Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2013 » Marts » 18 » Kopsavilkums
20:59
Kopsavilkums

Apvienoju visus likumus, ceru kad jums noderēs - īsi un kodolīgi


1. Likums - Visu iespēju likuma īstenošana

Es īstenošu visu iespēju likumu, apņemoties, ka:
1) Es mēģināšu piekļūt visu iespēju valstībai, katru dienu atvēlot brīdi klusumam, brīdi, lai vienkārši būtu. Katru rītu un vakaru aptuveni pusstundu es vienatnē nodošos klusai meditācijai.
2) Katru dienu es atvēlēšu laiku brīdim dabā, lai klusi vērotu gudrību, kas ir katrā dzīvā būtnē. Es sēdēšu un klusumā vērošu saulrietu vai klausīšos okeāna dziesmā vai strauta čalās, vai vienkārši ieelpošu zieda smaržu. Slīgstot sava klusuma ekstāzē un sazinoties ar dabu, es baudīšu dzīves mūžīgo pulsu, visu iespēju valstību un neierobežotās radošās iespējas.
3) Es neko un nevienu netiesāšu. Es sākšu savu dienu ar apņemšanos, ka, lai kas arī šodien negadītos, es netiesāšu un nevērtēšu, un visas dienas garumā es atgādināšu sev šo apņemšanos.



2. Likums - Došanas likuma īstenošana

Es īstenošu došanas likumu, apņemoties, ka:
1) Lai es ietu kur iedams, lai satiktu ko satikdams, man vienmēr līdzi būs kāda dāvana. Dāvana var būt gan labs vārds, gan zieds, gan mana lūgšana. Šodien es katram, ko satikšu, kaut ko uzdāvināšu, un tā darot, es ļaušu savā un citu dzīvēs riņķot priekam, bagātībai un turībai.
2) Šodien es ar pateicību pieņemšu visas veltes, ko dzīve man var sniegt. Es ar pateicību pieņemšu dabas dāvātās veltes- saules gaismu, putnu dziesmas, pirmo pavasara lietu vai pirmo sniegu. Es būšu gatavs pieņemt arī citu dāvanas, vienalga vai tā būtu kāda materiāla vērtība, nauda, labs vārds vai lūgšana.
3) Es apņemšos ļaut bagātībai riņķot manā dzīvē, dodot un saņemot visvērtīgākās no dzīves dāvanām- rūpes, pieķeršanos, apbrīnu un mīlestību. Ikreiz, kad kādu satikšu, es klusi pie sevis vēlēšu šim cilvēkam laimi, prieku un smieklus.


3. Likums - Karmas jeb cēloņsakarību likuma īstenošana


Es īstenošu karmas likumu, apņemoties, ka:
1) Šodien es pievērsīšu uzmanību visām izvēlēm, ko ik brīdi izdaru. Es ne tikai pievērsīšu tām uzmanību, es tās apzināšos. Es paturēšu prātā, ka labākais veids, kā sagatavoties tam, ko var atnest nākotne, ir pilnībā apzināties pašlaik notiekošo.
2) Izdarot kādu izvēli, es uzdošu sev divus jautājumus: "Kādas būs manas izvēles sekas? Un vai šī izvēle piepildīs un darīs laimīgu mani pašu un tos, kurus tā var skart?"
3) Es prasīšu padomu savai sirdij un pievērsīšu uzmanību savām sajūtām. Ja izvēle man sagādās patīkamas sajūtas, es ļaušos to ietekmei. Ja izvēle, turpretī, man sagādās nepatīkamas izjūtas, es apstāšos un ar gara acīm paskatīšos uz iespējamām savas rīcības sekām. Sirdsbalss un sajūtas ļaus man spontāni izdarīt izvēli, kas būs laba gan man, gan tiem cilvēkiem, kas ir ap mani.



4. Likums - Minimālas piepūles likuma īstenošana

Es īstenošu minimālas piepūles likumu, apņemoties, ka:
1) Es iemācīšos pieņemt. Šodien es pieņemšu cilvēkus, situācijas, apstākļus un notikumus tādus, kādi tie ir. Es apzināšos, ka šis brīdis ir tieši tāds, kādam tam jābūt, jo viss Visums ir tāds, kādam tam jābūt. Es nepretošos Visumam, pretojoties šim brīdim. Es pilnībā pieņemšu itin visu. Es pieņemšu lietas tādas, kādas tās konkrētajā brīdī ir, nevis tādas, kādas es tās gribētu.
2) Pieņēmis brīdi tādu, kāds tas ir, es uzņemšos atbildību par situāciju, kurā esmu nokļuvis, un par visām lietām, kuras es uztveru kā problēmas. Es apzināšos, ka uzņemties atbildību nozīmē nevainot neko un nevienu, tai skaitā sevi pašu, par situāciju, kurā esmu. Tāpat es arī apzināšos, ka aiz katras problēmas slēpjas iespēja, un, ja es spēšu to saskatīt, tad es varēšu izmantot šo situāciju, lai gūtu no tās kādu labumu.
3) Šodien es apzināti nekam nepretošos. Es atturēšos no sava viedokļa aizstāvēšanas. Es nejutīšu vajadzību pārliecināt un pierunāt citus pieņemt manus uzskatus. Es būšu atvērts visiem viedokļiem un stūrgalvīgi neturēšos pie viena noteikta uzskata.




5. Likums - Nodoma un vēlmes likuma īstenošana


Es īstenošu nodoma un vēlmes likumu, apņemoties, ka:
1) Es izveidošu savu vēlmju sarakstu. Es vienmēr ņemšu šo sarakstu sev līdzi. Pirms nodoties klusumam un meditācijai, es ieskatīšos savu vēlmju sarakstā. Es ieskatīšos tajā katru vakaru pirms gulētiešanas. No rīta pamodies, es pārlasīšu šo sarakstu.
2) Es ļaušu vaļu šajā sarakstā iekļautajām vēlmēm un uzticēšu tās radīšanas klēpim, paļaujoties uz to, ka pat tad, kad man it kā neveicas, viss notiek tā, kā tam jānotiek, un ka Visuma plānā man paredzētas shēmas, kas ir daudz labākas par tām, kuras pats sev esmu izplānojis.
3) Es atgādināšu sev, ka man jārīkojas, domājot par šo brīdi. Es neļaušu šķēršļiem patērēt un izšķīdināt savu tagadnei pievērsto uzmanību. Es pieņemšu tagadni tādu, kāda tā ir, bet nākotnei veltīšu savus labākos nodomus un dziļākās vēlmes.



6.Likums - Nepieķeršanās likuma īstenošana

Es īstenošu nepieķeršanās likumu, apņemoties, ka:
1) Šodien es nekam nepieķeršos. Ļaušu sev un citiem būt tādiem, kādi viņi ir. Es neuztiepšu savu viedokli par to, kā vajadzētu būt. Es necentīšos par katru cenu rast problēmu risinājumus, tādā veidā tikai radot jaunas problēmas. Es piedalīšos notiekošajā, atsakoties no pieķeršanās.
2) Šodien es ļaušos neziņai un apzināšos, ka tā ir svarīga manas pieredzes daļa. Mana vēlme pieņemt neziņu ļaus problēmu risinājumiem pašiem iznirt no jucekļa, nekārtības un haosa. Jo neskaidrāks man kaut kas šķitīs, jo drošāk es jutīšos, jo neziņa ir ceļš uz brīvību. Es atradīšu drošību viedajā neziņā.
3) Es došos iekšā visu iespēju valstībā un priecāšos par iespējamajiem piedzīvojumiem, kas var notikt, ja būšu atvērts bezgalīgi daudzajām iespējām. Visu iespēju valstībā mani gaida prieks, piedzīvojumi, brīnumi un dzīves mistērija.


7. Likums - Dharmas jeb dzīves uzdevuma likuma īstenošana

Es īstenošu dharmas jeb dzīves uzdevuma likumu, apņemoties, ka:
1) Šodien es lološu dievu vai dievieti, kuras iedīgļi slēpjas dziļi manā dvēselē. Es pievērsīšu uzmanību šim garam manī, kas dod dzīvību gan manam prātam, gan ķermenim. Es modināšu sevi dziļajam mieram, kas ir manā sirdī. Laika ierobežotajā pieredzē mani pavadīs mūžīgās esības apziņa.
2) Es izveidošu savu unikālo talantu sarakstu. Un otru sarakstu ar to, ko man patīk darīt, izmantojot savu talantu. Liekot lietā talantu un kalpojot cilvēcei, es zaudēju laika izjūtu un kā manā, tā manu līdzcilvēku dzīvē ienāk pārticība.
3) Katru dienu es sev uzdošu jautājumus "Kā es varu palīdzēt?" un "Kā es varu kalpot?" Atbildes palīdzēs man ar mīlestību kalpot saviem līdzcilvēkiem.


Es gribu zināt Dieva domas... viss pārējais ir sīkumi.
/Alberts Einšteins/


ES VĒLU JUMS VISIEM LAIMI, VESELĪBU, GUDRĪBU, MĪLESTĪBU!!!
Kategorija: Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" | Skatījumu skaits: 3064 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 4.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Marts 2013  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz