Es vēlu visiem Laimi! 

Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Sadaļas kategorijas Kategorijas iedaļa

Rakstu kataloga jaunumi [3]
Failu kataloga jaunumi [1]
Jaunumi forumā [1]
Reklāmas [0]
Meklēšana
Galvenie » 2011 » Janvāris » 20 » Par mani
17:15
Par mani

Man ir daudz lietu ar ko mīlu nodarboties - puķes, dārzs, daba, mājdzīvnieki, dažādi rokdarbi, dažādu figūriņu veidošana, zīmēšana, utt., kā arī spēju palīdzēt citiem, tas man sagādā vislielāko prieku, noņemt dažādas sāpes manīju jau sen bērnībā, jaunībā vienmēr kāds man izkratīja savas bēdas, kad gadu slieksnis pārvēlās pāri 30 sāku izzināt, kas tā ir par enerģiju, no kurienes tā nāk, kam tā domāta, kā izmantot šo enerģiju, utt.

Visuma gudrības nekad nav par vēlu izzināt un mainīt  savu domāšanu lai dzīvē sasniegtu savu mērķi, piepildītu sapņus un pats galvenais būt LAIMĪGIEM, ar prieku dalos ar savām zināšanām, lai viss aiziet tālāk tautiņās, jo dzīves gudrības  var mācīties visu mūžu un tās nav jāslēpj zem pūra. 

Ar prieku palīdzu un dalos ar savām zināšanā, nododu zināšanas tālāk, ja ir vēlme, tad katrs spēj sev palīdzēt un iemācīties palīdzēt saviem mīļajiem. Visvienkāršākie burvju vārdiņi kas mainīs Jūsu pasauli - 

LŪDZU PIEDOD MAN!

MAN ĻOTI ŽĒL!

ES MĪLU TEVI!

ES PATEICOS TEV!

Ar šo vārdiņu palīdzību var uzlādēt ūdeni, un lietot to ikdienā. Tos var skaitīt ejot pa ielu, braucot sabiedriskajā transportā, vadot transportu, ar to palīdzību varam attīrīt attiecības, situācijas, veselību, utt. liekās, nu nekas sevišķs, bet tomēr katram izteiktajam vārdiņam ir savs milzīgs spēks, tā pat kā domai ir milzīgs spēks, par ko domā to piesaisti savā dzīvē.

Palīdzu  cilvēkiem saprast kas ir PIEŅEMŠANA, rast izeju no sarežģītas situācijas, nesakārtotām attiecībām, izskaidrot senās dzīves gudrības, kuras pati visu laiku mācos un apgūstu. Palīdzēt sakārtot cilvēkiem domas, pievērst pozitīvajai domāšanai, iemācīt pašam dziedināt sevi, jo šīs īpašības piemīt pilnīgi katram cilvēkam, vajag tikai sākt praktizēt ar sevīm. Vislielāko prieku sagādā tas, kad cilvēks ir laimīgs un viņa attiecības sakārtojas un uzlabojās viņa veselības stāvoklis. Palīdzēt izprast slimību cēloņus, jo likvidējot cēloni likvidējās arī slimība. Bailes, skumjas, ienaids, izmisums, šausmas, agresija, nodevība, naids, dusmas, vienaldzība, utt. šīs ir cilvēku visnegatīvākās īpašības, kuras sagrauj cilvēka organismu un noved pie smagām sekām, mainot sevi mainās arī veselības stāvoklis, katrs ir pats sev dziednieks, to var katrs, tikai ir jānotic sev. Lai izdziedinātos, nepieciešams pozitīvs uzstādījums visos līmeņosgarīgajā, mentālajā un emocionālajā. Uzstādījums iedarbojās uz pasaules uztveri, paša uztveri, uzvedības modeli un nosaka gatavību darboties un izdziedināties. Ja uzstādījumi ir pozitīvi, jūs izrādāt vīrišķības, izturības, nelokāmības, sīkstuma un stingrumaīpašības, kas palīdz izciest visus dzīves pagriezienus un pieņemt tos pavisam mierīgi, tad arī notiks brīnumi. Ar domu spēku spējam šo pasauli izveidot daudz gaišāku, harmoniskāku, mīlestības pilnu un brīvu no slimībām.

              Darbs pie šīs mājas lapas dod man īpašu pieredzi, ja Jūs atradat sev nepieciešamo informāciju, tas sagādā īpašu prieku.

          Dziedniecībai pievērsos pēc ļoti daudziem smagiem pārdzīvojumiem un pārbaudījumiem, gan psiholoģiskajiem, gan veselības problēmām, gan pēc zemiskām nodevībām, pārinodarījumiem, eh, kādiem tik dzīves pārbaudījumiem nebija jāiziet cauri, bet kurš tad nu no mums ir izgājis sveikā cauri, driši vien tadu ir pavisam maz. Tā arī es gāju dzīvei cauri līdz nonāca manās rokās interesantas grāmatas par garīgo attīstību. Tas aizrāva un grāmatu plauktu papildināja pavisam cita literatūra, kura līdz šim nebija pētīta, majas lapā ir ļoti daudz ievietotu konspektu, vai arī pat visa grāmata, jo vēlos lai tās gudrības nonāk arī līdz Jums.

              
            Katrs gadījums ir unikāls un neatkārtojams, lai palīdzētu ne tikai sev, saviem mīļajiem, radiem, kaimiņiem un visiem kam nepieciešama palīdzība. Daudzas atbildes atrastas vēdu gudrībās, patiesi pārsteidzošas atklāsmes par dzīves mūžīgajām patiesībām, tādas pašas atklāsmes dod mūsu tēvu senticība - Dainas. Tāpēc arī veidoju šo vietni saviem mīļajiem, draugiem un radiem visiem interesentiem, lai Jūs atrastu nepieciešamo informāciju, kas palīdzētu saprast neizprotamās lietas un sniegtu atbalstu grūtā brīdī.

           Es zinu, kad šī mājas lapa palīdzēs Jums vairāk un padziļinātāk saprast par sevis izdziedināšanu, kā kļūt veseliem, laimīgiem un sasniegt savus mērķus, no sirds novēlu Jums LAIMI, VEIKSMI, VESELĪBU, GUDRĪBU, HARMONIJU. Būt par savas dzīves režisoru nemaz nav tik sarežģīti, ticība, cerība, mīlestība palīdzēs grūtajos brīžos, galvenais ir TICĒT SEV un MĪLĒT SEVI.

 

26133348 TELE2 - Sandra Žukovska ;e-mails:  sandra.zukovska@gmail.com

                            
                          
             
 

                             Neviens neiededz gaismekli, lai paslēptu to aiz durvīm,

                             gaismas uzdevums - nest vēl vairāk gaismas,

                            atvērt cilvēkiem acis, parādīt apkārt esošos brīnumus.
                                                                                           /Paulu Koelju /

                             Sirsnīgs paldies Ligitai V. par palīdzību un milzīgo ieguldījumu vietnes papildināšanā, par kopējiem sapņiem un projektiem!

 

Kategorija: Rakstu kataloga jaunumi | Skatījumu skaits: 9059 | Pievienoja: Saulite | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 1
1 imantsvilks  
0
Es domāju, ka mūsu sabiedrībā ir nepietiekoši apzināts mūsu domu, mūsu iekšējās pasaules iespaids uz veģetatīvajiem procesiem. Šajā vietnē daži autori uzskatāmi un pārliecinoši pasaka, ka mūsu slimību pamatā ir zemapziņā glabātas neatrisinātas problēmas. Ja gribat atbrīvoties no slimības, atbrīvojieties no savām problēmām.
Skaisti, vienkārši, pārliecinoši. Paldies vietnes veidotājiem!
Atbilde: padies, prieks kad vietne ir kādam noderīga

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz