Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 2 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - galva, migrēna, epilepsija, konvulsijas
01:05
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - galva, migrēna, epilepsija, konvulsijas
 

Galva (sāpes).  Fiziskā bloķēšana. Zemāk norādītais skaidrojums attiecās tikai uz parastām galvas sāpēm. Pie nopietnākām problēmām vai migrēnas skatieties attiecīgos tekstus.

 

Emocionālā bloķēšana

              Kā teikts tekstā MIGRĒNA, galva tieši saistīta ar cilvēka individualitāti. Tādā veidā, sāpes galvā (īpaši tās augšējā daļā) liecina par to, ka cilvēks pats sev sit pa galvu – ar pārmetumiem un zemu vērtējumu. Viņš vaino sevi visos iespējamos cilvēciskajos trūkumos, īpaši muļķībā, un uzstāda sev paaugstinātas prasības.

Viņš saka vai domā apmēram sekojošo;

Man no tā sprāgst pušu galva.

Apnicis par to lauzt galvu.

Es skrienu ar galvu sienā.

Tas man uzkrita kā sniegs uz galvas.

Es riskēju ar savu galvu.

Es nevaru uzlekt augstāk par galvu.

Esmu zaudējis galvu.

 

 

            Viņš nenovērtē sevi un nomoka sevi ar pašiznīcināšanu. Ja cilvēkam liekās, ka viņam galva plīst pušu, viņš pārāk ilgi tur visu sevī no bailēm kļūt par kāda kritikas objektu. Tāpat iespējams, ka šis cilvēks nevar ar sevi samierināties, par cik ir izdarījis kaut ko bez galvas. Viņš vaino sevi par nepiesardzību, nesaprātīgumu. Problēmas ar galvu var rasties līderim, ja viņš baidās būt kaut kā priekšgalā, iet pa priekšu, vadīt.

              Sāpes galvā, īpaši pierē, ir pazīme tam, ka cilvēks pārāk sasprindzinās pūloties visu saprast. Viņam jādod savam intelektam laiks, par cik priekš sintēzes un saprašanas nepieciešams kaut kāds  minimālais izejošās informācijas apjoms.

 

 

Mentālā bloķēšana

             Galva satur no pieciem sajūtu orgāniem - četrus un ir ļoti svarīga ķermeņa daļa. Sāpes tajā traucē tev redzēt, dzirdēt, sajust smaržu, garšu un runāt to, kas atbilst tavām patiesajām vajadzībām – tas ir, gala iznākumā būt sev pašam. Tev jāatjauno kontakts ar savu patieso ES, tas ir kļūt pašam par sevi. Nevajag sevi piespiest būt tādam, kādu, pēc tavām domām, tevi vēlās redzēt apkārtējie. Neviens šajā pasaulē nevar attaisnot visas apkārtējo cerības.

              Izrādot cietpaurību, attiecībā pret citiem, tajā pašā laikā tu traucē būt sev pašam. Tu dari sev sāpes, turpinot ticēt (pašticējums), ka cietpaurība nes tev labumu. Tāpat tavs ķermenis grib, lai tu tā nesasprindzini savu prātu, necenstos saprast visu uz pasaules. Ja tu bieži lieto vienu vai pat vairākas augstāk minētās frāzes, saproti, ka tev kaitē bailes, kas slēpjas zem tām.

 

Garīgā bloķēšana un slēdziens
Grāmatas beigās


Migrēna

 

Fiziskais bloķējums

Parastā migrēna raksturīga ar sāpju lēkmēm vienā galvas pusē, kuras bieži pavada slikta dūša, vemšana, un var būt no dažām stundām līdz dažām diennaktīm. Migrēnas lēkmi var pavadīt redzes pasliktināšanās . Mēdz būt daudz smagāka veida migrēna, kas var nopietni ietekmēt redzi un runu.

 

Emocionālais bloķējums

           Šī slimība cieši saistīta ar slimnieka personību, individuālismu. Migrēna parasti attīstās cilvēkam, kurš nedod sev tiesības būt sev pašam. Piemērs: meitene- pusaudze grib kļūt par mākslinieci, bet vecāki viņu piespiež izvēlēties citu profesiju. Viņa cieš no migrēnas, jo rīkojās tā, kā negribēja.

            Migrēna rodas cilvēkam, kurš izjūt vainas sajūtu, kad mēģina nostāties pret tiem, kam ir ievērojama ietekme uz viņu. Viņš nezina, kas viņam īstenībā ir vajadzīgs, un izrāda tādu bezpalīdzību, ka dzīvo burtiski cita cilvēka ēnā. Bez tam, cilvēki, kuri cieš no migrēnas, bieži izjūt grūtības seksuālajā dzīvē, par cik neattīsta savu radošo sākumu, kura simbols cilvēka ķermenī ir dzimumorgāni.

 

Mentālā bloķēšana

 Ja tu ciet no migrēnas, uzdod sev sekojošo jautājumu: "Ja manā dzīvē būtu ideāli apstākļi, kas es gribētu BŪT ?” Pēc tam pacenties noteikt, kas tev traucēja vai traucē kļūt par to, par ko gribi.

Kā likums, pamata traucējums ir nepareizs domāšanas veids. Tu kļūdies, kad uzskati, ka cilvēki tevi vairāk mīl, kad tu izrādi savu atkarību no viņiem. No otras puses, atļauj sev nebūt pašai pilnībai un dod sev laiku, kas tev vajadzīgs, lai sasniegtu patieso mērķi.

 

Garīgā bloķēšana
Grāmatas nobeigumā

Epilepsija  

Fiziskā bloķēšana

           Tā ir hroniska galvas smadzeņu saslimšana, raksturīga ar vairāk vai mazāk biežām krampju lēkmēm, vispārējām vai lokālām, norisošas pēc noteiktas shēmas. Lēkmes notiek negaidīti un, kā likums, ir īslaicīgas. Pēc epilepsijas īpašībām un norises, to iedala ļoti daudzās formas.

 

Emocionālā bloķēšana

           Cilvēks, kurš cieš no epilepsijas, nevar sev piedot kādu nokļūdīšanos. Viņš sevi vaino un visiem iespējamiem līdzekļiem, cenšas savas kļūdas slēpt. Viņš nepietiekami sevi mīl. Šo mīlestības nepietiekamību viņš cenšas piepildīt uz citu cilvēku mīlestības rēķina. Viņa slēptā iekšējā agresija pavēršās pret viņu pašu, par cik lēkmes laikā viņš izpauž varmācību attiecībā pret sevi.

            Pirmās lēkmes bērna vecumā ļauj sev pievērst vispārēju uzmanību un mīlestību vai arī novērst apkartējo uzmanību no viņa pieļautajām kļūdām. Šajā vecumā epilepsija tāpat var bērnam kalpot par veidu(paņēmienu) atjaunot ģimeni, par cik rūpes par viņu prasa no vecākiem kopīgu rīcību un ciešu sadarbību.

 

 

Mentālā bloķēšana

             Ja tu ciet no epilepsijas, tev beidzot jāsaprot, lai panāktu citu cilvēku mīlestību, vispirms ir jāizrāda mīlestība pret viņiem. Ko sēsi, to pļausi. Tev vairs nav jācieš, lai saņemtu mīlestību. Tavi tuvākie mīl tevi daudzkārt vairāk, nekā tu spēj iedomāties, bet tu to negribi saprast.

             Pacenties uzzināt no cilvēkiem, kurus mīli, kā viņi pret tevi attiecās. Tev ir tiesības nokļūdīties, tā kā nevaino sevi veltīgi un nedomā, ka šīs kļūdas tev atņems kāda mīlestību. Tas tev palīdzēs atbrīvoties no domām par agresiju un izrādīt visu maigumu, uz kādu esi spējīgs.

Skatīties arī tekstu Konvulsijas

 

Garīgā bloķēšana
Grāmatas beigās

Konvulsijas

 

 

Fiziskais bloķējums

           Konvulsijas – tās ir neapzinātas asas kustības, kuras parasti beidzās ar samaņas zudumu. Konvulsijas biežāk novēro bērniem, nekā pieaugušajiem. Konvulsiju laikā cilvēks var sevi traumēt.

 

Emocionālā bloķēšana

 Katrs, kas izrāda varmācību pret savu personīgo fizisko ķermeni, izrāda to arī pret abiem pārējiem – emocionālo un mentālo. Tāds cilvēks visu laiku izjūt iekšēju uzbudinājumu un nemieru, bet tomēr uzvedās savaldīgi. Agresija, kurai viņš neļauj izlauzties, pavēršas pret viņu pašu. Ja no konvulsijām cieš bērns, liekās nedabiski, ka viņš var sevī savaldīt kaut kādu agresiju. Bet neaizmirstiet, ka šī mazā bērna dvēsele atnāca uz šo pasauli jau ar lielām atmiņu rezervēm, kas "ierakstījās” viņa emocionālajā un mentālajā ķermenī.

 

Mentālā bloķēšana

            Ja tu ciet no konvulsijām, tavs ķermenis tev saka, ka tu vairs nevari novaldīt agresiju. Zini, ka visi cilvēki, lielākā vai mazākā mērā, izrāda agresiju. Tev jāiemācās pareizi ar to rīkoties – tas ir – izmantot to labumam un līdzsvarot. Psiholoģiskie pētījumi parāda, ka agresija ir mūsu dzīvot gribas un izdzīvošanas elements. Tev vairs nav jāizliekas, lai attaisnotu apkārtējo cerības, sagādāt kādam prieku vai panākt kāda mīlestību. Tev jāzina sava robeža un nesakrāj sevī pārāk daudz agresiju, par cik tas tev liek ciest. Iemīli sevi pats, un arī citi tevi iemīlēs.

            Ja no konvulsijām cieš zīdainis vai mazs bērns, iesaku tev lēnām izlasīt šo tekstu un paskaidrot, ka jebkuras slimības iemesli jāmeklē sevī. Bērni šādas lietas saprot nevis mentālajā, bet emocionālajā un enerģētiskajā līmenī. Viņi ļoti ātri visu aptver. Vispār, bērniem visi iekšējie procesi noris daudz vieglāk, nekā pieaugušajiem.

 

Garīgā bloķēšana
Grāmatas beigās


Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 3592 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz