Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 2 » Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - ādas problēmas un apsārtums, nieze, ekzēma
23:41
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” - ādas problēmas un apsārtums, nieze, ekzēma
 
Āda (problēmas). Fiziskā bloķēšana. Āda – ķermeņa apvalks, kas sastāv no apakšējās kārtas(dermas) un virskārtas (epidermas).
Tā aizsargā ķermeni un nodrošina tā patstāvīgu kontaktu ar ārējo pasauli.

 

Emocionālā bloķēšana

Metafiziskajā līmenī āda pārstāv cilvēka spēju cienīt sevi apkārtējās pasaules priekšā.

Esot ķermeņa apvalkam, tā atspoguļo to, ko cilvēks domā par sevi. Tas, kurš grib uzzināt, ko viņš par sevi domā, pietiek ar to, ja aprakstīs savu ādu. Piemēram: maiga āda nozīmē – Es uzskatu sevi par maigu. Ja āda ir sausa, skatīties tekstu Ihtioze.

 

Jebkura ādas problēma liecina par to, ka cilvēks par sevi kaunas. Viņš pievērš pārāk lielu nozīmi tam, ko par viņu domā citi. Viņš neļauj sev būt tādam, kāds ir(pašam) un ļoti labprāt sevi noliedz.

Viņa iekšējais "veselums” tiek viegli sagrauts pat ar vāju ārējo iedarbību.

Tāds cilvēks ir ļoti jūtīgs pret to, kas notiek viņam apkārt, pārāk viegli atļauj aizskart savu vājo vietu un nespēj sevi mīlēt tādu, kāds viņš ir.

 

 Ja ādas problēmu pavada strutu izdalīšanās, tas liecina par to, ka kāds cilvēks vai situācija tev ir tik nepatīkami, ka tu centies no tiem atbrīvoties ar šīs slimības palīdzību.

 Nopietna ādas slimība – lielisks līdzeklis attālināties no cilvēkiem. Āda ļauj cilvēkam kontaktēties ar citiem cilvēkiem, bet tā palīdz viņam arī izolēties no citiem cilvēkiem. Cilvēks var tik ļoti kaunēties par sevi, ka atsakās uzsākt attiecības ar citiem cilvēkiem, izmantojot savu ādas slimību kā attaisnojumu. Viņš kļūst neaizskarams. Viņam gribētos iegūt jaunu ādu, tas ir – pilnīgi izmainīties

 

 Kad cilvēks cenšas ar kādu satuvināties, bet tiek atgrūsts ar neiecietību vai vienaldzību, tas izsauc viņā kaunu un aizvainojumu, kas savukārt var izsaukt ādas vēzi.

 Ja ādas slimība liek cilvēkam nepārtraukti kasīties, skatīties tekstu Nieze.

     Slimība, kura skar tikai ādas virskārtu(piemēram Vitiligo), liecina par to, ka cilvēks smagi pārcieš šķiršanos, attālumu vai attiecību izbeigšanu. Viņš jūtas atstumts. Tāds cilvēks vienmēr vēlās glābt citus, īpaši pretējā dzimuma pārstāvjus.

         Bojātā ķermeņa daļa pārstāv dzīves sfēru, kurā jāmeklē slimības iemeslu(piemēram: sejas bojājums liecina par bailēm zaudēt savu seju).Dažādo ķermeņu svarīgo nozīmi tu vari uzzināt šajā grāmatiņā.

 

Mentālā bloķēšana

Tava āda ir ļoti labi redzam gan tev, gan citiem. Jo nopietnāka problēma, jo vairāk tevi uztrauc tava attieksme pašam pret sevi. Tev jāmaina priekšstats par sevi. Lai to izdarītu, tev uz papīra jāuzskaita savas labās īpašības un katru dienu jāpapildina šis saraksts ar vienu jaunu punktu. Ja tas tev sagādā grūtības , vērsies pēc palīdzības pie tiem, kas tevi labi pazīst.

Ādas slimība ir signāls, ka tev jādod sev tiesības nebūt pašai pilnībai un tāpēc nav jāuzskata, ka neesi nekā vērts.

Tev ir tiesības bez vainas apziņas pieņemt lēmumus, kas ļaus tev glābt savu ādu, pat, ja šis lēmums nepatiks tiem, kurus tu mīli.

Tava vērtība ir tā, kas atrodas tavā sirdī, tavā unikālajā individualitātē – nevis fiziskās pasaules notikumos un lietās.

 

Garīgā bloķēšana – grāmatas nobeigumā

 

Ādas apsārtums

 

Fiziskā bloķēšana

Zemāk aprakstītais attiecās uz ādas apsārtumu, kas netiek pavadīts ar sāpēm vai niezi.

 

Emocionālā bloķēšana

Ādas apsārtums var liecināt par to, ka cilvēks sevi ierobežo, cenšoties atbilst kādam tēlam un galu galā sāk justies kā gūsteknis izvēlētajā lomā. Viņš piespiež sevi, par cik baidās, ka neatbildīs paša izvēlētajam ideālam.

Lai uzzinātu kādā dzīves sfērā cilvēks sevi ierobežo, jānoskaidro kādā ķermeņa daļā parādās apsārtums.

 

Dažiem cilvēkiem bieži sarkst kakls un ausis . Kā likums, šādi apsārtumi liecina par to, ka cilvēks pēkšņi sajuta bailes. Tās var būt bailes neattaisnot citu cilvēku cerības, tas ir – neatbilst ideālajam tēlam. Tādam cilvēkam parasti ir grūti sevi pieņemt tādu, kāds viņš ir.

 

Mentālā bloķēšana

Tavs ķermenis saka, ka tu uzstādi sev grūti sasniedzamu ideālu un ka citi no tevis gaida daudz mazāk, nekā tu domā. Parunā ar viņiem un tu pats par to pārliecināsies.

 

Garīga bloķēšana
Grāmatas nobeigumā

Nieze

Fiziskā bloķēšana

Nieze – tā ir ādas kairinājuma sajūta, kurai nāk līdz vēlēšanās kasīt sakairināto vietu.

 

Emocionālā bloķēšana

Nieze rodas cilvēkam, kurš izjūt kaut kādu spēcīgu vēlēšanos, bet viņš neļauj sev to realizēt, tāpat cilvēkiem, kuri jūtas iedzīti stūrī caur kādiem apstākļiem vai cilvēkiem. Viņš ir pārāk norūpējies un tāpēc pilns nepacietības un aizkaitinājuma.

 

 

Mentālā bloķēšana

Ja tu ciet no niezes, noskaidro precīzi, kādā dzīves sfērā tu jūties iedzīts stūrī vai bremzē savas vēlēšanās. Padomā par tās ķermeņa daļas funkcijām, izlasi attiecīgo tekstu šajā grāmatā.

Par cik nieze saistīta ar ādu, bet āda saistīta ar personību, liela ticamība ir tam, ka tu bremzē sevi, baidoties aizskart kādu vai izsaukt kāda neapmierinātību.

 Tajā vietā, lai novestu savu vēlēšanos līdz iekšējai niezei, padomā par to, cik tā ir reāla. Ja tā ir vienkārši kaprīze, pārstāj par to domāt, ja tā ir reāla, izpildāma vēlēšanās – droši stājies seju pret seju ar savām bailēm, noformulē ko tu vēlies un rīkojies.

 

Garīgā bloķēšana
Grāmatas beigās


Ekzēma

 

      Ekzēma ir ļoti izplatīta ādas slimība. Šī slimībā attīstās nevienmērīgi, grūdieniem: paasinājuma fāze, kuru pavada neliels uztūkums, mainās ar hronisko fāzi, kura raksturojās ar ādas sabiezinājumu un pūslīšiem. Ekzēmu var izsaukt gan iekšēji, gan ārēji iemesli.

Bērniem ekzēmu bieži pavada astma vai kāda cita alerģiska slimība.

       Skatīties tekstu Āda (problēmas), ar to papildinājumu, ka ekzēmas slimnieks izjūt lielas raizes un bailes par sevi. Viņš ir nepietiekami pārliecināts par sevi un , tāpēc domas par nākotni viņam izsauc raizes, bet dažreiz pat izmisumu. Viņam vajadzētu izpausties, padalīties ar kādu savos pārdzīvojumos.

        Ja ekzēma ir ar niezi, skatīties tekstu Nieze.

Ja ekzēmu izsauc kaut kādu blakus vielu iedarbība uz organismu – ķīmiski produkti u.c., - tātad, cilvēks pārāk viegli ļauj sevi ietekmēt visam, kas notiek viņam apkārt.     


Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”,
no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Kategorija: Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” | Skatījumu skaits: 4276 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 5.0/3
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 2
Viesi: 2
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz