Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Augusts » 4 » Ausis, auss iekaisumi, kurlums. Acis, acss iekaisumi, miežgrauds u.c.
00:42
Ausis, auss iekaisumi, kurlums. Acis, acss iekaisumi, miežgrauds u.c.
AUSIS. Ausis pauž spēju dzirdēt un klausīties. 

Problēmas ar ausīm- tā ir nevēlēšanās kaut ko dzirdēt vai neprasme klausīties un ieklausīties citu cilvēku viedoklī.

Auss iekaisums (ostīts, mastoidīts)

Tā ir nevēlēšanās klausīties un pieņemt to, ko saka apkārtējie. Tā rezultātā zemapziņā uzkrājas niknums un aizkaitinājums, un tas noved pie iekaisuma.

Pie vienas manas paziņas, precētas sievietes, reiz atbrauca ciemos viņas māte. Viņas dzīvo dažādās pilsētās un sen nebija tikušās. Māte atbrauca tikai uz dažām dienām, bet šo dažu dienu laikā viņa mēģināja ieviest citā ģimenē savu dzīves veidu: caurām dienām mazgāja, uzkopa, pārkārtoja mantas, kaut ko mainīja, izteica neapmierinātību ar šo un to.
Mana paziņa nevēlējās dzīvot tā, kā dzīvo viņas māte. Pēc viņas vārdiem, mātes ģimenē vecāku starpā nekad nav bijis patiesas mīlestības. Māte nemīlēja sevi, bet tēvs bieži iedzēra. Paziņa radīja savu dzīves veidu, un viņas dzīve tai patika. Dažu dienu laikā uzkrājās aizkaitinājums, niknums, nevēlēšanās pieņemt to, ko saka māte. Iznākumā, tieši pirms mātes prombraukšanas viņa sāka slikti dzirdēt ar kreiso ausi (ausī iekļuva ūdens un sākās nenozīmīgs iekaisums). Jaunībā viņai jau bija līdzīgi gadījies.

Ausu slimības bieži mēdz būt bērniem, tāpēc ka viņi nevar vai neprot izpaust savas jūtas. Viņu saprašanu traucē bailes. Kad mājās ir troksnis, vecāki vai tuvinieki ķildojas, tad bērns bieži vien uz to reaģē ar auss iekaisumu, tādējādi pauzdams savas jūtas un ar savu slimību dodams signālu vecākiem: "Pievērsiet man uzmanību! Man ir svarīgs klusums, miers un saskaņa ģimenē." Bet vai pieaugušie to vienmēr saprot?

Kurlums, troksnis ausīs

Ļoti spēcīga nepatika pret kādu un kaut ko. Nevēlēšanās klausīties un saprast, pieņemt citus viedokļus. Tam traucē ietiepība, lepnība. Iekšā uzkrājas spēcīga agresija pret apkārtējo pasauli, un tas noved pie dzirdes pavājināšanās. Patiešām, ja cilvēks negrib kaut ko dzirdēt un nevēlas saprast, viņš tādējādi nolemj sevi apkārtējās pasaules skaņu izolācijai, un zemapziņai nekas cits neatliek, kā izraisīt kurlumu.

Un kā jūs domājat, kas notiks, ja nemitīgi atkārtos: "Negribu tevī klausīties!"?

Jauns cilvēks ar kreiso ausi dzirdēja sliktāk nekā ar labo. Dzirde pavājinājās, kad viņš dienēja armijā. Pēc sazināšanās ar zemapziņu noskaidrojās, ka saslimšanas cēlonis slēpjas viņa konfliktā ar vecākiem.
"Ziniet," viņš man stāstīja, "toreiz es iepazinos ar kādu sievieti. Viņai bija bērns. Viņa bija četrus gadus vecāka par mani. Bieži tikties mēs nevarējām, tikai tad, kad man iedeva atvaļinājumu. Man pret viņu radās siltas jūtas, jo vairāk tāpēc, ka pirms viņas man nevienas nav bijis. Uzrakstīju vecākiem vēstuli, kurā paziņoju, ka, iespējams, precēšos, tomēr vēl šaubījos. Un tad arī sākās! Vecāki atbrauca pie manis uz armijas daļu. Sāka mani atrunāt, stāstīt dažādus negatīvus piemērus no dzīves, apvainot šo sievieti. Īpaši centās māte. Un jo vairāk viņi runāja, jo mazāk man gribējās viņos klausīties."

Auss iekaisums vienmēr norāda uz iekšēju konfliktu. Jums jāieklausās savā iekšējā balsī, jāiemācās klausīt pašam sevi. Nomierināt konfliktējošās savas zemapziņas daļas.

Dzirdes nerva neirīts

Šī slimība atspoguļo stipru nervu sasprindzinājumu no kāda uzklausīšanas.

Pie manis pieņemšanā sēž sieviete ar dzirdes aparātu kreisajā ausī. Pirms trim gadiem ārsti viņai noteikuši diagnozi "dzirdes nerva neirīts" un ieteikuši nēsāt aparātu.
Sievietei viņas darba veida dēļ bieži nācās uzklausīt cilvēku lūgumus un sūdzības. Gada beigās sakrājās daudz darba, un viņa to paveica, pat būdama slima ar gripu. Staigājot pārciestā gripa un spēcīgais nervu sasprindzinājums noveda pie dzirdes nerva neirīta.

Acis

Simbolizē spēju skaidri saredzēt pagātni, tagadni un nākotni.

Acu slimības atspoguļo nevēlēšanos redzēt. Jums nepatīk tas, ko jūs redzat vai ko negribat redzēt savā dzīvē. Dvēselē uzkrājas tādas agresīvas emocijas kā naids, niknums, dusmas, un tas rada problēmas ar acīm. Jo acis ir dvēseles spogulis.

Un cik bieži cilvēki saka: "Es tevi neieredzu!"- "Kaut manas acis tevi neredzētu!"- "Nespēju uz to visu skatīties!" Tādiem ļaudīm ieraudzīt labo traucē viņu lepnība un ietiepība. Viņi nesaprot, ka savā pasaulē redz slikto tikai tāpēc, ka raugās uz pasauli caur savu agresīvo emociju prizmu. Izeja ir viena- attīrīt savus nodomus, tad arī pasaule kļūs labāka. Radiet paši sev tādu pasauli, uz kuru jums būtu patīkami skatīties.

Manā kabinetā ir jauna sieviete ar diagnozi "tuvredzība". Mēs sākam seansu. Pēc tam kad sieviete bija nodibinājusi kontaktu ar savu zemapziņu, viņa uzdeva jautājumu: "Kāda mana uzvedība, domas vai emocijas mani novedušas līdz slimībai?"
Pēc kāda laika viņa saņēma atbildi: "Ieskaties sevī. Cik daudz ir netīrumu tavā dvēselē! Tu visu laiku nosodi cilvēkus, bet pati neredzi tālāk par savu degungalu. Tu pat sava dzīvokļa logus mazgā tikai reizi gadā. Palūkojies apkārt. Cik brīnišķīga ir pasaule! Cik brīnišķīgi ir cilvēki! Tas, kas tev viņos nepatīk, atspoguļo vienīgi tavu personisko uzvedību."
Turpmākā darba gaitā mēs sīki noskaidrojām, kas sievietei jāmaina savā uzvedībā, sastādījām plānu darbam ar sevi, un ar to arī pirmo seansu beidzām.
Otro seansu mana paciente uzsāka tā: "Dakter, vai zināt, ko es izdarīju, pēc mūsu pirmā seansa aizgājusi mājās?"
"Nu, ko tad jūs izdarījāt?"
"Es nomazgāju visus sava dzīvokļa logus, es tos patiešām nebiju mazgājusi jau gadu."
Pēc vairākiem seansiem sievietei redze ievērojami uzlabojās. Un vēl es viņai ieteicu izlasīt V.Beitsa un viņa skolnieces M.Korbetas grāmatu "Kā uzlabot redzi bez brillēm". Darbs ar zemapziņu un acu vingrinājumi viņai palīdzēja pilnībā atgūt redzi.

Acu iekaisums (konjunktivīts, keratīts, sausums)

Nevēlēšanās kaut ko redzēt un ar to saistītais niknums, naids un aizvainojums noved pie acu iekaisuma. Jo spēcīgākas ir negatīvās emocijas, jo stiprāks ir iekaisums. Jūsu agresija atgriežas pie jums un "sit" pa acīm. Var uzskaitīt daudz piemēru, un arī ikviens no jums, es domāju, atcerēsies līdzīgus gadījumus no savas dzīves.

Miežgrauds

Miežgrauda parādīšanās nozīmē, ka jūs uz dzīvi raugāties ar ļaunām acīm. Jūs esat dusmīgs uz kādu. Pārskatiet savu attieksmi pret šo cilvēku. Par vienu cilvēku ļaudis runā: "Viņam ir ļaunas acis!", bet par otru- "labsirdīgas". Mūsu acu stāvoklis atkarīgs no tā, kādas ir mūsu domas.

Šķielēšana

Kad cilvēks redz normāli ar abām acīm, tad abi attēli sinhroni uzklājas viens uz otra. Ja cilvēks šķielē, viņš redz divus atšķirīgus attēlus, no dažādiem redzes leņķiem. Un viņa zemapziņa ir spiesta izvēlēties vienu no tiem. Tā veidojas vienpusīgs skatījums uz lietām.

Šķielēšana bieži ir bērnībā un atspoguļo vecāku zināmu uzvedību. Vecāki šādā gadījumā rīkojas viens otram par spīti.

Pie manis ārstējas maza meitenīte. Kad vecāki pirmoreiz atbrauca pie manis, viņai bija daudz slimību, no kurām viena bija šķielēšana. Tagad viņas veselības stāvoklis ir ievērojami uzlabojies, šķielēšana praktiski izzudusi. Palīdzēja homeopātija un izmaiņas, tiesa gan - lēnas, vecāku pasaules uzskatā.
Bet sākumā bērna vecāki nekādi nespēja saprasties. Viņi pastāvīgi ķildojās savā starpā un ar vectētiņiem un vecmāmiņām. Un bērns ar savām slimībām signalizēja viņiem par iekšējo "nesaskaņu", par to, ka ģimenē viss nav kārtībā.

Glaukoma

Pēc glaukomas paaugstinās acs iekšējais spiediens, rodas stipras sāpes acs ābolā. Vārda tiešā nozīmē redzēt kļūst sāpīgi. Spiež senie aizvainojumi uz cilvēkiem, uz likteni, kaut kādas dvēseles sāpes. Stūrgalvīgi nevēlēdamies piedot, jūs nodarāt sāpes tikai paši sev.

Kāds mans pacients, pensionārs, kuram bija glaukoma, mūsu sarunas laikā ar rūgtumu sacīja: "Dakter, man ir sāpīgi skatīties uz cilvēkiem, uz sevi. Valstī valda nabadzība, nelikumības. Cik tālu mūs novedusi valdība!"
Man bieži nākas dzirdēt agresīvus izteikumus par valdību. Visvairāk tie atskan no vecāku cilvēku puses, kuri cēluši sociālistisko sabiedrību, bet tagad ir spiesti dzīvot kapitālismā, ko viņi savā laikā nosodījuši. Jā, nav viegli to visu aptvert un pieņemt. Vienkārši jāsaprot, ka valdība atspoguļo mūsu visu kolektīvo pasaules uzskatu. Tas ir, mēs paši valdību radām- ar mūsu kolektīvo zemapziņu. Un tātad pašreizējā laika posmā tā ir mums pati piemērotākā. Kā mēs izturamies pret valdību, tā valdība izturas pret mums. Lai dzīvotu brīnišķīgā valstī, vajag tai sūtīt nevis postošas domas kritikas, nosodījuma un naida veidā, bet gan radošas un labas. Izvēle ir jūsu ziņā.

Glaukoma signalizē cilvēkam, ka viņš sevi pakļauj spēcīgam iekšējam spiedienam. Bloķē savas jūtas. Šādā gadījumā ir ļoti svarīgi iemācīties izpaust savas emocijas, ļaut savām jūtām iziet uz āru. Atbrīvot iekšējos kanālus.

Šādos gadījumos labi palīdz dziļa atslābināšanās, pašhipnoze, autogēnais treniņš, elpošanas vingrinājumi, joga. Ir speciāli vingrinājumi acīm.

Gribu jums ieteikt iemācīties "elpot" ar acīm, iedomājoties, ka jūs ieelpojat un izelpojat caur acīm. Šī savdabīgā enerģētiskā elpošana labi attīra acu kanālus.

Katarakta

Kāpēc katarakta parasti rodas vecākiem cilvēkiem? Tāpēc ka viņi nesaskata nekā priecīga savā nākotnē. Tā ir "miglā tīta". Kas mūs tur, nākotnē, gaida? Vecums, slimības un nāve. Jā, it kā nebūtu par ko priecāties. Lūk, tā mēs jau iepriekš programmējam sev ciešanas šajā vecumā. Bet mūsu vecumdienas un mūsu aiziešana no šīs pasaules, tāpat kā viss pārējais, ir atkarīga vienīgi no mums pašiem, no tām domām un noskaņojuma, ar kādu mēs to sagaidām.

Kategorija: Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" | Skatījumu skaits: 5752 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 4
3 escort Nice  
0
Kur tieši varētu atrast šo konkrēto Weblog platformu reiki.ucoz.lv ?

4 Saulite  
0

1 valda  
0
Kas var sniegt padomu, ka var izarstet dzirdes nerva neiritu.

2 Saulite  
0
cik sen jau šis iekausums ir?

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Augusts 2011  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz