Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 2 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - deguns, iesnas
00:32
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - deguns, iesnas
 
Deguns(problēmas).   Fiziskais bloķējums.  Deguns izpilda trīs pamatfunkcijas:

1)   tā gļotāda nodrošina nepieciešamo mitrināšanu normālai gāzu apmaiņai un gaisa sasildīšanu;

2)   tā gļotāda izfiltrē svešās daļiņas, aizsargājot elpceļus:

3)   visbeidzot, deguns jūt smaržu.

             Problēmas ar degunu, skaitās viss, kas apgrūtina normālu elpošanu(kad parasti saka – aizlikts deguns). Es šeit neskaršu jautājumus, kas saistīti ar deguna lielumu, par cik tie ir, pirmāmkārtām, saistīti ar estētiska rakstura problēmām un pārsvarā tās rodas cilvēkiem, kurus vairāk uztrauc kā viņi izskatās, nekā - kas viņi ir.

 

Emocionālais bloķējums

             Par cik deguns ir elpošanas pamat orgāns, bet elpošana nodrošina dzīvību, tad aizlikts deguns liecina par to, ka cilvēks nav spējīgs dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Šī problēma bieži rodas cilvēkiem, kuri apspiež savas jūtas, par cik baidās ciest vai sajust mīļotā cilvēka ciešanas. Aizlikts deguns var nozīmēt arī to, ka tā īpašnieks "ar degunu” nespēj paciest kādu cilvēku, lietu vai situāciju viņa dzīvē.

 Reizēm cilvēks ar ožu (ar degunu) jūt, ka kaut kas nav labi. Viņam rodas neuzticība un bailes.

Interesanti arī atzīmēt, ka problēmas ar degunu (piemēram, iesnas) biežāk rodas tajos gadalaikos, kad cilvēki daudz laika pavada kopā, ierobežotā telpā. Tās jau ir sociālās adaptācijas problēmas.

 

 

Mentālais bloķējums

 Ja tev ir aizlikts deguns, uzdod sev sekojošu jautājumu: "kuru vai ko es pat "ar degunu” nespēju paciest dotajā brīdī?” Ja tev liekās, ka aizlikts deguns tevi atbrīvos no nepieciešamības risināt problēmu, tu kļūdies. Noskaidro, kas tevi biedē situācijā, kas ir radusies. Mana pieredze rāda, ka aizlikts deguns vairāk atbilst situācijām, kurās cilvēks baidās no netaisnības. Pacenties uzņemt notiekošo ar mīlestību un sapratni, tas ir – ar sirdi, nevis prātu, kurš patstāvīgi kritizē un grib izmainīt situāciju, dodot tev iemeslu negatīvām emocijām.

 Ja tu bieži ciet no deguna problēmām, tu noteikti esi ļoti jūtīgs un centies savas jūtas savaldīt, par cik baidies no tām. Tev jāiemācās izrādīt savas jūtas; tas palīdzēs tev attīstīt tavas spējas mīlēt cilvēkus un palīdzēt viņiem. Tajā pašā laikā, tev vairs nav jājūtas atbildīgam par citu cilvēku laimi un emocijām. Apzinoties starpību starp jūtīgumu un emocionalitāti, tu varēsi vairāk izmantot savu potenciālu un dzīvot daudz pilnvērtīgāku dzīvi.

 

Garīgais bloķējums
Grāmatas nobeigumā.

Iesnas

 

 

Fiziskā bloķēšana

Iesnas – tās ir, deguna gļotādas iekaisums. Pie iesnām deguns ir aizlikts un "tek”, slimnieks pastāvīgi šķauda.

 

Emocionālais bloķējums

Iesnas piemeklē cilvēku, kurš saskāries ar kādu samezglojušos situāciju un ir apjucis. Viņam rodas iespaids, ka kāds vai kaut kāda situācija, burtiski metās viņam virsū. Kā likums, šāds cilvēks pārāk uztraucās par mazsvarīgām detaļām. Viņš nezina ar ko lai sāk. Tas viņā izsauc niknumu, par cik viņš vēlētos visu izdarīt ar vienu vēzienu. Juceklis, kas rodas viņa galvā, traucē viņam saprast savas patiesās vēlmes un dzīvot tagadnē. Viņam pat var likties, ka kāda situācija "slikti smaržo”. Viņš spēj saslimt ar iesnām pat ar zemapziņas aprēķinu – ka kāds viņam nepatīkams cilvēks viņu, galu galā, liks mierā, baidoties aplipināties.

 

Mentālā bloķēšana

Par iesnu pamata mentālo bloķējumu, kalpo populārais apgalvojums, ka "iesnas sākas nosalšanas gadījumā”. Līdzīgie "pašticējumi” mūs ietekmē daudz spēcīgāk, kā mums liekās, nostrādājot kā pašiedvesmas formula. Ne mazāk izplatīts ir kļūdainais uzskats, ka iesnas var pielipt. Tās pielīp tikai tiem, kuri pieņem šo apgalvojumu. Ņemot to vērā, tev jāatbrīvojas no tamlīdzīgiem kļūdainiem uzskatiem. Ja katrs tā izdarīs, uz mūsu planētas būs daudz vairāk veselu cilvēku. Katrā ziņā, par cik katra slimība nes sevī kaut kādu jēgu, iesnas, kā kaut kāda kļūdaina iespaida rezultāts, saka tev, ka tu esi cilvēks, kurš ir viegli ietekmējams un esi pakļauts svešai ietekmei.

 

 Iesnu dziļāka jēga ir kā vēstījums – ka tev ir jāatslābinās un veltīgi nevajag satraukties. Nenomāc savas jūtas. Nemēģini vienlaicīgi darīt ļoti daudz darbus. Nepierodi vainot savās problēmās kaut kādu situāciju vai citus cilvēkus: nevēloties just, apskaut situāciju vai cilvēku, tu atslēdz visas savas jūtas, un tas tev traucē precīzi noteikt savas prioritātes un vajadzības .

Skatīties arī tekstu Deguns (problēmas).

 

Garīgais bloķējums
Grāmatas nobeigumā

Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 4141 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz