Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 16 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - išias (sēžas nerva iekaisums), kifoze (kupris), lordoze (muguras izliekums)
21:33
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - išias (sēžas nerva iekaisums), kifoze (kupris), lordoze (muguras izliekums)
 

Išias.   Fiziskais bloķējums.  Išiass – tas ir sēžas nerva iekaisums, visgarākā nerva cilvēka organismā. Šis nervs sākas no mugurkaula jostas-krustu daļas, iet caur sēžas muskuli(gluteuss), gūžu, augšstilbu un beidzās pēdā. Išiass sākas akūti, ar stiprām sāpēm kādā sēžas nerva rajonā.

 

Emocionālais bloķējums

 No sēžas nerva iekaisuma parasti cieš tas, kurš nav drošs par savu nākotni vai izjūt neapzinātas bailes zaudēt naudu vai kādu materiālu labumu. Es pielietoju vārdu "neapzinātas”, par cik mana pieredze rāda, ka išiass visbiežāk rodas cilvēkiem, kuriem nekas netrūkst, bet ļoti smagi pārciestu visā tā, kas viņiem pieder, zaudējumu.

 Tādā veidā, šīs problēmas saknes atrodas līmenī – piederēt Cilvēks to neapzinās(problēmu), par cik domā, ka nav pieķēries materiālajiem labumiem. Ja viņš justu, ka ir pieķēries tiem, tas viņam izsauktu vainas un kauna sajūtu, par cik viņam ir iestāstīts, ka mīlestība uz materiālo ir raksturīga tikai rupjiem, bez garīguma, cilvēkiem. Sāpes sēžas nervā liecina arī par aizvainojumu, aizturētu agresiju un nevēlēšanos pieņemt kaut kādu ideju vai cilvēku – tajā pašā materiālajā sfērā.

 

Mentālā bloķēšana

 Tavs ķermenis tev saka, ka tu viņam nodari sāpes ar savu domāšanas veidu. Par ko tu sevi sodi ? Jo spēcīgāka vainas sajūta, jo spēcīgākas sāpes. Vispirms tev jāatzīst, ka esi pieķēries materiālajiem labumiem, pēc tam dot sev tiesības uz šo pieķeršanos. Atzīsties sev, ka tu baidies zaudēt šos labumus. Ja tu vairs nevari riskēt, par cik ļoti baidies zaudēt uzkrāto, atzīsti, ka esi sasniedzis savu iespēju robežu, un pieņem lēmumu no jauna sākt rīkoties, tiklīdz tas būs iespējams.

               Bez tam, tev nav vairs jādomā, ka mīlestība uz šīs zemes labumiem ir netikla vai pretīga. Patiesībā tā ir pilnībā dabiska un raksturīga visiem cilvēkiem. Kad tev radīsies pārliecība par savām spējām radīt un iegūt visu, kas tev ir nepieciešams, tu atbrīvosies no bailēm zaudēt iekrāto un varēsi sev atļaut mīlēt materiālo, bet tomēr nepieķeroties tam. Kas attiecās uz aizvainojumu, palasi par patiesās piedošanas etapiem grāmatas beigās. Patiesa piedošana ļaus tev attiekties ar lielāku iecietību pret citu cilvēku idejām un raksturiem. Tev vairāk neliksies, ka tu esi spiests kādam pakļauties.

 

Garīga bloķēšana un slēdziens
Grāmatas beigās

Kifoze

 

Fiziskā bloķēšana

 Tas ir mugurkaula izliekums uz mugurpusi. Visbiežāk novēro bērniem un pusaudžiem, īpaši vīriešu kārtas. Pie kifozes mugura noapaļojas, var izveidoties pat kupris.

 

Emocionālā bloķēšana

 Jaunietim, kurš cieš no kifozes, liekās, ka uz viņa muguras ir uzvelta visa pasaule. Kā likums, viņa tuvinieki lolo uz viņu lielas cerības, un viņš liecās – zem atbildības sloga un no bailēm nebūt uzdevuma augstumos. Skatīties arī tekstu MUGURA(problēmas).

Mentālā bloķēšana

 Ja tu esi jauns un cieti no šīs slimības, tev pienācis laiks izlemt, par ko vēlies kļūt, pie visa tā, objektīvi izvērtējot savas iespējas un spējas. Bez tam, tev jāapzinās, ka tavi vecāki(vai apkārtējie) vēl tev tikai labu un tāpēc viņiem ir tik lielas cerības saistībā ar tevi. Tā vietā, lai censtos nomest viņus no savas muguras, padomā par to, ka viss, kas notiek ārējā pasaulē, ir atspoguļojums tam, kas notiek tevī. Tiklīdz tu sapratīsi, ka nosprausto mērķi vari sasniegt patstāvīgi, tevi liks mierā un dos tev rīcības brīvību.

Garīgā bloķēšana un slēdziens
Grāmatas beigās


Lordoze

 

Fiziskā bloķēšana

 Lordoze – tas ir mugurkaula izliekums, kura gadījumā vidukļa rajonā veidojās ieliekums(uz priekšu)

 Emocionālā bloķēšana

Cilvēks, kurš cieš no lordozes, gurnus vērš uz priekšu, bet muguras augšdaļu atpakaļ. Pie saskarsmes ar viņu, rodas iespaids, ka viņš liecās atpakaļ, it kā nesaprazdams par ko iet runa. Tas liecina par to, ka viņam grūti uztvert(pieņemt) informāciju. Viņš visu grib izdarīt pats un nepieņem citu cilvēku atbalstu. Bērnībā un jaunībā, visdrīzāk viņš juta, ka tuvinieki viņu cenšas pastumt uz priekšu, uzstāda viņam kaut kādus sarežģītus mērķus.

Mentālā bloķēšana

 Tu atsakies no palīdzības, par cik uzskati, ka neesi tās cienīgs vai, ka būsi spiests par to samaksāt. Iemācies saņemt svešu palīdzību un teikt "paldies”, tāpat saņemt patīkamas sajūtas no tā, ka citi vēlās tev palīdzēt vai ar kaut ko ar tevi padalīties. Šāda attieksme palīdzēs tavai virzībai uz priekšu, pašapliecinājumam un pašcieņas apzināšanai. Skatīties arī tekstu MUGURA(problēmas).

 
Garīgā bloķēšana un slēdziens
Grāmatas beigās

Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 7160 | Pievienoja: Neroli | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz