Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" [5]
Kerola Ritbergers "Ķermeņa signāli" tūlkoja Sandra Žukovska ©
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi” [143]
Liza Burbo – Tavs ķermenis saka „Mīli sevi”, no krievu valodas tulkoja Ligita Vecrumba ©
Valērijs Siņeļņikovs "Izproti savu slimību" [13]
Luīza Heija "Izdziedē sevi pats" [35]
elektroniski grāmatu sagatavoja Irēna Mežale
Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs [20]
Tulkojusi SARMĪTE LINIŅA Noskannējis grāmatu un failu izveidojis Imants Ločmelis
Dīpaks Čopra "Septiņi garīgie veiksmes likumi" [9]
Meklēšana
Galvenie » 2012 » Oktobris » 9 » 9. nodaļa ZEMAPZIŅA — ATSLĒGA UZ BAGĀTĪBU
19:22
9. nodaļa ZEMAPZIŅA — ATSLĒGA UZ BAGĀTĪBU

Ja jums ir finansiālas grūtības vai jūs nezināt, kur ņemt naudu, lai piepildītu kādu noteiktu vēlēšanos, tas liecina par to, ka jūs neesat varējuši pārliecināt savu zemapziņu, ka vienmēr dzīvosiet bagātībā un pārpilnībā. Arī jūs noteikti pazīstat gan vīriešus, gan sievietes, kas strādā tikai dažas stundas nedēļā un tomēr nopelna milzīgas summas. Turklāt šie cilvēki it nemaz nenopūlas. Neticiet, ka vienīgi ar sūru darbu var tikt pie naudas un īpašuma. Tieši otrādi — visvieglākais risinājums ir vislabākais. Dariet to, pēc kā tiecas jūsu sirds, un dariet to ar patiku!

Es Losandželosā pazīstu kādu vadošu darbinieku, kura gada alga ir apmēram 150 000 marku. Pagājušajā gadā viņš devās deviņus mēnešus ilgā ceļojumā un apmeklēja pasaules skaistākās vietas. Viņš man stāstīja, ka esot pārliecinājis savu zemapziņu, ka viņa darbs ir tā vērts. Šis cilvēks uzskatīja, ka daudzi viņa kolēģi, kuri pelnot mēnesī tikai 800 marku, šajā jomā esot labāki speciālisti, taču viņiem pilnīgi trūkstot godkāres un radošu ideju un viņi absolūti neinteresējoties par savas zemapziņas brīnumainajiem spēkiem.

 Bagātība ir gara jautājums

Bagātība ir cilvēka izlolota, neapzināta pārliecība. Protams, jūs nekļūsiet par miljonāru, pie sevis skaitīdams: "Es esmu miljonārs, es esmu miljonārs!" Šo mērķi jūs sasniegsiet tikai tad, ja radīsiet pareizo garīgo noskaņu — ja domas par bagātību un pārpilnību ieņems pastāvīgu vietu jūsu domāšanā un jūtu pasaulē.

 

Jūsu neredzamie ienākumu avoti

Daudzu cilvēku kļūda ir tā, ka viņiem nav neredzamu ienākumu avotu. Viņi ir pilnīgi bezpalīdzīgi jebkuru biznesa neveiksmju, biržas kursa krišanās un kapitāla zaudējumu priekšā. Taču tāda ir vienīgi to cilvēku reakcija, kuriem nav zināms ceļš uz zemapziņas neizsmeļamajiem bagātību krājumiem.

Tas, kurš baidās no nabadzības vai uzskata sevi par nabagu, tāds arī kļūs. Bet tas, kura domas ir vērstas uz bagātību, drīz vien dzīvos pārpilnībā. Nekur nav rakstīts, ka cilvēkam jādzīvo nabadzībā un postā. Arī jūs varat kļūt bagāts un dzīvot pārpilnībā, jo jūsu vārdiem piemīt spēks attīrīt jūsu garu no aplamiem priekšstatiem un aizstāt tos ar pareizām domām.

 

Ideāla metode bagātības iegūšanai

Varbūt, lasot šos vārdus, jūs teiksiet: "Es arī vēlos bagātību un panākumus!" Tad jums tikai jārīkojas šādi — trīs četras reizes dienā apmēram piecas minūtes pie sevis jāatkārto: "Bagātība — panākumi." Šiem vārdiem piemīt milzīga vara, jo tajos ir iemiesots zemapziņas neizmērojamais spēks. Konstruējiet savu domāšanu uz šo jūsu iekšējā pasaulē mītošo spēku, un tūlīt jūsu dzīvē realizēsies vēlamie nosacījumi un apstākļi. Nesakiet: "Es esmu bagāts!" Tikai vērsiet savas domas uz sava gara radošajiem spēkiem. Ja jūs sakāt vienīgi vārdu "bagātība", tad nevar arī rasties nekāds konflikts starp saprātu un zemapziņu. Turklāt, jo ilgāk jūsu domas kavēsies pie priekšstatiem par labklājību un pārpilnību, jo sajūta, ka esat bagāts, kļūs arvien spēcīgāka un ilgstošāka.

Vienmēr atcerieties: tas, kurš jūtas bagāts, kļūs bagāts. Jūsu zemapziņu var salīdzināt ar banku — visu vēlmju finansētāju. Tas, ko jūs iemaksājat tās kontā domu un vēlmju veidā — vai nu tās saistītas ar bagātību vai ar nabadzību —, dos jums procentus un procentu procentus gan attiecībā uz labo, gan uz slikto. Tāpēc izvēlieties labklājību un pārpilnību!

 

Kāpēc noteiktais apgalvojums "es esmu bagāts" nelīdzēja

Pēdējo trīsdesmit piecu gadu laikā esmu runājis ar daudziem cilvēkiem un visbiežāk esmu dzirdējis šādas žēlabas: "Nedēļām un mēnešiem ilgi es sev teicu: "Es dzīvoju pārticībā, es esmu bagāts," — bet nekas nenotika." Drīz vien atklāju, ka šie cilvēki, izrunājot vārdus "es dzīvoju pārticībā, es esmu bagāts", juta, ka patiesībā tikai melo paši sev.

Kāds vīrietis man stāstīja: "Es līdz apnikumam atkārtoju, ka esmu bagāts un pārticis. Pa to laiku mans stāvoklis pasliktinājās vēl vairāk. Es taču zināju, ka mans apgalvojums gluži vienkārši neatbilst faktiem."

Tieši šī iemesla dēļ zemapziņa viņa vārdu saturu noraidīja, un reāli izpaudās pretstats tam, ko viņš "uz ārpusi" apgalvoja.

Šādi secinājumi var realizēties tikai tad, ja tie pauž skaidru domu un neizraisa iekšēju konfliktu. Minētā vīrieša dzīves apstākļi pasliktinājās vienīgi tāpēc, ka viņš, runādams par bagātību, visu laiku patiesībā domāja par nabadzību. Zemapziņā taču iespiežas patiesās domas un īstās izjūtas, nevis tukši vārdi un bez jebkādas ticības izteikti secinājumi, un zemapziņa vadās vienīgi pēc dominējošās idejas.

 Kā izvairīties no iekšēja konflikta

Šī metode ir ideāla galvenokārt tiem, kuri viegli nonāk konfliktā paši ar sevi. Īpaši pirms gulētiešanas ir jāatkārto šāds apgalvojums: "Man visu laiku visās jomās veicas." šāds secinājums neradīs nekādu konfliktu, jo nav pretrunā ar jūsu neapzināto pārliecību, ka esat mazturīgs.

Kādam biznesmenim, kura ienākumi aizvien samazinājās un kurš atradās draudīgā finansiālā stāvoklī, es ieteicu mierīgi sēdēt birojā un ik pa laikam atkārtot šādu secinājumu: "Mani darījumi ar katru dienu veicas arvien labāk un labāk." Šādā veidā viņš, neradot konfliktu, sev nodrošināja apziņas un zemapziņas atbalstu, un drīz vien tika sasniegts vēlamais rezultāts.

 

Neparakstiet čekus

Kad jūs, piemēram, sakāt: "Ar to nemūžam nepietiks!" — "Šobrīd man ir finansiālas grūtības!" — "Hipotēka ir pārāk liela, es zaudēšu māju!" — jūs parakstāt čeku. Arī tad, kad nododaties baiļpilnām domām, jūs parakstāt čeku par neiedomājami lielām summām un izsaucat nelaimi. Proti, zemapziņa jūsu baiļošanos un negatīvos secinājumus uztver nepareizi — kā pavēli, tāpēc cenšas radīt "vēlamos" šķēršļus, kavēkļus, ierobežojumus un zaudējumus.

 

Jusu zemapziņa maksā ar procentiem un procentu procentiem

Tas, kurš jūtas bagāts, kļūs vēl bagātāks. Tam, kurš jūtas nabags, tiks atņemts arī tas mazumiņš, kas viņam pieder. Jūsu zemapziņa palielina un pavairo visu to, ko jūs tai uzticat. Tāpēc katru rītu pamostoties domājiet par progresu, panākumiem, bagātību un mieru. Spilgti iztēlojieties attiecīgās ainas un ļaujiet vaļu fantāzijai. Šīs konstruktīvās domas iesakņosies jūsu zemapziņā un radīs bagātību un pārpilnību.

 Kāpēc nekas nenotika

Es dzirdu jūs sakām: "Ak vai, es to visu darīju, bet nekas nenotika!" Jūsu neveiksmi acīmredzot var izskaidrot ar to, ka jūs jau pēc desmit minūtēm atkal nododaties savām negatīvajām domām, tādējādi iznīcinot iepriekšējā pozitīvā apgalvojuma iedarbību. Kurš gan, iesējis zemē sēklu, tūdaļ to atkal izrušina ārā? Tai jāļauj iesakņoties un augt!

Ja, piemēram, jūs gribētu sacīt: "Naudu nākamajam maksājumam es nemūžam nedabūšu," — tad apstājieties, vēlākais, pie vārda "maksājums" un koncentrējieties uz pozitīvu apgalvojumu, piemēram: "Man visu laiku visās jomās veiksies."

 

Bagātības patiesais avots

Jūsu zemapziņai nekad netrūkst ideju. Tā ir neizsmeļams ideju krājums, kas to vien gaida, lai varētu iekļūt jūsu apziņā un sniegt jums daždažādus materiālos labumus. Šajā garīgajā norisē nekad nav pārtraukuma, vienalga, vai akciju kursi krīt vai kāpj, vai arī dolārs vai vācu marka zaudē pirktspēju. Galu galā jūsu labklājība nekad nav atkarīga no akcijām, ķīlu zīmēm vai banku kontiem, jo tie patiesībā, lai arī derīgi un nepieciešami, ir tikai simboli.

Arī jūs jebkurā savas dzīves brīdī, pateicoties zemapziņā iedvestajai pārliecībai, ka gūsiet labklājību, varat tādā vai citādā veidā baudīt bagātību.

 Kāpēc daudzi cilvēki nevar iztikt ar savu naudu

Bieži nākas dzirdēt cilvēku žēlabas par to, ka vienkārši nepietiek naudas, lai izpildītu visas vēlmes un pienākumus. Bet vai jūs kādreiz esat padomājuši, kas tie galvenokārt ir par cilvēkiem? Vai tie allaž nav tādi cilvēki, kuri guvuši panākumus un taisījuši karjeru? Šie neapmierinātie parasti mēdz izteikties apmēram šādi: "Tas jau ir īsts blēdis un krāpnieks." — "Viņš iegūst naudu negodīgā ceļā." — "Tas iet pāri līķiem." Šādi nicinoši spriedumi samērā reti ir patiesa sašutuma izpausme, taču gandrīz vienmēr liecina par skaudību un alkatību. Visātrākā un drošākā metode, kā novērst no sevis jebkādu labklājību, ir pelt un nomelnot tos, kuri ir bagātāki.

 Bieži sastopamās lamatas ceļā uz bagātību

Daudzu cilvēku dzīvē nabadzības un trūkuma cēlonis — kā jau dažs labs noteikti ir rūgti pārliecinājies — bieži vien ir skaudība. Varbūt ari jūs jūtat skaudību, kad jūsu konkurents savā bankas kontā ieskaita summu, kas daudzkārt pārsniedz jūsu iespējas? Šāds jūtu uzplūdums jums jāpārvar, sakot sev: "Tas taču ir brīnišķīgi! Es no visas sirds priecājos par šī vīra panākumiem. Lai viņa labklājība pieaug ar katru dienu!"

Skaudīgām domām ir postošas sekas, jo jūs pats sev nodarāt pāri un ar savu negatīvo nostāju bagātību nevis pievelkat, bet gan atvairāt. Tiklīdz, jūs jūtat, ka kāda cilvēka panākumus vai labklājību sākat nelabvēlīgiem vārdiem kritizēt, tūlīt vērsiet savas domas citā virzienā — godīgi un no visas sirds novēliet tam cilvēkam visu labāko. Tādējādi tiks anulēta jūsu domu negatīvā iedarbība un jums pašam — pēc zemapziņas likuma dāvāta tā bagātība, kas jums pienākas.

 

Mēs novēršam garīgu šķērsli ceļā uz bagātību

Ja jūs ar rūgtumu domājat, ka kāds no jums pazīstamajiem cilvēkiem ir kļuvis bagāts tikai ar meliem un viltu, tad mierīgu sirdi atstājiet šo cilvēku viņa liktenim. Ja jūsu viedoklis tiešām izrādīsies pareizs, tad šis cilvēks ļaunprātīgi izmanto gara universālo likumu, un tas viņam noteikti atriebsies. Iepriekš minēto iemeslu dēļ jums katrā ziņā piesardzīgi jāizvairās no jebkādas kritikas. Vienmēr atcerieties: vienīgi jūsu gars var radīt šķēršļus ceļā uz bagātību, un tos jūs varat novērst, ja spēsiet izveidot pozitīvu nostāju pret visiem cilvēkiem.

 Kā miegā var kļūt bagāts

Kad esat apgūlušies, mēģiniet iemigt, visu laiku mierīgi un izjusti atkārtojot vārdu "bagātība". Aizmiedziet ar šo vārdu uz lūpām — un jūs būsiet pārsteigti par rezultātu, jo drīz vien no visām pusēm vajadzētu plūst labklājībai.

 

Kopsavilkums
1.    Pieņemiet lēmumu ar savas zemapziņas nekļūdīgo palī­dzību kļūt bagāti.
2.  Sūri grūti, sviedriem vaigā strādāt, lai sasniegtu bagātību, ir droša metode, kā pāragri aiziet viņsaulē. Šādā veidā izšķiest savus spēkus ir pilnīgi nevajadzīgi.
3.  Bagātība ir vienīgi zemapziņas pārliecības sekas. Dodiet no­teiktu vietu savā domāšanā un jūtu pasaulē priekšstatam par to, ka esat pārticis.
4.  Lielākās cilvēku daļas kļūda ir tā, ka viņiem nav neredzamu ienākumu avotu.
5.   Pirms aizmigšanas apmēram piecas minūtes pavisam mie­rīgi un izjusti atkārtojiet vārdu "bagātība", un jūsu zemapziņa šo priekšstatu nekavējoties realizēs.
6.   Tas, kurš jūtas bagāts, kļūs bagāts. Vienmēr atcerieties šo faktu!
7.   Apziņai un zemapziņai jābūt vienisprātis. Jūsu zemapziņa pieņem tikai to, ko jūs patiešām uzskatāt par patiesu. Tā allaž va­dās pēc dominējošās domas, un tāpēc jums sava domāšana jāvirza nevis uz nabadzību, bet gan uz bagātību.
8.   Iespējamo iekšējo konfliktu starp apziņu un zemapziņu at­tiecībā uz to, vai apgalvojums par bagātību ir patiess, jūs visveik­smīgāk varat likvidēt ar apgalvojumu: "Man visu laiku visās jomās veiksies!"
9.   Kāpiniet savus panākumus, ik pa laikam atkārtojot: "Mani ienākumi ar katru dienu palielinās. Es gūstu arvien lielākus panā­kumus. Mana bagātība nepārtraukti pieaug."
10.   Atradinieties no paraduma parakstīt čekus. "Man nekad nepietiek naudas." — "To es nevaru atļauties." Šādi negatīvi seci­nājumi pasliktina gan jūsu pašreizējo stāvokli, gan arī nākotnes izredzes.
11.    Uzticiet savai zemapziņai priekšstatu par to, ka esat pārticis un gūstat panākumus, un šis garīgais "kapitālieguldījums" nesīs procentus un procentu procentus.
12.  Konsekventi turieties pie tā, ko esat apgalvojis. Ja nākamajā brīdī apšaubīsiet sava apgalvojuma pareizību vai apgalvosiet kaut ko pretēju, jūsu domu pozitīvā iedarbība atkal tiks anulēta.
13.  Labklājības patiesais avots ir jūsu domu un priekšstatu pa­saule. Jūsu idejas var būt miljonu vērtas. Zemapziņa jūs uzticīgi apgādās ar vajadzīgajām idejām.
14.  Skaudība un alkatība ir lamatas ceļā uz bagātību. No visas sirds priecājieties par citu cilvēku laimi un panākumiem!
15.   Vienīgi jūsu gars var novērst šķēršļus, kas stāv ceļā uz bagātību. Nekavējoties novērsiet šos traucēkļus — radiet pozitīvu attieksmi pret cilvēkiem, kas ir ap jums.
Kategorija: Tavs zemapziņas spēks - Džosefs Mērfijs | Skatījumu skaits: 3313 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Oktobris 2012  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz