Dziednieciskais video
|
|
Saulite | Datums: Sestdiena, 19.03.2011, 13:20 | Ziņojums # 1 |
Vietnes veidotāja
Grupa: Administratore
Ziņojumu skaits: 702
Statuss: Oflain
| arī tā cilvēks sev spēj palīdzēt, ja ir simpātijas pret šo cilvēku, tad ikdienā skatoties šos video manami uzlabosiet savu veselības stāvokli, jo kā zināms enerģijai nav laika ierobežojuma, tā rīkojās tūliņ un tagad, tas nekas kad filmēts jau iepriekš, bet ar nolūku un vēlmi pieņemat to tieši tagad
Mīlu šo brīnumjauko pasauli!!! e-pasta adrese - sandra.zukovska@gmail.com
|
|
| |
Saulite | Datums: Sestdiena, 19.03.2011, 13:33 | Ziņojums # 2 |
Vietnes veidotāja
| mans ieteikums, lai uzlabotu savu veselības stāvokli, to ir spējīgs izdarīt katrs. Katru dienu uz īsu brīdi iedomājaties sevi tādu kāds vēlaties būt, vēlams ir iedomāties to vecumu kad bijāt jauni un enerģijas pilni un tā 40 dienas pēc kārtas. un tas nemaz nav tik grūti, noticēt tam uz 7 - 20 sekundēm to kad esi jauns, jo katrs mēs esam savas dzīves režisors
|
|
| |
Saulite | Datums: Sestdiena, 19.03.2011, 13:47 | Ziņojums # 3 |
Vietnes veidotāja
| te ir vēl viens saits, bet lasiet uzmanīgi noteikumus, šo filmu es nēesu skatījusies, bet katram jau der kaut kas savs, kas zin varbūt kādam arī palīdz http://www.levashov.info/video.html
|
|
| |
Saulite | Datums: Trešdiena, 07.09.2011, 17:22 | Ziņojums # 4 |
Vietnes veidotāja
|
|
|
| |
nijolite | Datums: Pirmdiena, 21.11.2011, 18:38 | Ziņojums # 5 |
Jauniņais
Grupa: Lietotāji
Ziņojumu skaits: 2
| Noskatījos saitu(10 reizes) http:// www.Ievashov.info/video.html., ko Saulīte ieteica ierakstā Nr.3.Sajūtas tiešām dīvainas.Taču tā ir tikai 1.daļa seansam.Mēģināšu arī 2.daļu.Kas no tā iznāks īsti nezinu, pagaidām sajūta tāda, it kā no mana ķermeņa kaut kas tiek pamazām iztīrīts ārā. (laikam jau sakrājies tā padaudz pa šiem gadiem ) Jā, un paldies saita veidotājiem, jo te atrodu daudz interesantu lietu.
|
|
| |
Saulite | Datums: Otrdiena, 22.11.2011, 04:57 | Ziņojums # 6 |
Vietnes veidotāja
| nijolite, lūdzu obligāti padalies arī kādas sajūtas būs pēc tam, ja jūti kaut ko nepatīkamu, tad gan pārtrauc, bet it kā jau sliktas atsauces nebiju lasījusi, tad jau visam jādūt labi
paldies, kad atgādināji par Levašovu, būs man pašai jānoskatās lai zinātu kas tur darās
|
|
| |