Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 2 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - akne (pinnes)
00:33
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - akne (pinnes)
 
Fiziskais bloķējums. Kā likums, akne, jeb pinnes, veidojās tikai uz pašām taukainākām sejas daļām. Tās parādās agrīnā pusaudžu vecumā un izzūd ap 20 gadu vecumu, kaut gan dažiem cilvēkiem tās "bojā dzīvi” vēl kādus desmit gadus. Parastās pinnes pāriet dažos gados, neatstājot rētas. Bet mēdz būt arī mezglveida pinnes, kuras veidojās daudz ilgāk un ir, no estētiskās puses, ar nepatīkamām sekām, par cik to vietā paliek neglītas rētas.

 

Emocionālais bloķējums

 Var teikt, ka akne – tā ir pazīme tavas zemapziņas centieniem atstumt citus, neļaut sevi nopētīt (apskatīt), īpaši tuvumā. Šī ādas slimība liecina par to, ka tu sevi nemīli, nemāki sevi mīlēt un pietiekami necieni sevi. Akne – ļoti jūtīgas, bet noslēgtas personības pazīme. Laikam tieši tāpēc mēs tās redzam biežāk uz pusaudžu sejām, kuri, kā likums, izvirza sev paaugstinātas prasības un bieži kaunas no sevis. Tajā vieta, lai slēptos, viņi atgrūž cilvēkus no sevis ar savu ādas slimību.

            Akne bieži rodas arī cilvēkiem, kuri, lai sagādātu prieku cilvēkiem, kuri viņus mīl, vai tiem, kurus mīl viņi, cenšas būt citādi, nekā ir. Skatīties tekstu Ādas slimības.   

 

Mentālā bloķēšana

Ja tu esi pusaudzis un ciet no pinnēm, pacenties pārskatīt savu attieksmi pret sevi. Noskaidro, kas tieši tavās domās tev traucē būt pašam sev, izrādīt tavu īsto individualitāti. Varbūt tu gribi kļūt līdzīgs tēvam vai mātei, bet varbūt tieši pretēji – tu tik ļoti neatbalsti tēva vai mātes vārdus un rīcību, ka piespiedi sevi absolūti nelīdzināties viņiem. Gan pirmajā, gan otrajā gadījumā, tu neesi tu pats. Painteresējies pie citiem cilvēkiem, kā viņi tevi uztver. Salīdzini viņu domas ar savējām

    Ja tu jau esi izaudzis no pusaudžu vecuma, bet joprojām ciet no pinnēm, pacenties domās atgriezties tajā vecumā un sīki izanalizēt visu, kas ar tevi tajā laikā notika. Ja pinnes neizzūd, tas liecina par to, ka tu turpini ciest no psiholoģiskas traumas, ko esi ieguvis pusaudžu vecumā, un ka tev ir pienācis laiks pārskatīt savu attieksmi pret sevi.

 Ja pinnes parādās jau pieaugušam cilvēkam, tas var liecināt par to, ka pusaudžu vecumā tu nomāci sevī kaut kādas negatīvas emocijas, kas daļēji saistītas ar tava individuālisma apdraudēšanu.

Izanalizē visu, kas notika tavā dzīvē, pirms aknes parādīšanās – tas palīdzēs tev saprast, ko īsti tu nomāci sevī pusaudžu vecumā. Dotajā gadījumā akne ir vēstījums: tavs ķermenis tev palīdz atbrīvoties no emocijām, kas slēpjas dziļi iekšienē un kuras tev nav vairs spēka nomākt. Kaut kādu emociju nomākšana, prasa lielu enerģijas daudzumu. Tavs ķermenis tev saka, ka tev sevi vairāk jāciena un jāatzīst savs iekšējais skaistums.

 

Garīgais bloķējums
Grāmatas nobeigumā

Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 2287 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz