Es vēlu visiem Laimi! 


Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Meklēšana


[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Neroli, Saulite  
Forums » Pozitīvisma forums » Praktiski padomi » Rozā kvarcs
Rozā kvarcs
SauliteDatums: Piektdiena, 04.10.2013, 19:35 | Ziņojums # 1
Vietnes veidotāja
Grupa: Administratore
Ziņojumu skaits: 702
Reputācija: 1
Statuss: Oflain
Kad māja iztīrīta, tajā var ienest dažādus mīlestības piesaistītājus. Viens no spēcīgākajiem ir kalnu kristāla paveids – rozā kvarcs. Šis akmens strādās tev par labu, tāpēc dažkārt tas izraisīs gluži pretēju efektu: tiem, kas nav viens otram paredzēti, tas palīdz aiziet katram savu ceļu. Rozā kvarcs palīdzēs tev labāk izprast savas vēlmes, harmonizēs, bet, mainot savu iekšējo pasauli, tu pievilksi vai gluži otrādi atgrūdīsi otru cilvēku.

Izmantojot rozā kvarcu, apzinies, ka to nedrīkst darīt savtīgos nolūkos: lai piesaistītu Jāni, Juri vai Pēteri. Varbūt uz kādu brīdi tu arī viņu piesaistīsi, bet vēlāk sastrādātais nāks kā bumerangs atpakaļ.

Kā akmeni lietot. Nopērc mazu rozā kvarca akmentiņu un nēsā sev līdzi: kabatā vai kaklā pakārtu. Tikai ņem vērā: akmeni nevajadzētu vērt metāla ķēdītē, jo, mijiedarbojoties ar metālu, tas zaudē savu spēku. Labāk nēsā to aukliņā vai ādas siksniņā. Nereti sievietes izvēlas krelles un rokassprādzes ar šo akmeni, taču rotaslietas ir cilvēka roku apstrādātas, tāpēc zaudējušas savu enerģiju. Kareklīšus apstrādā smilšu un ūdens mucās – tie ir neregulāras formas, nav tik skaisti, taču enerģētiski tie darbojas vislabāk.
Rozā kvarcu var novietot arī guļamistabā no durvīm pretējā labajā stūrī. Tad gan nepietiks ar mazu akmentiņu. Nopērc paprāvu akmeni lodītes, prizmas formā vai vienkārši akmens atlūzu. Tālāk akmens jāattīra (tas attiecas arī uz piekariņiem).
Turi akmeni zem tekoša ūdens strūklas vismaz 20 minūtes. Šādi tu akmeni enerģētiski attīrīsi.

Bet uzlādēt to vari tiešos saules vai pilnmēness staros. Kad tas izdarīts, novieto akmeni tam paredzētajā vietā un dod uzdevumu: nes manā dzīvē prieku, harmoniju, palīdzi mīlestībā! Taču, ja gribi, lai tevi piemeklē veiksme, akmeni nedrīkst atstāt aizmirstu un putekļu apklātu. Ik pa laikam uz to jāparaugās un jāpadomā par to, ko vēlies.


Mīlu šo brīnumjauko pasauli!!!

e-pasta adrese - sandra.zukovska@gmail.com

 
Forums » Pozitīvisma forums » Praktiski padomi » Rozā kvarcs
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

        
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2404
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz