tev traucē koncentrēties un tu pieņem lēmumu zem baiļu spiediena, nevis pamatojoties uz savām patiesajām vajadzībām.

 

Garīgā bloķēšana un slēdziens
Grāmatas beigās

 

Dzeltenā kaite

 

Dzeltenā kaite raksturojās ar paaugstinātu bilirubīna(žults oranži- brūnā pigmenta) daudzumu organismā. Pie dzeltenās kaites bilirubīns nogulsnējās audos, dodot ādai, gļotādai un acu sklērām –  dzeltenu nokrāsu.. Dzelteno kaiti bieži pavada liesas hipertrofija(palielināta) un anēmija. Skatieties arī tekstu AKNAS(PROBLĒMAS), LIESA(PROBLĒMAS) un ANĒMIJA.


Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 5619 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz