Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Augusts » 4 » Aknas, aizkuņģa dziedzeris, zarnu trakts, anuss, taisnā zarna, nieres
00:30
Aknas, aizkuņģa dziedzeris, zarnu trakts, anuss, taisnā zarna, nieres
 

AKNAS. Aknas ir iekarsīguma, lielu dusmu un niknuma tvertne. Jau Hipokrāta un Aristoteļa laikos tika izdalīti četri joniešu temperamenti: holeriskais, melanholiskais, flegmatiskais un sangviniskais. Iekarsīgs, ātrsirdīgs cilvēks jeb holeriķis- tas ir cilvēks ar žultainu temperamentu. $CUT$

Cilvēki, kuriem ir aknu un žultspūšļa slimības, apspiež sevī niknumu, aizkaitinājumu un dusmas pret kādu. Apslāpētās emocijas vispirms izraisa žultspūšļa iekaisumu un žults sastrēgumu, žults izvadceļu diskinēziju, bet ar laiku šīs neizpaustās rūgtās jūtas nogulsnējas akmeņu veidā. Jo cilvēki savu agresīvo emociju izpaušanu parasti uzskata par slikto toni. Viņi tās labāk aiztur sevī.

Šādiem cilvēkiem ir nosliece kritizēt sevi un citus. Cilvēkiem ar slimām aknām bieži ir slimas arī locītavas, kas ir atbildīgas par agresīvo jūtu novešanu līdz darbībai. Un tas noved pie locītavu iekaisuma. Šie cilvēki mēdz būt rūgtu domu pārpilni (no tā gadās rūgtuma sajūta mutē, īpaši no rītiem). Taču viņu lepnums traucē tikt vaļā no vecajām niknajām un rūgtajām domām. Viņi pastāvīgi sūdzas, gaužas un attaisno savu kašķīgumu.

Žultsakmeņu slimība

Akmeņi žultspūslī simbolizē uzkrātās niknās un rūgtās domas, kā arī lepnumu, kas traucē jums no tām atbrīvoties. Akmeņi- tas ir rūgtums, smagas domas, lāsti, niknums un lepnums, uzkrāts vairāku gadu garumā. Bet kolikas- tas ir maksimumu sasniedzis aizkaitinājums, nepacietība un neapmierinātība ar apkārtējo. Mēs taču ninām, ka domas materializējas. Lūk, šīs tad arī ir visu postīgo domu materiālais substrāts.

Kāda mana paciente, kurai nesen bija žults kolikas lēkmes, ar dusmām stāstīja par savu radu meitu:
"Iedomājieties, viņai vēl nav pat septiņpadsmit, bet man saka rupjības, riebīgi uzvedas. Būtu mana teikšana, es viņu apklusinātu."
"Vai viņa dzīvo kopā ar jums?" es pajautāju.
"Nē, viņa dzīvo pie vecmāmiņas, manas vīramātes. Viņa te mācās universitātē, bet vecāki dzīvo Habarovskas novadā. Meitenei vajadzētu pieskatīt vecmāmiņu, viņa jau ir veca, apkopt to, lai dabūtu mantojumā dzīvokli. Bet neko nedara. Man nakas pēc darba iet pie vīramātes un visu darīt pašai. Bet meitenei tikai nieki prātā."
"Jūs gribat, lai jūsu radiniece mainītu savu uzvedību?" es viņai vaicāju.
"Protams, gribu."
"Bet vai tad viņa mainīsies, ja jūs uz viņu dusmosieties?"
"Zinu, ka nemainīsies. Bet es citādi nevaru."
"Nevarat vai neprotat?"
"Drīzāk jau neprotu."
"Un kā jūs domājat," es sievietei jautāju, "ko jūsu radiniece ar savu uzvedību jums grib parādīt?"
"Tikai savu neaudzinātību, ko gan vēl!"
"Sakiet, kā jūs pati izturaties pret savu vīramāti?"
"Normāli. Kā lai vēl pret viņu izturos? Vecs, slims cilvēks."
"Bet agrāk taču," es saku, "jums ar viņu bija daudz nesaskaņu."
"Jā, mēs ķildojāmies un lamājāmies. Bet kā jūs to zināt?" viņa izbrīnīta vaicā.
"Es zinu arī to, ka jūsu sirdī joprojām ir aizvainojums pret vīramāti. Un tagad jūs esat spiesta iet un viņu kopt, bet jūs to darāt tikai pienākuma pēc. Jūs it kā "atstrādājat" savu agresiju pret viņu. Bet radu meitene ar savu uzvedību parāda jums, kāda ir jūsu pašas attieksme pret vīramāti. Viņa jums sniedz lielisku mācībstundu."
"Jā, dakter, jums diemžēl ir taisnība."
Paciente par kaut ko aizdomajas.
"Es domāju," turpinu es, "tiklīdz jūs mainīsiet savu attieksmi pret vīramāti, tūlīt pat uzlabosies arī jūsu attiecības ar radinieci."

Mūsdienās ir daudz veidu, kā aktīvi attīrīt aknas un zarnu traktu ar badošanās, diētu, klizmu palīdzību. Šīs metodes tiešām ir efektīvas, bet to iedarbība ir īslaicīga, jo netiek novērsts cēlonis. Ar klizmu taču raksturu neizmainīsi.

Es zinu no savas prakses, ka homeopātisku līdzekļu lietošana un atbrīvošanās no vecajām domām izšķīdina akmeņus un attīra aknas un žultspūsli uz visiem laikiem. Esmu bijis liecinieks, kā pēc zemapziņas attīrīšanas no agresīvām domām cilvēkiem ir bez pēdām pazuduši diezgan lieli akmeņi.

AIZKUŅĢA DZIEDZERIS

Simbolizē dzīves "saldumu", simbolizē prasmi priecāties un baudīt dzīvi. Saskatīt dzīves skaistumu.

Pankreatīts

Izteikta nepatika pret cilvēkiem, notikumiem un situācijām var novest pie kuņģa dziedzera iekaisuma. Cilvēks šādos gadījumos izjūt niknumu un bezcerību, un viņam šķiet, ka dzīve zaudējusi savu pievilcību.

Atceros kādu gadījumu. Es toreiz biju pabeidzis piekto kursu institūtā un strādāju praksē slimnīcā. Palātā, kuru es vadīju, ievietoja vīrieti ar akūtu pankreatītu. Es sāku vākt anamnēzi slimības vēsturei un noskaidroju, ka sāpju lēkme uznākusi dažas dienas pēc attiecību saraušanas ar kādu cilveku.
"Ziniet," viņš man ar dusmām sacīja, "es biju gatavs viņu burtiski nogalināt. Pēc tā, ko viņš izdarīja, esmu galīgi zaudējis ticību cilvēkiem."

Diabēts

Cukura diabētam ir divi paveidi. Abos gadījumos asinīs ir paaugstināts cukura līmenis, bet vienā gadījumā organismā nepieciešams ievadīt insulīnu, jo dziedzeru šūnas to neizstrādā, bet otrā- pietiek, ja lieto cukura līmeni pazeminošus līdzekļus. Interesanti, ka otrais diabēta paveids biežāk rodas vecākiem cilvēkiem un ir saistīts ar aterosklerozes parādībām. Tieši uz vecumu cilvēkos uzkrājas milzums nepatīkamu emociju: bēdas, skumjas, aizvainojumi pret dzīvi, pret cilvēkiem. Pakāpeniski viņiem veidojas apzināta un neapzināta sajūta, ka dzīvē vairs nav nekā patīkama, nekā "salda". Šie cilvēki izjūt izteiktu prieka deficītu.

Diabētiķi nevar ēst neko saldu. Organisms viņiem saka burtiski tā: "Tu varēsi dabūt saldumu no ārpuses tikai tādā gadījumā, ja padarīsi savu dzīvi "saldu". Iemācies baudīt. Ņem no dzīves tikai sev patīkamo. Izdari tā, lai it viss šajā pasaulē nestu tev prieku un baudījumu."

Kādai manai pacientei cukura līmenis bija apmēram 9 vienības. Tabletes un diēta to pazeminaja, bet ļoti maz. Pēc tam kad viņa pastrādāja ar savu zemapziņu un attīrīja no negatīvajam domām un pārdzīvojumiem, cukura līmenis pazeminajās līdz normai un vairs nepalielinājās.

Diabēts ir bīstams ar savām komplikācijām: glaukomu, kataraktu, sklerozi, ekstremitāšu, īpaši kāju, asinsvadu sašaurināšanos. Tieši no šīm komplikācijām arī slimnieki mirst. Bet ja jūs šajā grāmatā paskatīsieties visu šo ciešanu cēloņus, tad atklāsiet kādu likumsakarību: šo slimību pamatā ir- prieka deficīts.

"Dakter, kā lai es priecājos par dzīvi, jo tā ir tik draņķīga un grūta. Ja vasapkārt notiek tādas nejēdzības," to es bieži dzirdu no saviem pacientiem. Arī tagad pieņemšanā sēž padzīvojis vīrietis, pensionārs, un izsaka savas pretenzijas pret dzīvi, cilvēkiem, valdību.
"Tādos gadījumos," es atbildu viņam, "es vienmēr saku cilvēkiem, ka jāmācās priecāties par dzīvi. Mūs kopš bērnības māca staigāt, runāt, lasīt, skaitīt. Skolā mēs apgūstam dažādus fizikas un matemātikas likumus. Bet cilvēka garīgās dzīves likumus mums namāca. Kā pieņemt dzīvi tādu, kāda tā ir, bez pretenzijām un aizvainojumiem,- to mēs neesam apguvuši. Tāpēc arī izaugam tik nesagatavoti dzīvei. Tāpēc arī slimojam.

ZARNU TRAKTS

Simbolizē jaunu ideju un domu apgūšanu, kā arī spēju atbrīvoties no visa vecā un nevajadzīgā.

Aizcietējums

Izkārnījumu aizture zarnās simbolizē nevēlēšanos šķirties no novecojušām domām. Jūs esat iestidzis pagātnē. Jūs ticat ierobežojumiem un trūkumam un tāpēc zemapziņā baidāties no kaut kā atteikties dzīvē, jo jūs neesat pārliecināti, ka vēlāk varēsiet aizstāt, aizpildīt šo zaudējumu.

Jūs pieķeraties vecajām, sāpīgajām pagātnes atmiņām.

Iespējams, jūs baidāties pārtraukt attiecības, kuras jums vairs neko nedos. Vai arī jūs bīstaties zaudēt darbu, kas jums nepatīk. Vai nevēlaties šķirties no lietām, kas kļuvušas nederīgas.

Izmetiet no mājas visas nevajadzīgās lietas un sagatavojiet vietu jaunām. Un pie tam sakiet skaļā balsī: "Es tieku vaļā no vecā un atbrīvoju vietu jaunajam!"

Dažkārt aizcietējums atspoguļo skopumu un naudas kāri.

Atminos kādu interesantu gadījumu. Pie manis uz pieņemšanu atnāca trīsdesmitgadīga sieviete. Kopš skolas laikiem viņa cieta no stipriem aizcietējumiem. Caurejas līdzekļi nelīdzēja. Klizmas viņa taisīja reti, tikai galējā gadījumā. Ar zemapziņas programmēšanas metodes palīdzību viņa atbrīvojās no kādas vecas un nevajadzīgas pārliecības. Un jau nākamajā dienā zarnas darbojās normāli.

Meteorisms (vēdera uzpūšanās, gāzes)

Meteorisms parasti rodas, ja cilvēks ēd pārāk "smagu" vai daudzveidīgu barību.

"Ziniet, dakter," man saka kāds pacients, "kad izlasīju jūsu grāmatu, sāku novērot savu veselības stāvokli un pamanīju kādu īpatnību. Tiklīdz manā dzīvē noris dažādu notikumu, īpaši tādu, kurus man grūti paciest, "sagremot", tūlīt rodas gāzes un uzpūšas vēders."

Vislabākais līdzeklis pret meteorismu- miers un mērķtiecība. Nospraudiet sev noteiktus mērķus. Aktīvi veidojiet notikumus un darbojieties. Bet neuzņemieties par daudz. Nesadaliet sevi. Un uztveriet dzīvi viegli.

Caureja, kolīts

Normālos apstākļos mūsu organisms no barības putriņas, kas iet pa tievo zarnu, paņem visu sev vajadzīgo un derīgo. Atlikušais pāriet uz resno zarnu un pēc tam tiek izvadīts ārā.

Spēcīgas bailes un satraukums noteikti atsauksies uz zarnu darbību. Šādiem cilvēkiem piemīt šīs pasaules nedrošības izjūta. Viņi nav gatavi pieņemt notikumus savu baiļu dēļ. Ir pat tāds jēdziens kā "lāča slimība" vai "pietaisīt bikses no bailēm". Tā gadās, kad pirms kāda svarīga notikuma sākas zarnu darbības traucējumi (piemēram, studentam pirms eksāmena).

Nesen pie manis uz pieņemšanu ieradās kāda paciente ar ļoti neparastu kasti. Viņai sākās caureja ik reizes, kad viņa izgāja no mājām. Dzīvoklī viņa jutās lieliski. Bet vajadzēja tikai sataisīties kaut kur doties, kā vēderā sāka burbuļot. Pie manis viņa atbrauca ar mašīnu un tūlīt nomierinājās, uzzinājusi, ka pie mana kabineta ir tualete.
Nodibinājuši kontaktu ar zemapziņu, mēs noskaidrojām, ka šādas caurejas cēlonis ir bailes un nemiers par saviem bērniem.
"Jūs taču zināt, cik tagad ir šausmīgs laiks," viņa man sacīja. "Visapkārt tik daudz bandītu un noziedznieku. Kā tik manas meitenes, bet viņas man ir ļoti skaistas, mazliet aizkavējas institūtā pēc nodarbību beigām, tā man vairs nav miera. Es sēdētu mājās kā klukste, turētu bērnus pie sevis un nekur nelaistu. Tad gan es būtu mierīga."
Pēc jaunu uzvedības veidu radīšanas ar zemapziņas programmēšanas metodi burbuļošana vēderā izbeidzās. Bet pēc mēneša paciente vēlreiz atnāca pie manis un paziņoja, ka pa visu šo laku viņai ne reizes nav bijusi caureja.

ANUSS, TAISNĀ ZARNA

Simbolizē prasmi atbrīvoties no uzkrājušamies problēmām, emocijām, aizvainojumiem.

Hemoroīdi, abscess, fistula, plīsumi

Problēmas ar anusu un taisno zarnu liecina, ka jums ir apgrūtināta atbrīvošanās no vecā un nevajadzīgā jūsu dzīvē. "Izmešana" notiek smagi un sāpīgi. Jūs pārņem dusmas, niknums, bailes, vainas izjūta kaut kādu senu notikumu sakarā. Jūsu jūtas apgrūtina nepatīkamas emocijas. Jūs burtiski pārdzīvojat "zaudējuma sāpes".

Atminos kādu interesnatu gadījumu. Pie manis ārstējās vīrietis, kuram katru dienu bija prasība bieži atbrīvot zarnas, bet no anusa izdalījās tikai nedaudz gļotu un gāzes. Viņam bija grūti apspiest šo prasību, un viņš ļoti cieta no tā, jo bija burtiski "piesiets" tualetes podam.
Es pievērsu uzmanību tam, ka problēmas ar anusu un zarnām bija saistītas ar viņa aizspriedumaino attieksmi pret daudzām lietām dzīvē. Turklāt viņa valoda bieži bija piebārstīta ar šādām frāzēm: "Es tam visam kakāju virsū..." - "iebāzt labi dziļi pakaļā..."

Atbrīvošanās no vecā jāizved viegli, patīkami un nesāpīgi. Pieradiniet sevi pie domas, ka jūsu ķermeni pamet tikai tas, kas jums nemaz nav vajadzīgs. Tāpat arī jūsu dzīvē. No jums aiziet tikai tas, kas traucē un aizkavē jūsu pašattīstību. Netverieties pie vecā.

Reiz pie manis atnāca paciente, kurai bija taisnās zarnas iekaisums. Kad mēs vērsāmies pie zemapziņas, lai uzzinātu slimības cēloni, tad saņēmām šādu atbildi: "Tu esi aizsēdējusies vienā vietā. Tev ir laiks atrast jaunu darbu, mainīt attiecības ģimenē."

NIERES

Simbolizē spēju atbrīvoties no tā, kas var "saindēt" mūsu dzīvi. Nieres attīra asinis no sārņiem.

Nieru slimības

Pie nieru saslimšanas noved tādu emociju kā kritika un nosodījums, niknums un dusmas, aizvainojums un naids apvienojums ar spēcīgu sarūgtinājumu un neveiksmes izjūtu. Šādiem cilvēkiem šķiet, ka viņi ir mūžīgie neveiksminieki un visu dara nepareizi. Viņus bieži nomoka kauna izjūta.

Bailes no nākotnes, bailes par savu materiālo stāvokli, grūtsirdība un nevēlēšanās dzīvot šajā pasaulē vienmēr atsaucas uz nierēm.

"Jūsu slimība- tas ir jūsu nevēlēšanās dzīvot šajā pasaulē rezultāts," es stāstu pacientei, vēl pavisam jaunai meitenei, kas slimo ar nefrītu. "Jūsu zemapziņā darbojas spēcīga pašiznīcināšanās programma."
"Ziniet," meitene saka, "kad es vēl biju pavisam maziņa, saslima mana vecmāmiņa. Tad, lūk, es lūdzu Dievu, lai Viņš paņem daļu no manas dzīves un atdod to vecmāmiņai, lai mēs varētu nomirt kopā. Bija vēl citi gadījumi. Bet no kurienes tas man radies?"
"Jūsu zemapziņas pašiznīcināšanās programma ir saistīta ar jūsu mātes uzvedību grūtniecības laikā. Viņa ilgu laiku nevēlējās bērnus, bet kad palika stāvoklī, tomēr samierinājās un dzemdēja. Bet nevēlēšanās dzemdēt- tas jau ir nāves vēlējums nākamā bērna dvēselei. Turklāt viņa jūt stipru aizvainojumu pret dzīvi. To visu viņa jums nodevusi kā spēcīgu pašiznīcināšanās programmu. Un tas atsaucas uz jūsu nierēm."

Kadam vīrietim bija pēctraumatiska labās nieres un aknu saslimšana. Periodiski uznāca sāpes, nieru asiņošana. Slimības cēlonis - stiprs aizvainojums, naids un atriebības kāre pret miesīgo brāli. Bijusi pat vēlēšanās to nogalināt. Bet tā kā tas ir miesīgais brālis, tad šāda nāves vēlējuma programma drīz vien atgriezās pie viņa paša atpakaļ un burtiski "iesita" pa labo nieri un aknām.

Lai nieres vienmēr būtu veselas, jāseko savu nodomu tīrībai. Nepieļaujiet savā dzīvē bailes un dusmas. Pārtrauciet justies kā upuris.

Nierakmeņi

Akmeņi nierēs- tās ir materializējušās agresīvās emocijas, kuras cilvēks gadiem ilgi apspiedis un uzkrājis sevī. Tie ir neizšķīdušā niknuma, baiļu, sarūgtinājuma un neveiksmes izjūtu sabiezējumi. Nepatīkamas kādu notikumu nogulsnes. Bet nieru kolikas- tas ir maksimumu sasniedzis aizkaitinājums, nepacietība un neapmierinātība ar apkārtējo.

"Dakter, tas, ko jūs man stāstāt, tās ir blēņas. Nevar akmeņi rasties no manām domām un emocijām."
Pie manis pieņemšanā sēž padzīvojis vīrietis. Atnāca viņš pie manis ar kūjiņu, tā kā nespēja brīvi pārvietoties aiz stiprām sāpēm kreisajā cirksnī. Pirms gada viņam atklāja lielu akmeni kreisajā nierē. Ārsti piedāvāja operāciju.
"Es uzskatu," viņš aizkaitināts turpināja, "ka tie ir radušies no netīra ūdens un nepareizas barības. Bet jūs man te par kaut kādām domām niekus stāstāt."
Visas mūsu stundu ilgās sarunas laikā viņš man neļāva ne muti atvērt. Viņš burtiski kūsāja aiz niknuma. Aizkaitināti centās man pierādīt, cik dzīve ir grūta, cik mums ir slikta valdība, kādi nelieši ir tie ierēdņi, kas algu saņem laikā, bet viņam, lūk, jau trīs mēnešus nemaksā, cik grūti viņam ir kopt slimo sievu.
Todien es sapratu, ka ne katrs ir gatavs jaunas informācijas uzņemšanai. Droši vien sākt ārstēšanu vajadzēja ar homeopātiskajām zālēm, bet pēc tam pakāpeniski ieviest jaunas domas, apejot apziņu.

Urīnceļu iekaisums, uretrīts, cistīts

Aizkaitinājums un dusmas uz pretējo dzimumu vai seksa partneri noved pie urīnceļu iekaisuma.

Kāda mana paciente sūdzējās, ka viņai bieži mēdz būt urīnpūšļa iekaisums.
"Ziniet," viņa man stāsta, "kā tik apsaldēju kājas, tūlīt rodas graizes urinējot. Turklāt olnīcās velk."
Kā mēs noskaidrojām, hroniskā cistīta cēlonis - viņas aizkaitinājums par vīra uzvedību.
"Nebiju to iedomājusies," sieviete brīnās. "Bet izklausās pēc patiesības. Tikko kā salamājāmies ar vīru, tā uzreiz saasinājums. Un slimība sākās pēc apprecēšanās. Bet pirms tam es biju pilnīgi vesela."

Vēl esmu ievērojis, ka nemiers, bažas un satraukums arī var iespaidot urīnceļu slimību attīstību.

Kategorija: Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" | Skatījumu skaits: 10281 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 4
3 Māris  
0
Uhh kā sevi pārliecināt..?

4 Saulite  
0
darbs ar sevīm, tas nav viegli, bet tomēr paveicams, var arī pieteikties uz seansu, palīdzēšu smile

1 Māris  
0
Es gribēju uzināt kā var pārprogramēt, Caureja, kolīts jo man ir tāda pati ķibele kā sievietei no tā stāsta..

2 Saulite  
0
tieši tādā pašā veidā jānoskaidro nemiera iemesls, un pēc tam sevi jāpārliecina, kad uztraukumam nav pamata, tad viss nokārtosies, ir jāatbrīvojas no tām bailēm un bažām

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Augusts 2011  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz