Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 16 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - aizcietējumi un intoksikācija
22:30
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - aizcietējumi un intoksikācija
 
Aizcietējumi. Fiziskais bloķējums.  Aizcietējuma pazīmes: reta vēdera izeja, apgrūtināta vēdera izeja, cietas un sausas fēces. Ja vēdera izeja ir reta, bet fēces ir normālas konsistences, tas nav aizcietējums.


Emocionālais bloķējums

 Par cik resnās zarnas funkcija ir izvadīt ārā to, kas organismam vairāk nav vajadzīgs, aizcietējums liecina par to, ka cilvēks pieķerās pie vecām domām, kuras viņam vairāk nav vajadzīgas. Cilvēks, kura organismā aizkavējās fēces, bieži aiztur savu vēlēšanos kaut ko pateikt vai izdarīt, par cik baidās nepatikt vai izrādīties nepieklājīgs, baidās kādu vai kaut ko pazaudēt.

 Iespējams, ka tas ir sīkumains cilvēks, kurš pārāk cieši piesiets pie tā, kas viņam pieder un nevēlās atbrīvoties no tā, kas viņam vairāk nav vajadzīgs. Aizcietējums var rasties arī tajā gadījumā, kad cilvēks jūt, ka viņu piespiež kaut ko atdot – laiku, enerģiju vai naudu. Ja viņš arī atdod to, ko viņam pieprasa, tad ar lielu neapmierinātību un tikai tāpēc, ka negrib izjust vainas sajūtu.

                Aizcietējums var būt cilvēkam, kuram ir tieksme dramatizēt kādu savu pagātnes notikumu un ar to saistītās idejas, no kurām viņš nevar atbrīvoties. Stress, kas rodas no tā, ka nevar atbrīvoties no pagātnes, rada nemieru, drūmas domas, niknumu, bailes no pazemojuma un pat skaudību.

 

Mentālā bloķēšana

 Ja tu ciet no aizcietējuma, tātad tavs ķermenis tev saka, ka pienācis laiks atbrīvoties no novecojušām pārliecībām, kuras vairāk nenes tev labumu. Atbrīvo vietu jaunām idejām un iespējām. Tavs ķermenis tev saka, ka tev ir jāatbrīvo zarnu trakts, citādi nespēsi apēst jaunu barību. Tas pats attiecās uz tavām domam. Tev jāattiecas pret trauksmi, drūmām domām un uzmācīgām idejām kā pret atliekām un laicīgi no tām jāatbrīvojas. Pastāvīgi savaldoties dēļ bailēm kaut ko vai kādu zaudēt, tu tikai sev kaitē. Labāk pacenties izanalizēt situāciju un noteikt, ko tu vari zaudēt, ja ļausi sev runāt un darīt to, ko tev gribās. Šāda pieeja, bez šaubām, ir daudz noderīgāka.

 

Garīgā bloķēšana un slēdziens
Grāmatas nobeigumā

Intoksikācija


Fiziskais bloķējums

            Intoksikācija – pašiegūtas ( совокупность) problēmas, kuras izsauc organismam kaitīgo vielu, ievērojamas devas, iedarbība. Intoksikācija rodas tad, kad organisms, kāda traucējuma rezultātā, pats sāk izstrādāt lielu daudzumu toksiskas vielas vai kad tādas vielas nokļūst organismā no ārpuses, caur elpošanas orgāniem, gremošanas orgāniem, ādu utt.

 

Emocionālais bloķējums

 Ja kaitīgās vielas veidojās organismā, tad intoksikācija ir kā brīdinājums, ka cilvēks pats sev indē dzīvi ar savām neveselīgajām domām, kas neatbilst viņa personības prasībām.

 Ja intoksikācijai ir ārējs raksturs, tad tā liecina par to, ka cilvēks ir pārāk pakļauts ārējai ietekmei un pat uzskata, ka viņu indē kāds cilvēks. Šāda attieksme var tiešām novest ne tikai pie psiholoģiskas, bet arī pie fiziskas saindēšanās.

 

Mentālā bloķēšana

            Tev pienācis laiks saprast, ka neviens cilvēks uz pasaules, izņemot tevi pašu, nevar tevi saindēt. Tikai tava iekšējā attieksme spiež tevi just, ka kaut kādas situācijas vai idejas tevi saindē. Atmodini savā sirdī līdzcietību pašam pret sevi vai pret cilvēku, kurš, kā tu uzskati, tev indē dzīvi.

 

Garīgais bloķējums un slēdziens
Grāmatas beigās


Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 3426 | Pievienoja: Neroli | Reitings: 3.5/2
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz