Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 2 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - kauli (problēmas), lūzums, nelaimes gadījumi
23:32
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - kauli (problēmas), lūzums, nelaimes gadījumi
 
Kauli (problēmas). Fiziskā bloķēšana. Kauli ir konstruktīvi skeleta elementi, kuri piedod ķermenim formu un nodrošina tā stabilitāti. Kauli piedalās visās kustībās. Kas attiecās uz kaulu problēmām, tad pie tām pieder visas slimības, kuru nosaukums sākas ar OSTEO (piemēram, OSTEOPORĒZE ), kā arī jebkura slimība kaulos. Ja noticis lūzums, skatīt attiecīgo tekstu.

 

Emocionālā bloķēšana

Kauls ir ķermeņa cietā daļa, simbolizē atbalstu.

Problēmas ar kauliem vienmēr saistītas ar bailēm zaudēt atbalstu vai nenodrošinot nepieciešamo atbalstu citiem. Šādas bailes rodas cilvēkam, kurš nenovērtē sevi vai nejutās pietiekami pārliecinoši, lai patstāvīgi veidotu savu dzīvi. Mēdz būt, ka cilvēks cenšas atbalstīt citus tāpēc, ka jūt savu svarīgumu tikai tad, kad kāds no viņa ir atkarīgs. Viņš nesaskata savu patstāvības vērtību un pārstāj sevi cienīt, tiklīdz nejutās noderīgs citiem.    

Tāds cilvēks ar gadiem sāk ciest no osteoporozes vai citas slimības, kuras nosaukums sākas ar OSTEO.

Problēmas ar kauliem var rasties arī cilvēkam, kurš baidās no varas vai varas pārstāvjiem, varas izpausmes utt. Viņš "zemu jūtās” varas priekšā. Sekas ir tādas, ka viņš pats sāk tiekties pēc varas, lai viņu nevarētu komandēt.

Kas attiecās uz slimībām, kuras sākās ar OSTEO - un beidzās ar - ĪTS, skatīties attiecīgajā tekstā .Papildus jāņem vērā, ka tāds cilvēks izjūt niknumu.

 

Mentālā bloķēšana

Ja tev rodas problēmas ar kauliem, tavs ķermenis saka , ka tev jātic sev un jāapzinās, ka tu esi daudzkārt spēcīgāks, nekā tev liekās. Bez tam, tev ir pienācis laiks iegūt dzīves stabilitāti, tas ir – fiziskajā pasaulē darīt to, kas tev patīk, neizjūtot vainu, bet mīlestību pret sevi. Tāpat tavs ķermenis tev saka , ka tev ir viss nepieciešamais, lai iegūtu šo stabilitāti patstāvīgi.

Tev vairs nav jānotic (jālikvidē pašticējums), ka tev ir pārāk slikti vai otrādi, pārāk labi attīstītas kādas īpašības, lai būtu svarīgs, cienījams cilvēks. Novērtē sevi savas dzīves robežās, nevis salīdzini ar rezultātiem, ko sasnieguši citi, tajā skaitā tie, kurus tu mīli.

 

Kas attiecās uz attieksmi pret varas pārstāvjiem un priekšniecību, tad zini, ja cilvēkam dota vara kādā sfērā, tas nenozīmē, ka viņš ir vērtīgāks vai svarīgāks, vai labāks par tevi.

Pacenties gūt panākumus tajā sfērā, kur vari parādīt savas spējas. Zini, ka talants un spējas ir katram cilvēkam .Ja tev neizdodas tās sevī atklāt patstāvīgi, vērsies pēc palīdzības pie tiem, kurus labi pazīsti.

 

Garīgā bloķēšana
Grāmatas nobeigumā.

Lūzums

 

Lūzums – tas ir kaula bojājums, kas rodas visbiežāk nelaimes gadījuma rezultātā; tas nav jāuzskata par nelaimes gadījumu veciem cilvēkiem, kuriem, osteoporozes rezultātā, kauli kļūst ļoti trausli un var lūzt pat pie nelielas slodzes.

Par lūzuma metafizisko (faktori, kas darbojās ārpus fiziskā līmeņa robežām) nozīmi, liecina vietas vai ķermeņa daļas, kur tas notika, nozīmīgums(pēc darbības).

Izlasiet tekstu par attiecīgo ķermeņa daļu, kā arī Kauli (problēmas) un Nelaimes gadījums, ar to papildinājumu, ka cilvēks nevar samierināties par kaut kādu šķiršanos (attiecību izbeigšanos), kas jau ir notikusi vai baidās par šķiršanos, kura būs nākotnē.

Nelaimes gadījums


Fiziskā bloķēšana

Par cik nelaimes gadījumu grūti paredzēt, cilvēkiem ir tieksme domāt, ka tam ir gadījuma raksturs. Tomēr, pēdējā laikā, arvien biežāk un biežāk, sastop pretējus uzskatus.

Personīgi es uzskatu, ka gadījums, tajā skaitā nelaimes, ir viens no veidiem, ar kura palīdzību Dievišķais kontaktē ar mums. Ir jāizanalizē, kura ķermeņa daļa ir cietusi un cik nopietni ir ievainojumi. Ja nelaimes gadījumā ir noticis lūzums, skatieties arī attiecīgo tekstu.

 

Emocionālā bloķēšana

Nelaimes gadījums liecina par to, ka cilvēks jūtās vainīgs par kaut ko , neapzinoties vaino sevi, sava ES līmenī. Piemēram – māte darbojās virtuvē, bet dēls viņu no istabas sauc. Viņa neizrāda, ka dzird, par cik uzskata, ka bērns var pagaidīt. Turpinot savu darbošanos, viņa krīt un savaino roku. Uzdodot sev jautājumu – "par ko gan es domāju ?”, viņa pēkšņi atskārst, ka ir uzvedusies kā cietsirdīga māte un pati par to sevi sodīja. Viņa savainoja to ķermeņa daļu, kura bija aktīva, kad viņa spēlēja cietsirdīgās mātes lomu.

Nelaimes gadījums ir viens no veidiem, ar kura palīdzību cilvēki cenšas atbrīvoties no vainas apziņas. Viņiem liekās, ka ciešot no nelaimes gadījuma, viņi izpērk visu vainu, reālo vai iedomāto.

Diemžēl, tas viss notiek neapzinīgajā līmenī.

 

Nelaimes gadījumi ar nopietnām traumām, kuras neļauj iet uz darbu vai nodarboties ar kaut ko konkrēti – tas ir neapzinīgs mēģinājums apstāties un atpūsties bez sirdsapziņas pārmetumiem.

Parasti šādi nelaimes gadījumi notiek, kad cilvēks sev uzstāda paaugstinātas prasības un apzinīgi nevar paņemt pārtraukumu darbā vai kādā citā darbībā.

 

Mentālā bloķēšana

Tev jāpārskata savs priekšstats par vainīgumu.

Saskaņā ar likumu, cilvēku uzskata par vainīgu, ja ir pilnībā pierādīts, ka izdarot noziegumu, viņš ir rīkojies apzinoties un ar nolūku.

Katru reizi, kad tu sevi par kaut ko vaino, pajautā sev, vai to tu darīji ar nolūku.

Ja nē, tad pārtrauc sevi vainot, par cik tam nav iemesla.

Kas attiecās uz augstāk minēto piemēru, vai tad tu uzskati, ka māte gribēja nodarīt ļaunumu savam bērnam ? Gadījumā, ja cilvēks patiešām ir vainīgs , sāk darboties iemeslu un izmeklēšanas likums, par cik katram no mums "tiek dots pēc nopelniem”.

Gudrs un atbildīgs cilvēks –  ir tāds, kurš atzīst savu vainu, atvainosies tam, kura priekšā ir vainīgs un pieņem domu, ka kādreiz viņam tiks atmaksāts par nodarīto  ļaunumu. Tāds cilvēks atmaksu pieņem mierīgi, samierinoties, par cik zina, ka eksistē noteikta kārtība, augstākais taisnīgums.

Ja nelaimes gadījums, kas ar tevi notika, bija izprovocēts zemapziņas līmenī, kā veids saņemt atelpu, padomā par to, ka tu varēji apzinīgi piešķirt sev šo pašu laiku atpūtai, nenodarot sev ļaunumu.

Ja nelaimes gadījums radīja nopietnus sarežģījumus un stipras sāpes – piemēram, lūzumu, - tas liecina par to, ka tu nomāc sevī , apziņas vai zemapziņas līmenī, domas par vardarbību attiecība pret otru cilvēku. Par cik tu nespēj izdarīt šo vardarbību, bet tajā pašā laikā tev vairs nav spēka to "noturēt”, tā apgriežas pret tevi. Tev ir jāatbrīvojas no šīm domām un jāizstāsta cilvēkam, pret kuru tās ir vērstas, neaizmirstot viņam atvainoties.

Garīgā bloķēšana
Grāmatas nobeigumā


Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 2579 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 4.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz