Es vēlu visiem Laimi! 


Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Meklēšana


[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Saulite, Neroli  
Forums » Dziedniecības forums » Tautas medicīna un veselības noslēpumi » Menopauzes laikā
Menopauzes laikā
SauliteDatums: Piektdiena, 27.08.2010, 04:51 | Ziņojums # 1
Vietnes veidotāja
Grupa: Administratore
Ziņojumu skaits: 702
Reputācija: 1
Statuss: Oflain
Par svarīgāko uzskatām ikdienas nodrošinājumu ar fitoestragonus saturošiem un estragona producēšanu veicinošiem augiem, kā rasaskrēsliņi, avenes, kazenes, auzas, liepu ziedi, sarkanais āboliņš, māteres, kas paaugstinot estrogēnu līmeni organismā, uzlabo pašsajūtu, palēnina novecošanos, nepatīkamās sajūtas klimaksa periodā vai mēnešreižu laikā.

Estrogenu saturošie un estrogēna izdali veicinošie augi uzlabo arī kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas un aizkuņģa dziedzera veselību, mazina audzēju un osteoporozes izveidošanās iespējamību, uzlabo nervu sistēmas un sirds veselību, stiprina imunitāti.

Kliņģerītes, māteres ,rasaskrēsliņi, kazenes, sarkanais āboliņš, liepu ziedi mazina audzēju šūnu rašanās iespējamību, samazina to augšanu un metastāžu veidošanos, veicina to sairšanu.

Rasaskrēsliņi aktivizējot dziedzeru darbību, kopā ar kazenēm palīdz normalizēt cukura līmeni asinīs, nostiprina dzemdes muskulatūru, mazina patvaļīgu urināciju.

Nervu un sirds darbību uzlabo un veicina kliņģerītes, liepu ziedi, auzas, māteres.

Savukārt krūzmētras un fermentētās ābeļu lapas, upenes un āboli uzlabo tējas garšas īpašības, veicina kuņģa darbību, regulē vēdera izeju, nodrošina ar bagātu minerālvielu klāstu , pretmikrobu un pretvīrusu aktivitāti.

Nātres paaugstina imunitāti un paaugstina dzelzs sastāvu asinīs, tā uzlabojot arī pašsajūtu.

Visi sastāvā izmantotie augi satur bioflavonoīdus, daudziem, kā kliņģerītēm, avenēm, kazenēm, sarkanajam āboliņam, liepu ziediem sastāvā esošās aktīvā vielas mazina iekaisumus, tām ir antibaktericīdas un limfotropas īpašības, kas labi noder arī tik aktuālo urīnceļu, u.c. iekaisumu mazināšanai.

Tējā izmantotos augus- nātres, avenes, kazenes, rasaskrēsliņus, sarkano āboliņu,u.c. pazīstamā amerikāņu ārste Susun Weed iesaka lietot tējās osteoporozes problēmu mazināšanai kā viegli uzsūcošos kalcija avotu. Lietojot tēju tieši šim nolūkam, lai kalcija izvilkums tējā būtu lielākā koncentrācijā, var pagarināt uzlējuma noturēšanas ilgumu līdz 4 stundām..


Mīlu šo brīnumjauko pasauli!!!

e-pasta adrese - sandra.zukovska@gmail.com

 
Forums » Dziedniecības forums » Tautas medicīna un veselības noslēpumi » Menopauzes laikā
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

        
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2403
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz