Es vēlu visiem Laimi! 


Vietnes izvēlne
Ieejas forma
Meklēšana


[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Reiki forums (viss par un ap Reiki) » Energētiskās dienas » Oktobris
Oktobris
SauliteDatums: Trešdiena, 06.10.2010, 01:36 | Ziņojums # 1
Vietnes veidotāja
Grupa: Administratore
Ziņojumu skaits: 702
Reputācija: 1
Statuss: Oflain
viss raksts izlasāms šeit http://reiki.ucoz.lv/publ....1-0-424

Tagad tuvojas labs laiks kopīgam darbam, lai ieraudzītu sadarbības iespējas, lai veidotu attiecības ar apkārtējiem no nevainības prezumpcijas pozīcijām, lai atrastos piedošanas un pieņemšanas stāvoklī.

7.oktobrī ir iespējams lūzums. Ja jūs ir pārņēmusi nospiestības un raižu sajūta, tieši šajā dienā jums būs iespēja saņemt informāciju par to, kā vērst lietas sev par labu. Sekojot līdzi pārmaiņu procesam, turiet roku uz pulsa, lai kontrolētu gan procesu, gan savas emocijas. Šis ir atbalsta saņemšanas laiks, būtisks laiks, lai pieņemtu skaidrus un precīzus lēmumus, lai uztvertu intuīcijas balsi un savas pašu domas, kā arī, lai uzticētos to kopīgi radītajam viedoklim.

No 13. līdz 15.oktobrim viss paplašināsies. Būs grūti kontrolēt visparastākās lietas. Tās vairakkārt mainīsies šajās trijās dienās, tāpēc nav vērts piesaistīties notikumiem. Esiet uzmanīgi un vāciet/apkopojiet pēc iespējas vairāk informācijas. Jums tā būs vajadzīga pēc šīm dienām sekojošajā nedēļā.

Neraugoties uz to, oktobra enerģija būs pieejama kā tiešs cilvēces kopumā veiktā darba rezultāts. Jūsu pūliņi/centieni enerģētiskajā, fiziskajā un emocionālajā līmenī izdziedē jūs pašus, apvieno pasauli un ievieš radikālas pārmaiņas cilvēces attīstības trajektorijā. Lietas varētu būt/notikt daudz sliktāk, ja nebūtu jūsu kopīgi veiktais darbs.

Pateicoties tam, ka ir veikts šis darbs, kuru jūs īstenojat personīgajā un visu kopīgajā līmeņos, jums visiem 2011.gadā radīsies iespēja kontrolēt savu likteni ceļos, kas netika paredzēti/pareģoti iepriekš (взять под контроль свою судьбу на путях, которые не были предсказаны ранее). Jums radīsies iespēja saņemt novērsošu informāciju attiecībā uz pašu likteni un visas cilvēces likteni. Tas nenozīmē, ka viss negaidīti/pēkšņi kļūs vieglāks un vienkāršāks, taču jums būs lielāka ietekme un lielākas iespējas ietekmēt ceļu, pa kuru iet pasaule, nekā tas jums bija iespējams agrāk.


Mīlu šo brīnumjauko pasauli!!!

e-pasta adrese - sandra.zukovska@gmail.com

 
SauliteDatums: Ceturtdiena, 07.10.2010, 20:29 | Ziņojums # 2
Vietnes veidotāja
Grupa: Administratore
Ziņojumu skaits: 702
Reputācija: 1
Statuss: Oflain
vēl ir laiks izlasām par 7.datumu augstāk

Mīlu šo brīnumjauko pasauli!!!

e-pasta adrese - sandra.zukovska@gmail.com

 
Forums » Reiki forums (viss par un ap Reiki) » Energētiskās dienas » Oktobris
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

        
Mūsu aptauja
Kādu informāciju meklējat vietnē?
Atbilžu kopskaits: 2403
Mini-čats
Vietnes draugi
Statistika

Copyright © reiki.ukoz.lv 2024 Grāmatu un tulkojumu jebkāda veida pārpublicēšana - aizliegta!
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz